Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
kadıköyde bir ilan var arkadaşlar. bu bisikleti alıp bana otobüsle gönderecek bir yiğit arıyorum. bisiklet sahibi şahıs illa elden veririm diyor çünkü. yardım etmek isteyen çıkar mı? yol masraflarını fazlasıyla karşılyabilirim.

kadıköyde bir ilan var arkadaşlar. bu bisikleti alıp bana otobüsle gönderecek bir yiğit arıyorum. bisiklet sahibi şahıs illa elden veririm diyor çünkü. yardım etmek isteyen çıkar mı? yol masraflarını fazlasıyla karşılyabilirim.
İlanın linkini görmemizde bir mahsur var mı? Belki tanıdık birisi olabilir.

Bence o işe hiç girmeyin. Daha doğrusu başkasını dahil etmeyin sürece. Bisiklette satış anında aracılık yapan arkadaşın farkedemediği bir sorun-sıkıntı çıkar, sonra ikinizin arasında problem yaşanır.

A
Bence o işe hiç girmeyin. Daha doğrusu başkasını dahil etmeyin sürece. Bisiklette satış anında aracılık yapan arkadaşın farkedemediği bir sorun-sıkıntı çıkar, sonra ikinizin arasında problem yaşanır.
Aracı kişiyi bu konuda sorumlu tutmam hocam.O kişi zahmet edip bu işe girişmiş oluyor . Ben de gitsem gözle görüp bakıp alacağım o kişi de . Hem bisiklet çok temiz.

A

Aracı kişiyi bu konuda sorumlu tutmam hocam.O kişi zahmet edip bu işe girişmiş oluyor . Ben de gitsem gözle görüp bakıp alacağım o kişi de . Hem bisiklet çok temiz.
dostum cuma günü o taraflarda olacağım. hala alıcam dersen bana yazarsın. yapabileceğim birşey olursa yardım ederim her türlü

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Arkadaşlar merhava ,

kadıköy pendik arası sahilde sürüş için alacağım biraz daha profesyonel olarak sürmek için bisiklet bakıyorum da söyle bir ilan var ,fiyat performans olarak ve benim kullanımıma uygunmudur ?
Bu markanın size chartınıda aradım bulamadım . Boyum 1.74 bacak boyum 80 cm , 54 kadro ilan

ayrıca görselleri yanlış koymuşlar galiba

DOLAN ARES CARBON DISC ROAD BIKE 54 - SHIMANO ULTEGRA 11S İlan No: 1102836576
(link)

(link) , (link)
1690745567220.png

Görseller yanlış değil bence. Dolan Ares kadroya bisiklet toplayıp Cipollini sticker yapıştırmışlar.

Ne olacak bu sıfırından daha pahalı ya da aynı fiyata koyulan 2. el bisikletler

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
En son bana boy olarak büyük gelen bisikleti aldığım/piyasa fiyatının 1,5-2 bin altına ilana koymayı düşünmüştüm. Sonra aldığım yerde küçük boyu ile değişim yaptık da bir nevi zarardan kurtuldum. Mantıken, yeni de olsa satın aldığımız bir malı cazip bir fiyat indirimi ile satmazsak alıcı neden kendi adına kayıtlanacak sıfırını almak varken bizim malımızı alsın. Şahsen 10 binlik bir malın ikinci eline yeni de olsa 9 bin vermem. Satan tanıdıktır, hem onun hem benim işim görülsün niyeti gibi bir ilave fayda durumu olması başka. Fiyatların böyle olması tek bir ihtimalle mantıklı geliyor, ilk sahibinin malı pazarlık vs yapma veya fiyat karşılaştırması yapma şansı olmadan yüksek fiyat ile almış olması ki bunun da ikinci eli alan kişiyi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Neyse hayırlı satışlar diyelim, pazar ola.

Sıkı tutunun... sizinle küçük bir Sahibinden.com bisiklet kategorisi turuna çıkıyoruz. 1TL Kalesini geçtikten sonra az giyilmiş ayakkabı koyu bizi karşılıyor, bu koyda dalgalar biraz tehlikeli. Buradan sonra turumuza paslanmış sıfır bisikletler dağı var...
1692305383609.png

Yani bu sitede mesaj alımı sistemini kapatıp soru-cevap sitemine geçmeyi düşünen ve neredeyse her şeyi sansürleyip cevap vermeyi engelleyen yönetici veya sorumluları Allah bildiği gibi etsin. 3 gündür ilana gelen mesaja cevap vermek için can verdim en sonunda "maalesef" yazamama izin verdi.
"İlanımdaki telefon ile ulaşabilirsiniz" diyorum kabul etmiyor,
"Param güvende kullanmıyorum" diyorum kabul etmiyor,
Numara yazıyorum kabul etmiyor,
Adam pazarlık ediyor - "pazarlığa kapalı" yazıyorum onu da kabul etmiyor,
İlan açıklamasına tüm detayları yazıyorum ama alıcılar açıklama okumadan bir haber olduğu için uğraşıp duruyorum en sonunda sahibinden'i kullanmayı bırakacağım.

Dosyalar

• sahibinden.JPG
    sahibinden.JPG
    33,3 KB · Okunma: 82
@MakRo Ben de anlamıyorum bu saçmalığı. İlanda telefon numarasını kapatıyorum arayıp sapıklık yapanlar olmasın diye. Alıcı telefon numarası istiyor, soru-cevap sisteminde numara yazınca filtreye takılıyor.

İlana telefon numarası talep etmeyiniz notunu düştüm, herif " tel no yazar mısın" diyor. "ilanı okumaya üşenen adamsın, senin bisikletle ne işin olur " demek lazım böylelerine.

Bende de durum aynı. Hepimizde durum aynı.
Sana numaramı verecek olsam zaten görünür yaparım di mi? Yok, alacak numarayı illa sanki dolandırıcı mıyım onu teyit edecek :)

Fesuphanallah.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Yani bu sitede mesaj alımı sistemini kapatıp soru-cevap sitemine geçmeyi düşünen ve neredeyse her şeyi sansürleyip cevap vermeyi engelleyen yönetici veya sorumluları Allah bildiği gibi etsin. 3 gündür ilana gelen mesaja cevap vermek için can verdim en sonunda "maalesef" yazamama izin verdi.
"İlanımdaki telefon ile ulaşabilirsiniz" diyorum kabul etmiyor,
"Param güvende kullanmıyorum" diyorum kabul etmiyor,
Numara yazıyorum kabul etmiyor,
Adam pazarlık ediyor - "pazarlığa kapalı" yazıyorum onu da kabul etmiyor,
İlan açıklamasına tüm detayları yazıyorum ama alıcılar açıklama okumadan bir haber olduğu için uğraşıp duruyorum en sonunda sahibinden'i kullanmayı bırakacağım.
Geçen banada oldu, ne yaptıysam adama cevap yazamadım. Hatta numarayı '' Sıfır beş yüz ...... '' tarzında yazdım gene kabul etmedi. Sonunda adama sen yaz numaranı yazdım halen cevap gelmedi, muhtemelen oda uğraşıp boşvermiştir sonunda :koptum: :koptum:

Geri