StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.359
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
İlanın linkini görmemizde bir mahsur var mı? Belki tanıdık birisi olabilir.kadıköyde bir ilan var arkadaşlar. bu bisikleti alıp bana otobüsle gönderecek bir yiğit arıyorum. bisiklet sahibi şahıs illa elden veririm diyor çünkü. yardım etmek isteyen çıkar mı? yol masraflarını fazlasıyla karşılyabilirim.
kadıköyde bir ilan var arkadaşlar. bu bisikleti alıp bana otobüsle gönderecek bir yiğit arıyorum. bisiklet sahibi şahıs illa elden veririm diyor çünkü. yardım etmek isteyen çıkar mı? yol masraflarını fazlasıyla karşılyabilirim.
Aracı kişiyi bu konuda sorumlu tutmam hocam.O kişi zahmet edip bu işe girişmiş oluyor . Ben de gitsem gözle görüp bakıp alacağım o kişi de . Hem bisiklet çok temiz.Bence o işe hiç girmeyin. Daha doğrusu başkasını dahil etmeyin sürece. Bisiklette satış anında aracılık yapan arkadaşın farkedemediği bir sorun-sıkıntı çıkar, sonra ikinizin arasında problem yaşanır.
dostum cuma günü o taraflarda olacağım. hala alıcam dersen bana yazarsın. yapabileceğim birşey olursa yardım ederim her türlüA
Aracı kişiyi bu konuda sorumlu tutmam hocam.O kişi zahmet edip bu işe girişmiş oluyor . Ben de gitsem gözle görüp bakıp alacağım o kişi de . Hem bisiklet çok temiz.
Arkadaşlar merhava ,
kadıköy pendik arası sahilde sürüş için alacağım biraz daha profesyonel olarak sürmek için bisiklet bakıyorum da söyle bir ilan var ,fiyat performans olarak ve benim kullanımıma uygunmudur ?
Bu markanın size chartınıda aradım bulamadım . Boyum 1.74 bacak boyum 80 cm , 54 kadro ilan
ayrıca görselleri yanlış koymuşlar galiba
DOLAN ARES CARBON DISC ROAD BIKE 54 - SHIMANO ULTEGRA 11S İlan No: 1102836576
(link)

308607 dosyayı görüntüle
Tamam değerli de bu nedir be arkadaş!
İlana telefon numarası talep etmeyiniz notunu düştüm, herif " tel no yazar mısın" diyor. "ilanı okumaya üşenen adamsın, senin bisikletle ne işin olur " demek lazım böylelerine.
Geçen banada oldu, ne yaptıysam adama cevap yazamadım. Hatta numarayı '' Sıfır beş yüz ...... '' tarzında yazdım gene kabul etmedi. Sonunda adama sen yaz numaranı yazdım halen cevap gelmedi, muhtemelen oda uğraşıp boşvermiştir sonundaYani bu sitede mesaj alımı sistemini kapatıp soru-cevap sitemine geçmeyi düşünen ve neredeyse her şeyi sansürleyip cevap vermeyi engelleyen yönetici veya sorumluları Allah bildiği gibi etsin. 3 gündür ilana gelen mesaja cevap vermek için can verdim en sonunda "maalesef" yazamama izin verdi.
"İlanımdaki telefon ile ulaşabilirsiniz" diyorum kabul etmiyor,
"Param güvende kullanmıyorum" diyorum kabul etmiyor,
Numara yazıyorum kabul etmiyor,
Adam pazarlık ediyor - "pazarlığa kapalı" yazıyorum onu da kabul etmiyor,
İlan açıklamasına tüm detayları yazıyorum ama alıcılar açıklama okumadan bir haber olduğu için uğraşıp duruyorum en sonunda sahibinden'i kullanmayı bırakacağım.