Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Karbon trispoke ön jantı var diye 75,000 tl istenen çelik fixie. Özel koleksiyon ürünü! Salon duvarına asıp, "güzel kazık yedim ama değdi. buna sahip 2 türkten biriyim" diyerek kendinizle gurur duyabilirsiniz. Nasıl bir gurursa artık...

(link)

Scudo
Acaba bu ilanların sahipleri burada yazılanları görüyor mu, görüyorsa ne hissediyor 🤭

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Karbon trispoke ön jantı var diye 75,000 tl istenen çelik fixie. Özel koleksiyon ürünü! Salon duvarına asıp, "güzel kazık yedim ama değdi. buna sahip 2 türkten biriyim" diyerek kendinizle gurur duyabilirsiniz. Nasıl bir gurursa artık...

(link)

(link)

Kadroyu bugün sipariş etsem gümrüğe bile takılmayacak. 111 Dolar... Bir de bu Türkiye'de 2 tane var gibi iddialı lafları anlamıyorum. Bütün satışların hangi ülkeye, kime yapıldığına dair bi veritabanları var sanırım.

(link)

Kadroyu bugün sipariş etsem gümrüğe bile takılmayacak. 111 Dolar... Bir de bu Türkiye'de 2 tane var gibi iddialı lafları anlamıyorum. Bütün satışların hangi ülkeye, kime yapıldığına dair bi veritabanları var sanırım.
2 kişide olsa ne olacak, 15bin kişide olsa ne gam. aldığı malla eşsiz olacağını düşünen ezik insan tripleri bunlar.

Sarı sitede şu anda ilanım yok şükür.😉
Malumunuz ülkemizde serbest piyasa ekonomisi uygulanmakta(nedense düşük gelirliye avantaj sağlaması gerektiğini halde tersi oluyor.) ama nedense herkesin uyguladığı ekonomik modelse Daha Büyük Aptal Teorisi (Greater Fool Theory) hal böyle olunca ilanlar alıp başını gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bugün bir bayiye gittim araç almaya, liste fiyatı 1.500 olan aracı elden de para vererek 1.900'e alabiliyormuşum.
Sahibinden'e girdim, sıfır ayarındakiler 1.600 civarında var, hem de ekstralı.

Sahibinden o kadar da kötü bir yer değil mi acaba sanki, bi kafam karıştı 🙂

Bugün bir bayiye gittim araç almaya, liste fiyatı 1.500 olan aracı elden de para vererek 1.900'e alabiliyormuşum.
Sahibinden'e girdim, sıfır ayarındakiler 1.600 civarında var, hem de ekstralı.

Sahibinden o kadar da kötü bir yer değil mi acaba sanki, bi kafam karıştı 🙂
1500 olan aracı 1600e koymuşlar işte:) bayi 1900 deyince 1600 cazip geliyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyolar:)

Çılgın bir modifikasyon. Kaliper montaj yerlerini yapmayı unutmuş, çaktırma 🤫

306236 dosyayı görüntüle

(link)

Bence diskler süs ya da zaten tekerleklerin üstünde varmış, öyle kullanmış. Durdurmak için sürücü kendi pabuçlarını kullanıyor olmalı. Ayağını pedaldan kaldırması gerekmeden topuğu aşağı bastırarak durabilir, yer o kadar yakın.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@Spartiat Doğru söylüyosun, dede "topuk fren" kullanıyordu muhtemelen. Dede bisikletinde çığır açmışlar resmen. Binmek için bacak kaldırmaya bile gerek yok, arka tekeri bacak arana alarak iki adımda seleye ulaşıyosun... Peki kasislerde, küçük çıkıntılarda ne yaptı bu adam? :kötü:

@Spartiat Doğru söylüyosun, dede "topuk fren" kullanıyordu muhtemelen. Dede bisikletinde çığır açmışlar resmen. Binmek için bacak kaldırmaya bile gerek yok, arka tekeri bacak arana alarak iki adımda seleye ulaşıyosun... Peki kasislerde, küçük çıkıntılarda ne yaptı bu adam? :kötü:

"Kasisten korksak basıkçı olmazdık"

Muhtemelen tasarımın çalışmadığını görmüştür, ondan satıyordur.

(link)

Normalde bu bisikletin fiyatı ne kadar? İnternette 900 dolar civarı yazan siteler vardı. Eğer öyleyse bu ilandaki fiyat oldukça düşük 400 dolar gibi bir şey ediyor.

(link)

Normalde bu bisikletin fiyatı ne kadar? İnternette 900 dolar civarı yazan siteler vardı. Eğer öyleyse bu ilandaki fiyat oldukça düşük 400 dolar gibi bir şey ediyor.
Açıklamadaki speak english ibaresinden ve isimden yabancı olduğunu anlıyoruz. Yabancılarda da ikinci el kültürü pek bizdeki gibi değil. Biz 900 dolarlık sıfır bisiklete 700 dolar ikinci el fiyatı çeken satıcılara alıştığımız için bu fiyat tuhaf geliyor belki de. Eğer lazımsa bisiklet çok güzel duruyor, kaçırmayın derim.

Açıklamadaki speak english ibaresinden ve isimden yabancı olduğunu anlıyoruz. Yabancılarda da ikinci el kültürü pek bizdeki gibi değil. Biz 900 dolarlık sıfır bisiklete 700 dolar ikinci el fiyatı çeken satıcılara alıştığımız için bu fiyat tuhaf geliyor belki de. Eğer lazımsa bisiklet çok güzel duruyor, kaçırmayın derim.

Dişli oranları da güzel gibi duruyor.
Ön 50/34
Arka 11/32 10 vites
İşe alırlarsa kredi çekip almayı düşünüyorum. Kredi vermezlerse de 1 ay yatıp kalkıp kimsenin almaması için dua edeceğiz artık yapacak bir şey yok 😅

• Hahaha
Tepkiler: templeos
Geri