Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Adam açık açık da hırsızlık detaylarını da anlatmış yani.

Scudo
bir ay olmadi bisikleti alalı, benim bisikletimi Eskişehir Tunalı mah çaldindı bisiklet markası CARRARO 770 27.5 jant KADRO NUMARASI: JF21809478 herkesden rıcam eger Eskişehirde ras gelirseniz beni arayın(05529824498), bulan kisiye hedyem olacak, şimdiden teşekürler WhatsApp Image 2022-07-16 at 6.21.24 PM.jpeg

Merhabalar,

Asagidaki ilandaki bisiklet benim, triatlona baslamak icin yol bisikleti arayisim mevcut, baslangic icin degerinde Bursa'da takas yapabilecegim kendi bisikletiniz ya da araci olabileceginiz biri varsa cok memnun olurum. İyi aksamlar dilerim.

1038507938 nolu ilan henuz link paylasamiyorum

(link)

Şair burada market bisikletine sticker yapıştırmış da Merida diye kakalamaya çalışmış.
Altus yazan arka aktarıcı da kabak gibi gözükürken full tiagra set yazmış.

Bir sürü de hırsızlık edebiyatı; zavallım, fatura da taşınırken çalınmış...
Zaten Merida da birde sayılı seri oluyor, bu bisikletin önünde Merida logosu yok, serisi yok (Speeder 200, 300, 3000 vs.) adama aslında detaylı bilgi sormak lazım. Açıklamada da demek istemiş ki sanırım "Bu bisiklet çalıntıdır. Her hırsız böyle hemen satmaya çalışır. Faturasını kaybetmişim gibi roleplay yapacağım, inanırsanız sevinirim. Şase numarası var ama fatura yok. Kesin olarak bakamazsınız."resim_2022-07-18_171838481.png

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
(link)

Satıcı hakkında bir bilgisi olan var mı?

• İnanılmaz
Tepkiler: sccetin
(link)
Arkadaşlar ilan nasıl bakar mısınız?

Bu Brompton çakması Town'ları çok fazla gömen var, gerek forumda gerek dışarıda.
Şu konuda bazı görüşler var: Mosso town v 16
Hocam nisan ayından sonra okula gitmek için düşünüyorum. Okul yolunda çok büyük yokuşlar yok. Bide içimde hep bi single speed bisiklet hevesi var birazda ondan sordum. Ama dikkatimi çeken şey ilan fotoğraflarını sahibindenden ekran görüntüsü alarak koymuş o aklımda şüphe oluşturdu

Hocam nisan ayından sonra okula gitmek için düşünüyorum. Okul yolunda çok büyük yokuşlar yok. Bide içimde hep bi single speed bisiklet hevesi var birazda ondan sordum. Ama dikkatimi çeken şey ilan fotoğraflarını sahibindenden ekran görüntüsü alarak koymuş o aklımda şüphe oluşturdu

Resimlerden şüphelenmeye gerek yok bence; resmi galeriden bulup göndermek yerine ekran görüntüsü alıp bildiriminden paylaşarak gönderen çok var.
Çok da single speed yerine geçmez bence. "Single is Simple" (buralarda sabahları gördüğüm krem/sarı gibi bir single speed'in üstünde öyle yazıyor) ama bu model pek simple değil.
Katlanıp okulda küçük bir köşeye, masa altına falan konacaksa iyi olur tabii.

Siz bunu söyleyince biraz daha dikkatli baktım.
3. fotoda başka bir ilan numarası var fakat o ilana şuan ulaşılamıyor. Ya kendisi daha önceden bir ilana koymuştu ve foto oradan kaldı. Ya da şüphenizde haklısınız...

"resmi galeriden bulup göndermek yerine ekran görüntüsü alıp bildiriminden paylaşarak gönderen çok var."
Diğer 2 ilanında normal foto paylaşmış ama bu ilanda sahibinden'den ekran görüntüsü paylaşılmış, ki yukarıda dediğim gibi, fotoda başka bir ilanın numarası da var.
Artık ilanlarda, satış sitelerinde o çok kadar dolandırıcı oluyor ki, iyice paranoyak olduk, hep süpheye düşüyoruz...

Ben olsam, alıcı olarak yakından farklı açıdan bi foto isterdim.

1049163798 AYDAN ÇELİK MAVİ 56 KADRO
arkadaşlar benim ilanım ciddi düşünen olursa yardımcı olacağım

Arkadaşlar merhaba gravel veya yol bisikleti düşüncemden dolayı Sportive 328 model bisikletimi satıyorum. İlgilenen olursa.1050488353

(link)

Bu bisikleti benim bir arkadaş satıyor. Sıfır gibi nerdeyse. Almak isteyen olursa ciddi indirim yaptırabilirim.

Arkadaşlar ilanlarda da bulunan full TİAGRA SET bisikletimi satıyorum.
Yeni bir gravel bisiklet için parça topluyorum. Nakite ihtiyacım var. Bu yüzden acil satılık.
fiyat güncellendi. Son fiyatım 9500 tl'dir

(link)

Giden kilolardan sonra çok büyük geliyor.
Erkek Yol Bisikleti Rüzgarlığı - Siyah - Racer Ultra-Light
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Merhabalar, arkadaşım üst modele geçtiği için aşağıdaki bisikletini satıyor. İlgilenen olursa benimle ya da onunla iletişime geçebilir.

(link)

merhaba arkadaşlar, acil nakit ihtiyacımdan dolayı sıfır aldığım 2 yol bisikletimi ve Elite marka home Trainer i de satıyorum. ihtiyacı olan için fırsattır.

KRON RC 2000- 50'' FULL CLARİS

(link)

CARRARO CR042 - 50'' FULL SORA

(link)

ELİTE SUPERCRONO HOME TRAİNER

(link)

Son düzenleme:
Northwave Karbon MTB ayakkabısı 45 numara (kali ve pedalı ile )
(link)

Schwalbe CX Comp 700x35

(link)

Arkadaşlar merhaba, bu konu dolandırıcı yada hırsızlara ait ilanların paylaşıldığı konu değil miydi?

Geri