Taygun Kon
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.487
- İsim
- Taygun K.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Zaten Merida da birde sayılı seri oluyor, bu bisikletin önünde Merida logosu yok, serisi yok (Speeder 200, 300, 3000 vs.) adama aslında detaylı bilgi sormak lazım. Açıklamada da demek istemiş ki sanırım "Bu bisiklet çalıntıdır. Her hırsız böyle hemen satmaya çalışır. Faturasını kaybetmişim gibi roleplay yapacağım, inanırsanız sevinirim. Şase numarası var ama fatura yok. Kesin olarak bakamazsınız."(link)
Şair burada market bisikletine sticker yapıştırmış da Merida diye kakalamaya çalışmış.
Altus yazan arka aktarıcı da kabak gibi gözükürken full tiagra set yazmış.
Bir sürü de hırsızlık edebiyatı; zavallım, fatura da taşınırken çalınmış...

(link)
Arkadaşlar ilan nasıl bakar mısınız?
Hocam nisan ayından sonra okula gitmek için düşünüyorum. Okul yolunda çok büyük yokuşlar yok. Bide içimde hep bi single speed bisiklet hevesi var birazda ondan sordum. Ama dikkatimi çeken şey ilan fotoğraflarını sahibindenden ekran görüntüsü alarak koymuş o aklımda şüphe oluşturduBu Brompton çakması Town'ları çok fazla gömen var, gerek forumda gerek dışarıda.
Şu konuda bazı görüşler var: Mosso town v 16
Hocam nisan ayından sonra okula gitmek için düşünüyorum. Okul yolunda çok büyük yokuşlar yok. Bide içimde hep bi single speed bisiklet hevesi var birazda ondan sordum. Ama dikkatimi çeken şey ilan fotoğraflarını sahibindenden ekran görüntüsü alarak koymuş o aklımda şüphe oluşturdu
Siz bunu söyleyince biraz daha dikkatli baktım.Hocam nisan ayından sonra okula gitmek için düşünüyorum. Okul yolunda çok büyük yokuşlar yok. Bide içimde hep bi single speed bisiklet hevesi var birazda ondan sordum. Ama dikkatimi çeken şey ilan fotoğraflarını sahibindenden ekran görüntüsü alarak koymuş o aklımda şüphe oluşturdu