Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Şu bisikleti alacağım sanırım. Normal de param güvende vs teklif etmem direk havale yapar alırdım ama biraz çekinmiyorda değilim.

(link)

Bu bisiklet 105 grupsetle çıktı. "Hoşuma gitmediği için" diyip aynakolu Tiagra'ya düşürmesi inandırıcı değil.
Gidonu da "hoşuna gitmediği için" değiştirmiş. STI kollar fotoğraflarda gizli; onlar da 105 değilse uzak durmak lâzım.

Bunun dışında gayet güzel ve hafif bir bisiklet.

Scudo
Bisikletin modeli af değil alur 700, satıcı model ismini yanlış yazmış ama kötü bisiklet değildir ben uzun km yaptım kendisi ile.

Başka bir alur 700 daha buldum, teşekkürler cevap için .

Bu bisiklet 105 grupsetle çıktı. "Hoşuma gitmediği için" diyip aynakolu Tiagra'ya düşürmesi inandırıcı değil.
Gidonu da "hoşuna gitmediği için" değiştirmiş. STI kollar fotoğraflarda gizli; onlar da 105 değilse uzak durmak lâzım.

Açıklama zaten beni şüpheye düşüren oldu. Kendisi ile konuştum ama bir yerinde ufak vuruk varmış orayı siyah bantla kapatmış. Hiç bisiklet kullanıcısı gibi gelmedi. Diğer bulduğum alur 700'ler ile de görüşüyorum. Teşekkür ederim.

Umarım bir yol bisikleti alabilirim.

Bu seride orijinalinde 105 aynakol yok btwin üretimi aynakol ile geliyor geri kalan fren kalipereri sti kollar arka ve ön aktarıcı 105 olarak geliyor. Tiagra yapmasi bir artımı bilmiyorum ama ben orjinalinde herhangi bir sorun yaşamamıştım 👍2829FC17-104A-46FD-80C4-A31C45B793B2.jpeg

Bu seride orijinalinde 105 aynakol yok btwin üretimi aynakol ile geliyor geri kalan fren kalipereri sti kollar arka ve ön aktarıcı 105 olarak geliyor. Tiagra yapmasi bir artımı bilmiyorum ama ben orjinalinde herhangi bir sorun yaşamamıştım 👍
Arka fren kaliperlerinin aşağıda olması ıslak yolda sorun olmuyor mu?

Arka fren kaliperlerinin aşağıda olması ıslak yolda sorun olmuyor mu?
Büyük ihtimalle olur diye düşünüyorum ama yağmurlu havalarda pek sürüş yapan biri değilim o nedenle bir tecrübem yok ama kirlenmesi çok çok yüksek ihtimal. Bir kaç defa yağmura yakalandım ama öyle aman aman bir durum yaşamamıştım.

Bir haftalık Carraro Gravel G2 bisikletim satılık. Brooks Cambium C17 Carved sele takıldı bisiklet alınırken. Üzerinde araç kaput koruma filmi var kadroda çizilmeye karşı.
(link)

Benim merak ettiğim bir konu var. Malumunuz , sahibinden sitesinde araç satarken bazen aracın ne kadar temiz kullanıldığını açıklamak için, bazı meslek sahipleri , farkındalık yaratmak amacıyla Mesleklerini beyan eder. Doktor'dan , bayandan , subaydan , vs vs satılık yazılır.

Bu şekilde bir bisiklet ilanına denk düşen oldumu ?

(link)

Son düzenleme:
Böyle ünvan ekleyince sanki polo mercedese dönüşüyor,bu tip ilanları direk pas geçerim her zaman.

Benim merak ettiğim bir konu var. Malumunuz , sahibinden sitesinde araç satarken bazen aracın ne kadar temiz kullanıldığını açıklamak için, bazı meslek sahipleri , farkındalık yaratmak amacıyla Mesleklerini beyan eder. Doktor'dan , bayandan , subaydan , doktor bayan ve subaydan vs vs satılık yazılır.

Bu şekilde bir bisiklet ilanına denk düşen oldumu ?

(link)
Makina mühendisinden satılık Giant Tcr olur mu? 😂

Sahibinden ilan no: 927474382
Sizce bisiklet nasıl.Link paylaşamadığım için ilan numarası verdim

Sahibinden ilan no: 927474382
Sizce bisiklet nasıl.Link paylaşamadığım için ilan numarası verdim
Sanırım artık bu modeli üretmiyor Corelli,çünkü sıfırının satışı bayilerde pek yok belki geçen yıldan kalan varsa onu satarlar,ama ikinci ellerin fiyatları hep bu civarda,demekki ederi bu,o yüzden pahalı veya ucuz diye yorumlamak yanlış olur,ama gravel bisikletin tadına bakmak için başlangıç adına f/p ürünü olabilir,vites seti başlangıç ayarında bir set,ilk bisikletiniz veya graveliniz olacaksa yeterli fiyatıda bugüne göre rakamlara bakaraktan iyi sayılır.

Arkadaş bu fiyata bunu satsın. Benim bisikleti hemen ona götüreceğim bunu da sat diye :koptum: :koptum: :koptum: :kptmya::kptmya:
(link)

Arkadaş bu fiyata bunu satsın. Benim bisikleti hemen ona götüreceğim bunu da sat diye :koptum: :koptum: :koptum: :kptmya::kptmya:
(link)
İlan bir kaç yıl bu şekilde kalırsa bisiklet aynen o fiyattan satılacak gibi duruyor. Takdir ettim öngörüsü yüksek bir arkadaşmış.

Dostlar fikir edinmiş olmak için linkteki cavailer ile benim legardayı takaslama düşüncesini deniyorum. Uzak ihtimal de olsa olayın nereye evrileceğini merak ediyorum. Bende full altus set var bu bisiklet tourney yol bisikleti. Sıfır gibi temiz bisikletime kıymak istemiyorum ama yol bisikletine de çok yükseliyorum. "Bilemiyorum altan bilemiyorum ne yaparız bilemiyorum" modundayım. Mantıklı değil gibi ama bana biraz yorum lazım, fikir lazım anlatmanızı çok isterim teşekkürler.
(link)

Dostlar fikir edinmiş olmak için linkteki cavailer ile benim legardayı takaslama düşüncesini deniyorum. Uzak ihtimal de olsa olayın nereye evrileceğini merak ediyorum. Bende full altus set var bu bisiklet tourney yol bisikleti. Sıfır gibi temiz bisikletime kıymak istemiyorum ama yol bisikletine de çok yükseliyorum. "Bilemiyorum altan bilemiyorum ne yaparız bilemiyorum" modundayım. Mantıklı değil gibi ama bana biraz yorum lazım, fikir lazım anlatmanızı çok isterim teşekkürler.
(link)

Satıcı sizden daha kararsız. Yazmaya başlarken pazarlığa açık, sonuna doğru kapalı.

Satıcı sizden daha kararsız. Yazmaya başlarken pazarlığa açık, sonuna doğru kapalı.
O da var geçen gün ön jant göbeğinde bilya eksik yazıyordu onu silmiş şimdi lastik diyor, aksesuar sayısı artmış vs. bi bit yeniği var gibi düşünüyorum zaten de bunun için tertemiz baktığım bisikletimi yem etmem aslında. Yine de merakım beni bırakmıyor :)

(link)
Hocam ihtiyaca yönelik hareket edin bence. + ve - leri belirleyin.
Hocam belki fiyatın pazarlık payını törpülemiş açıklamayı güncellemeyi unutmuştur. Veya o da satıp satmama konusunda kararsızdır🙂

Geri