Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
11.000 liraya Dİ2 Ultegra setli Gravel ?
Fiyat ucuz değil mi?
(link)
yol bisikleti dese tamam da v-frenli, arka dişlileri küçük bisiklete gravel demek doğru değil. bisiklet için değil de groupseti için belki alınabilir. sıfır ultegra di2 8050 €1050 dan satılıyor. bir de hangi ultegra? eski mi yeni mi?

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
yol bisikleti dese tamam da v-frenli, arka dişlileri küçük bisiklete gravel demek doğru değil. bisiklet için değil de groupseti için belki alınabilir. sıfır ultegra di2 8050 €1050 dan satılıyor. bir de hangi ultegra? eski mi yeni mi?
Yeni.Ultegra r8000 var üzerinde

Benim anlamadığım koldan değişiyorsa neden ayrıca tuşu takmışlar..
(biri beni bozacak pardon da di2 ler hep böyle pis fakir diye korkuyorum ama)
Takan kişinin kafasında elbette bir nedeni vardır.Bazı yol bisikletlerinde frenler sti’larda olmasına rağmen ayrı olarak gidonun üzerine de fren koyanlar gördüm.Ben bu tasarımı ona benzettim.Bu arada yanıldığımı belirtmek istiyorum 😬 Grup set,arka aktarıcı ve sti kollar haricinde r8000.Yani dolayısıyla sadece aynakol r8000 oluyor.Sti kollar ve arka aktarıcı 6800 serisi büyük ihtimalle.

Takan kişinin kafasında elbette bir nedeni vardır.Bazı yol bisikletlerinde frenler sti’larda olmasına rağmen ayrı olarak gidonun üzerine de fren koyanlar gördüm.Ben bu tasarımı ona benzettim...

Ben STI kollardan butonlara giden ya da butonlardan ayrı kollardan ayrı giden vites kabloları göremedim. Gidon bölgesinden toplamda 2 tane kollardan çıkan fren teli, 2 tane de butonlardan çıkan kablo gidiyor. Bu nedenle bence STI kollar sadece fren, butonlar da vites için.

Ben STI kollardan butonlara giden ya da butonlardan ayrı kollardan ayrı giden vites kabloları göremedim. Gidon bölgesinden toplamda 2 tane kollardan çıkan fren teli, 2 tane de butonlardan çıkan kablo gidiyor. Bu nedenle bence STI kollar sadece fren, butonlar da vites için.
Sti kollardan da vites değişiyor diye yazılmış. Onlar ortadan tutarken vites değişimi için cylocross tarzı bisikletlerde o bölümde frenlerde olur onlarla senkron çalışan vites değişim için takılan tuşlar. Set 6870 diye geçiyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bisikleti beğendiyseniz risk alıp 2000 bin lira teklif edin. Yıllaar yıllar önce, izmir karşıyakada bir trafik ışığında 30 küsür parça bıçak seti satan bir genç yanaşmış arabaya. Çantalı sete 1000 lira istemiş. Arkadaşın babası başından savmak için 100 liraya verirsen olur demiş. Genç olur deyip parayı aşıp bıçakları vermiş.
2000 liraya değer ise yapın bir teklif. Aşırı serbest piyasa ve kör tutarsa affetmez günlerin ufku şimdi.

Sti kollardan da vites değişiyor diye yazılmış. Onlar ortadan tutarken vites değişimi için cylocross tarzı bisikletlerde o bölümde frenlerde olur onlarla senkron çalışan vites değişim için takılan tuşlar. Set 6870 diye geçiyor galiba.

Kol-buton arası bağlantıları (ya da kollardan ayrı butonlardan ayrı giden kabloları) göremedim hala. Belki de kablosuzdur. Yeni modellerde kablosuz bağlantı var, belki yeni-eski karışık sistemdir. Çok da fark etmez tabii, sadece merak. Bu kadar karışık bir bisikleti almaya hiç yatkın değilim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
bu di2 sistem ilk sistemlerden , pili de matara kafesinin altinda , acikta ve cok dogru 6870 serisi. bu pilin yenisini bulmak da oldukca zor.

Takan kişinin kafasında elbette bir nedeni vardır.Bazı yol bisikletlerinde frenler sti’larda olmasına rağmen ayrı olarak gidonun üzerine de fren koyanlar gördüm.Ben bu tasarımı ona benzettim.Bu arada yanıldığımı belirtmek istiyorum 😬 Grup set,arka aktarıcı ve sti kollar haricinde r8000.Yani dolayısıyla sadece aynakol r8000 oluyor.Sti kollar ve arka aktarıcı 6800 serisi büyük ihtimalle.

Climbing Shifter olarak geçiyor bu düğmeler. Tırmanış esnasında agresif pozisyon bırakılıp, droplardan gidona geçildiği için, oradan da vites değiştirebilmeye yarıyor. Sprint için olan versiyonları da var hatta, şu şekilde:

277846 dosyayı görüntüle

Cannondale 56 kadro karbon Türkiye'de 1 adet İlan No: 979951246
(link) param olsada ben alsam.

Pinarello Dogma F12 karbon 50 cm Ultegra Disk 35.750

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Cannondale 56 kadro karbon Türkiye'de 1 adet İlan No: 979951246
(link) param olsada ben alsam.

Herhalde sağ koldaki "11 speed" yazısına dayanarak açıklamaya "11 vites" yazmış ama önde 50/34 ikili aynakol var.

Geri