Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Değerli arkadaşlar,
Bu ilan kervanına bende katılmak istiyorum, birazdan ilan vereceğim sahibinden'e..

Fakat piyasadan o kadar uzağım ki, kaç para isteyeceğimi bilmiyorum.
Forumda ilan açıp sorayım dedim ama zannedersem konu açma yetkim yok.
Ya da nasıl ilan veriliyor forumda bulamadım.

Kısaca bir arkadaş özetlerse sevinirim

hocam merak ettim model ney :)

Scudo
shimano jant setli
sora r3000 MERİDA SCULTURA 200
alu kadro karbon maşa
fiyat bence makul. değerlendirilebilir
(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
(link)

Mesajla soran arkadaşlar için bende kendi ilanımı buraya ekliyorum.

shimano jant setli
sora r3000 MERİDA SCULTURA 200
alu kadro karbon maşa
fiyat bence makul. değerlendirilebilir
(link)
Benim bısıkletı satsamda alsam bunu :D 4 gün önce Triban RC 100 e baktım 3300 iyi fiyat diye çok dandik boş bir bısıklet gibi geldi bana.

Buda benim mtb nin ilanı

(link)

İkinci el bisiklet alırken maşanın ne kadar kesik olduğuna dikkat ediyor musunuz? Yol bisikletimi aldığımda hiç kesilmemişti, ben birkaç spacer eksilterek kullanıyorum, yukarısından kestirsem ileride satarken bir eksi olur mu diye düşünüyorum

İkinci el bisiklet alırken maşanın ne kadar kesik olduğuna dikkat ediyor musunuz? Yol bisikletimi aldığımda hiç kesilmemişti, ben birkaç spacer eksilterek kullanıyorum, yukarısından kestirsem ileride satarken bir eksi olur mu diye düşünüyorum
Çirkin durmayacaksa üste at. Bilen birisi dikkat eder. Carraronun gravel serisinden alacak olursam ederim mesela :) haricinde aklıma gelmez ama almaya gittiğimde farkederim ve 100 tl indirim isterim gidon yükseltme aparatı için :D

Çirkin durmayacaksa üste at. Bilen birisi dikkat eder. Carraronun gravel serisinden alacak olursam ederim mesela :) haricinde aklıma gelmez ama almaya gittiğimde farkederim ve 100 tl indirim isterim gidon yükseltme aparatı için :D
biraz cirkin duruyor :kedicik: 69771BE2-6CD4-4455-8BB4-EAC03047E5B2.jpeg

• Beğen
Bence yol bisikletlerinde tutunma noktası gidon boğazından daha da ileride olduğundan furş takımı için çok sağlıksız bir işlem.

bence de haklısınız. ben yol bisikletini 4-5 ay oldu alalı. boyu vs uygun bana ama 50-60 km 'den sonra boynumda ciddi bir ağrı oluyor diye şimdilik böyle bir çözüm buldum. ama kesin çözüm müdür bilemedim.

(link)
çok ucuz değil mi bu
(link)

bilmiyorum ya ilan koyduk. çok bakan var ama alıcı mı yok nedir ?bu sarı sitede bilemedim.hemde kullanmadım daha trek marka bisiklet.

(link)
çok ucuz değil mi bu
(link)

İlan tarihi eski. Muhtemelen satılmış ya da iptal edilmiştir. Çok insan ilan verip unutuyor veya uygulamayı siliyor. Bir de Dolar 9 TL bile değildi o zamanlar.

bilmiyorum ya ilan koyduk. çok bakan var ama alıcı mı yok nedir ?bu sarı sitede bilemedim.hemde kullanmadım daha trek marka bisiklet.

Şu an bisiklet sezonu değil. Alıcı az olur.

• Beğen
İlan tarihi eski. Muhtemelen satılmış ya da iptal edilmiştir. Çok insan ilan verip unutuyor veya uygulamayı siliyor. Bir de Dolar 9 TL bile değildi o zamanlar.

Şu an bisiklet sezonu değil. Alıcı az olur.

evet o yüzden de olabilir .

Herkese keyifli forumlar arkadaşlar..
1) cannondale C2 44 cm drob bar,
7071Al... karbon skalasında ağırlık ve darbesiz, temiz
2) Sram apex 2x10 vites grup seti,
Vitese
ait tüm set.. kulak, sıfır zincir ve arka aktarıcı, dtap kulak ve fren kolları, 172.5 ayna kol, 11/28 ruble, ön aktrıcı vs... Shimano da tiagra ya rakip denilebilir.
Elimde mevcuttur. Uyguna verebilirim..

merhabalar, kendi ilanımda ki fotoğrafı çalıp!! üstelik daha da yüksek bir paraya ilana koyulmuş.

(link)

nasıl bir işlem yapmam gerekiyor bu dolandırıcı için?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri