Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Sizin örnekler hep güzel örnekler :)

Sıfır scott rc alıp 3 ay haftada 2 gün 3 er saat ormanda binip, ki binerken ne kadar dikkat edebilirsiniz ki :) sonra satmaya karar veren adamın bisikleti ile, aynı bisikleti alıp sahilde 2 haftada 1 betonda binmiş adamın 3 ay sonraki satış anında bisikletlerin durumu ne kadar farklı olur bir düşünün.

O behsettiğiniz Ford araç örneğini okurken daha sonuna gelmeden 8-10k altına alınır diye geçirmiştim içimden ki zaten öyle olmuş. Arabalarda direkt fiyat yarıya inmez zaten bir çok etken var. Benim dediğim elektronik cihaz örneği. Kapalı kutu olduğu için vermiştim onu.

Bisiklet de aslında çok sakat. Bir yerde kılcal çatlağı olsun bitti o bisiklet. Karbon ise. Ya da örnekler çoğalabilir.

Her iki tarafın da insaflı olması gerekir bence. Alanın da satanın da.
Aynen dediğiniz gibi. 2. elde en önemli unsurlardan birisi malın/ürünün durumu. Zaten örneklerde özellikle bunu belirtmeye çalışmıştım. Şimdi ben bu örneklerdeki araçlara bakmamış olsaydım özenmemiş olsaydım tabi ki bu fiyatlara gitmezdi.

Ancak bana özellikle carraro ve kuga için malum sarı sitedeki ilanlarına istinaden çok mesaj geldi "bu fiyata asla satamazsın" "Bu fiyata ancak enayiler alır" vs vs.

Satıcı zaten ürünün nesi iyi nesi kötü bilir. O kapsamda fiyatını belirler. Alıcıya da bilgisini paylaşır. (Dolandırıcı yalancı değilse) Alıcı da fiyata ve özelliklerine bakar. Uygunsa alır. Zaten serbest piyasa ekonomisinin özü budur. Aksi durumda satıcı satamaz, alıcı başka satıcılardan ihtiyacını giderir.

Scudo
(link)

Herkese merhabalar. Elimdeki yol bisikletini sattim minimum 105 grup setli karbon maşalı bir model arıyorum. Meridanin bu modeli nasıldır. Anladığım ve araştırdım kadarıyla ultegra grup seti ile satışta olan bir modelmis ama 105 set var ve jant seti orjden farklı bir model varmı bilgisi olan? 2017 model diyor satıcı arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: Prestor
(link)

Herkese merhabalar. Elimdeki yol bisikletini sattim minimum 105 grup setli karbon maşalı bir model arıyorum. Meridanin bu modeli nasıldır. Anladığım ve araştırdım kadarıyla ultegra grup seti ile satışta olan bir modelmis ama 105 set var ve jant seti orjden farklı bir model varmı bilgisi olan? 2017 model diyor satıcı arkadaş.
Epeyi Aero bir kadro. Jantlar Giant jantları. Toplama bir bisiklet gibi geldi bana. Sette 105. Ağırlık olarak ultegra setle 9,2 kg mış. 105 le daha ağır olacaktır. 2017 model olduğu doğru.

Arkadaşım şehir bisikletini satıyor ilanı letgo sitesine vermiş. Ankara için ilgilenen olursa die linki bırakıyorum (link)

Arkadaşım şehir bisikletini satıyor ilanı letgo sitesine vermiş. Ankara için ilgilenen olursa die linki bırakıyorum (link)
Sıfırı 3100 TL mi ben mi yanlış gördüm.

Olabilir fiiyatlatını bilmiyorum pazarlık yok yazmış ama pazarlık vardır bence
Baya yüksek yazmış fiyatı

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
2000 hemen sat fiyatı olurmuş aslında. 2500 yazıp denese daha makul olurmuş ben paylaşmadım varsayın

Son düzenleme:
Bir arkadaşa Shimano Wh-Rs 100 jant seti sattım. İlan üzerinde son fiyat yazmasına rağmen arkadaşın özel durumundan ötürü 150 lira indirim yaptım. Ürünü alana kadar her şey iyiydi... Kargo ücretini de param yok sen öde abi ben sana vereyim dediği için yaptın bir iyilik deyip kendim ödedim. Bir ay oldu kargo ücreti bana dönmedi. Geçenlerde yazdım... 80 lira için kimseye laf söyletmem dedi... 1 ay oldu... 80 lira...

Velhasıl, hem saçma sapan jantlara istenen fiyatlara neredeyse sıfır Shimano jant alıp bir de kargosunu bana ödetip "ne oldu bizim kargo ücreti?" diye sorunca da kaka satıcı profiline düştük iyi mi? Yapılan indirimi de hesaba katınca nerdeyse 300 lira özel durumu sebebiyle yaptığım güzelliği görmeyip bir de benim neredeyse 12 saat bir yerlerimi yırttığım paraya laf edilmesi hiç hoş değildi. Bana ders oldu. Böyleleri yüzünden gerçekten ihtiyaç sahibi kimselere gönülden destek olamıyoruz.

Bir arkadaşa Shimano Wh-Rs 100 jant seti sattım. İlan üzerinde son fiyat yazmasına rağmen arkadaşın özel durumundan ötürü 150 lira indirim yaptım. Ürünü alana kadar her şey iyiydi... Kargo ücretini de param yok sen öde abi ben sana vereyim dediği için yaptın bir iyilik deyip kendim ödedim. Bir ay oldu kargo ücreti bana dönmedi. Geçenlerde yazdım... 80 lira için kimseye laf söyletmem dedi... 1 ay oldu... 80 lira...

Velhasıl, hem saçma sapan jantlara istenen fiyatlara neredeyse sıfır Shimano jant alıp bir de kargosunu bana ödetip "ne oldu bizim kargo ücreti?" diye sorunca da kaka satıcı profiline düştük iyi mi? Yapılan indirimi de hesaba katınca nerdeyse 300 lira özel durumu sebebiyle yaptığım güzelliği görmeyip bir de benim neredeyse 12 saat bir yerlerimi yırttığım paraya laf edilmesi hiç hoş değildi. Bana ders oldu. Böyleleri yüzünden gerçekten ihtiyaç sahibi kimselere gönülden destek olamıyoruz.
Bu tarz ufak iyi niyet ürünü davranışlar yapacaksam o paranın geri gelmeyeceğini varsayarak yapmayı tercih ediyorum. Ha geri gelirse teşekkür eder devam ederim. Gelmez ise bir sorarım ikinciyi sormam bile. Sinirimi bozmama değmez. Bazen fazla şey etmemek lazım 😉

Bu tarz ufak iyi niyet ürünü davranışlar yapacaksam o paranın geri gelmeyeceğini varsayarak yapmayı tercih ediyorum. Ha geri gelirse teşekkür eder devam ederim. Gelmez ise bir sorarım ikinciyi sormam bile. Sinirimi bozmama değmez. Bazen fazla şey etmemek lazım 😉
Zaten her şeyi gelmeyeceğinden emin olarak yapıyoruz ama insanın aptal yerine konması hoş bir durum değil...

Zaten her şeyi gelmeyeceğinden emin olarak yapıyoruz ama insanın aptal yerine konması hoş bir durum değil...
Kesinlikle haklısınız, beylik laflar yok mu bir de, şöyle böyle olmazsa biz de böyle şöyle olmayalım artık gibisinden. Gelişinden belli ediyor niyeti...

(link)
Okunmuş ıç lastık asla patlamaz!

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
(link)
salcano xrs 030 tıagra 1900tl?

(link). Karbon sele borusu ve gıdon boğazı 64,80tl. Tavsıye değıldır :)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri