Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Bence de dolandırıcı acaba ülkede kaç tane moots var yada var mı o bile belli değilken 9-10tane bu bisikletten ilanı açmak ve bunu birinin alacağını düşünmek. Bisiklet camiasında bu kadar parayı verecek adamın zaten konu hakkında bilgisi vardır. Birde ilanları hep farklı şehirlerde açması garip yani, bitcoin satıyorum dese daha çok gelen olur.
Ayrıca resimlerin hepsi internetten rastgele alınmış. Hiçbiri gerçek değil.

Scudo
Arkadaslar selamlar ben sürekli buraya bisiklet atıp fikirlerinizi soruyorum bir türlü istediğim gibi denk gelmedi.Bu sefer de carraro mini velo baktım.Fotograflar aşağıdaki gibi fethiye tarafında olan bisikletci arkadaslar bana yardımcı olabilir mi ? Bu arada fiyata 1300 tl diyor.Piyasada çok olmadığı için değerlendirme yapamadım.Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.IMG-20210824-WA0001.jpgIMG-20210824-WA0004.jpgIMG-20210824-WA0003.jpgIMG-20210824-WA0000.jpgIMG-20210824-WA0005.jpg

Arkadaslar selamlar ben sürekli buraya bisiklet atıp fikirlerinizi soruyorum bir türlü istediğim gibi denk gelmedi.Bu sefer de carraro mini velo baktım.Fotograflar aşağıdaki gibi fethiye tarafında olan bisikletci arkadaslar bana yardımcı olabilir mi ? Bu arada fiyata 1300 tl diyor.Piyasada çok olmadığı için değerlendirme yapamadım.Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.
Bu bisiklet 2019da sıfır olarak 700 tlye satılmıştı. Aynakol çok ağır ve 44t yetersiz geliyor. Gidon da pratik kullanılamayacak kadar büyük ve ağır. Lastikler de çok kalitesiz. Bunlar değişirse pratik düzgün bir bisiklet haline gelir. Ben aldığımda öyle yapmıştım. Forumda detaylı incelemesi var.
Fethiye tarafında otursam mtb türü bisiklet alırdım ben. Sağa sola plajlara da gitme şansı olur. Bu bisiklet daha çok kalabalık şehirler için kullanılan bir tarzda. Bu fiyata güzel bir şeyler bulunabilir.

Bu bisiklet 2019da sıfır olarak 700 tlye satılmıştı. Aynakol çok ağır ve 44t yetersiz geliyor. Gidon da pratik kullanılamayacak kadar büyük ve ağır. Lastikler de çok kalitesiz. Bunlar değişirse pratik düzgün bir bisiklet haline gelir. Ben aldığımda öyle yapmıştım. Forumda detaylı incelemesi var.
Fethiye tarafında otursam mtb türü bisiklet alırdım ben. Sağa sola plajlara da gitme şansı olur. Bu bisiklet daha çok kalabalık şehirler için kullanılan bir tarzda. Bu fiyata güzel bir şeyler bulunabilir.
Hocam yorumunuz için teşekkürler izmrde oturuyorum aslında,bir tane mtb bisikletim var.Bunu 2.bisiklet olarak düşünüyordum.Fethiyede oturan birileri var mı diye sormamın nedeni bisiklete bakması için

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletin 35 bin TL olmasına mı şaşırayım yoksa göz kanatıcı rengine rağmen allayıp pullayıp satmasına mı?
Gravel özel yapım sıfır İlan No: 948824593
(link)

Bisikletin 35 bin TL olmasına mı şaşırayım yoksa göz kanatıcı rengine rağmen allayıp pullayıp satmasına mı?
(link)
O kadar binilmemiş ki zinciri takma gereği duymamış bile.

(link) Kırmızı Kron ilanda 53 Milyon yazabilir ama sadece 30bin tl

(link)
Bence sıfırın birini yanlışlıkla fazladan koymuş :cool:

• Hahaha
Tepkiler: Ali Eren
(link)
Yav hadi Ali Eren kardeşim buralardan değil, anlamamış. Peki sen niye anlamadın sevgili dostum @seko35.50
Adam Göztepe maximalisti, diyor ki Göztepenin kendisinin bir ağırlığı var o bile İzmir'in plakasından hareketle "35" bin.
Ha arkadaş Karşıyakalı olaydı o bisiklet "35,5"bin yani 35500 olacaktı.

Yav hadi Ali Eren kardeşim buralardan değil, anlamamış. Peki sen niye anlamadın sevgili dostum @seko35.50
Adam Göztepe maximalisti, diyor ki Göztepenin kendisinin bir ağırlığı var o bile İzmir'in plakasından hareketle "35" bin.
Ha arkadaş Karşıyakalı olaydı o bisiklet "35,5"bin yani 35500 olacaktı.
Şeytan diyo al bir kaç tane bundan,boya bilumum takım renklerine,üzerinede yapıştır takımın logosunu,patlat 10 binden! ama işte bisiklet sürücüsü akıllı adamdır yemez bu fanatiklik numaralarını.

Bisikletin Göztepe kulübüyle alakası yok ki. Kulüp Carraro'yla anlaşsa "limited edition" olarak satsa neyse. Sanırım bisiklet Carraro G4 Pro; 15500 TL sıfır fiyatı var. Orijinalliği bozulmuş ve ikinci ele düşmüş bir bisiklet artık bu. Alıcı çıksa bile garantiden faydalanabileceğini sanmam.

(link)
Ali Eren, Göztepe yazısını silip Tekirdağ yazarsan sana da gider bence. Renkler benzer sonuçta :) alıcı mısın onu söyle :)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
İlgilenen olursa fiyatta yardımcı olacağız, kardeşimin bisikleti. (link) birde acımasızca eleştirebilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum:)
Diğer bir ilan da bir arkadaşıma ait bisiklet belki arayan varsa (link)

Son düzenleme:
(link)

Bunu alıp sirkte ek iş bulunabilir... faydası olur...

Geri