Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

(link)

Şu bisiklet hakkındaki fikirleriniz nedir? Jant seti internette yazanlara bakılırsa iyi bir şey gibi.
kendi bisikletimi satarsam alabileceğim 2. el bisikletler sıralamasındadır.

Scudo
Son düzenleme:
sanırım kendi ilanımızı paylaşabiliyormuşuz.
ilan no: 943895273

(link)

Şu bisiklet hakkındaki fikirleriniz nedir? Jant seti internette yazanlara bakılırsa iyi bir şey gibi.

Jant seti hakkında deneyimi olan varsa paylaşırsa müteşekkir olurum.

Son düzenleme:
Jant seti hakkında deneyimi olan varsa paylaşırsa müteşekkir olurum.
Bir kere iyi bir tırmanış jantı diyebiliriz,bir buçuk kilo dediğimiz alü jant için gayet iyi bir ağırlık,rulmanlı göbek ve aero tel deyince zaten akıcılığı normal janta göre çok farkettirir,eğer bakımları zamanında yapılmış ise rulmanlar düzgün ise mutlaka kullanımda bir fark yaratır.
Bisiklete gelince sanki biraz jantı bahane edip rakamı şişirmiş gibi geldi yinede siz bilirsiniz,misal belki bir takım farklar vardır ama... (link)

Bir kere iyi bir tırmanış jantı diyebiliriz,bir buçuk kilo dediğimiz alü jant için gayet iyi bir ağırlık,rulmanlı göbek ve aero tel deyince zaten akıcılığı normal janta göre çok farkettirir,eğer bakımları zamanında yapılmış ise rulmanlar düzgün ise mutlaka kullanımda bir fark yaratır.
Bisiklete gelince sanki biraz jantı bahane edip rakamı şişirmiş gibi geldi yinede siz bilirsiniz,misal belki bir takım farklar vardır ama... (link)
Bu + zonda almak sanırım hayli mantıklı olur.

Bu + zonda almak sanırım hayli mantıklı olur.
Zonda her yola gelir tabiri caizse gaddar bir jant,yedek göbeği olsun teli olsun Aktif pedalda yedek parça sıkıntısı yok,misal ben 240s göbekli jantıma rulman bekliyordum neredeyse 1 ay bekledik,hadi dedik orjinal rulmanı olsun perişan olduk! sözde Aslı bisiklet dtswiss yedek parça tedarikçisi ondada bulamadık.

Bu eleman bana bisikleti satmamisti zamanında tahminim 2 sene önceydi fiyatı hatırlamıyorum ama 4500 e gelip alayım demiştim o zaman için yüksek bir fiyatti sonra mesajlara dönmedi bir süre sonra cevap olarak çok fazla ilgi oldu o nedenle ilanını fiyatini 5000 bine cekiyorum dedi, bende rakamda anlaşmıştım bu yaptığınız ticari olarak ahlakli bir davranis değil dedim ve konuştuğumuz rakami düşünürseniz alabilirim dedim ve sonrasında daha eski model olan btwin alur 700 modelini aldim 4000 e başka bir abiden üstelik sağolsun 3 adet takim forma 1 kask yedek lastikler ve tamir kiti ışıklar ve bonus northwave karbon tabanli bi yol ayakkabısıda yaninda almış oldum. Yani kaçırdım diye üzülmüştüm ama daha uyguna ve az kullanılmış temiz bir bisikleti almış oldum, şimdi bakıyorum fotoğraflar bile ayni hiç güncelleme yapılmamış bu bisiklet +2 sene daha yatmış mi yani ? :)
Aldığım bisikleti paylaşayım;
BCF964AE-60D3-4021-B716-5542F02A8836.jpeg

Buralar bu kadar hareketli madem ben de bir soru sorayım 2019 Model Giant TCR Advanced 2 (105 R7000 Set tamamen) 10.000 km de . Aynakol 52-36, ruble 11-34. Jantlar Cole Rollen Elite yaklaşık 5000 km de. Lastikler yeni değişti 150 km de (Prime Life Line Race 28 mm). Gidon 400 mm Prime Doyenne Aero. Karbon bisiklet. Arka çatalda kaldırıma sürtmeden dolayı ufak çizikler var onun dışında tamamen temiz bir bisiklete ne kadar bir bedel yazmalıyım.
(link) bu bisikletimin sıfır fiyatı.
(link) bu jantlarımın sıfır fiyatı.
(link) bu da gidonumun sıfır fiyatı.

Çok acil enayi aranıyor! Kendi sitesinde 5400tl olan bisikleti 7300tl ye satmayanda ne bileyim! O değilde şu söz herhalde atasözü olacak bu gidişle ''daha ucuzuna sıfıra alacağıma,biraz daha fazla verip ikinci elini alırım'' :komik: (link)
Sıfırdan azıcık eski.Gercekten çok temiz.
  • İkinci El ve Sıfır Alışveriş / Spor / Bisiklet / Yarış & Yol Bisikleti

7.300 TL
(link)
arkadaş bisikletforumu yakından takip ediyor sanırım. Güzel indirim yapmış.

Buralar bu kadar hareketli madem ben de bir soru sorayım 2019 Model Giant TCR Advanced 2 (105 R7000 Set tamamen) 10.000 km de . Aynakol 52-36, ruble 11-34. Jantlar Cole Rollen Elite yaklaşık 5000 km de. Lastikler yeni değişti 150 km de (Prime Life Line Race 28 mm). Gidon 400 mm Prime Doyenne Aero. Karbon bisiklet. Arka çatalda kaldırıma sürtmeden dolayı ufak çizikler var onun dışında tamamen temiz bir bisiklete ne kadar bir bedel yazmalıyım.
Valla abi canlıda görmek lazım:) işin şakası bence 16-19 arası bir rakam eder diye düşünüyorum :kötü:

Parça parça piyasa değeri 40 binin üstündeki bisiklete 25 bine alıcı bulamadığım piyasada pek moral bozmak istemem. :) 2.elde sattığımız ürüne ne rakam belirlersek belirleyelim, malın gerçekte satılabildiği bir rakam var bir de ilanlarda yazan gerçekle ilgisi olmayan rakamlar.:) 1 yılı aşkındır ilanlarda bekleyen bisikletler var malesef.

(link)
arkadaş bisikletforumu yakından takip ediyor sanırım. Güzel indirim yapmış.
Canla başla takipteyim :komik: neredeeeen nereye son hali 4900:suspus:
Bu eleman bana bisikleti satmamisti zamanında tahminim 2 sene önceydi fiyatı hatırlamıyorum ama 4500 e gelip alayım demiştim o zaman için yüksek bir fiyatti sonra mesajlara dönmedi bir süre sonra cevap olarak çok fazla ilgi oldu o nedenle ilanını fiyatini 5000 bine cekiyorum dedi, bende rakamda anlaşmıştım bu yaptığınız ticari olarak ahlakli bir davranis değil dedim ve konuştuğumuz rakami düşünürseniz alabilirim dedim ve sonrasında daha eski model olan btwin alur 700 modelini aldim 4000 e başka bir abiden üstelik sağolsun 3 adet takim forma 1 kask yedek lastikler ve tamir kiti ışıklar ve bonus northwave karbon tabanli bi yol ayakkabısıda yaninda almış oldum. Yani kaçırdım diye üzülmüştüm ama daha uyguna ve az kullanılmış temiz bir bisikleti almış oldum, şimdi bakıyorum fotoğraflar bile ayni hiç güncelleme yapılmamış bu bisiklet +2 sene daha yatmış mi yani ? :)
Aldığım bisikleti paylaşayım;
271608 dosyayı görüntüle
Ya tok satıcı yada tek derdi çok kar etmek,satmayarakta ileriye yatırım yapmış herhalde:acpsnr: derler ya ekmek istemez su istemez,2 sene yattığı lastiklerden belli yata yata çöp olmuş lastikler o yüzden lastiksiz satıyor baksanıza.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Bende bisikleti satmak istiyorum. Fuji transonic LE 2017 model. 4 senede toplasam 5-6 bin km kullanılmıştır. 2020 temmuz ayında full bakım yapıldı. Kaset, zincir, gidon (karbon), orta göbek (seramik) , pulley wheel (karbon seramik), lastikler veloflex corsa race ( 150km kullanıldı) ile değişti. 2020 yılında 160 km, 2021 toplamda 300 km kullanılmış olacak. Grup seti ultegra Di2, 2 jant seti ve stage power metre ile vereceğim. Türkiye'de ederi nedir bunun acaba ?

20210422_201236.jpg

Bende bisikleti satmak istiyorum. Fuji transonic LE 2017 model. 4 senede toplasam 5-6 bin km kullanılmıştır. 2020 temmuz ayında full bakım yapıldı. Kaset, zincir, gidon (karbon), orta göbek (seramik) , pulley wheel (karbon seramik), lastikler veloflex corsa race ( 150km kullanıldı) ile değişti. 2020 yılında 160 km, 2021 toplamda 300 km kullanılmış olacak. Grup seti ultegra Di2, 2 jant seti ve stage power metre ile vereceğim. Türkiye'de ederi nedir bunun acaba ?

271615 dosyayı görüntüle
15000 vereyim. :koptum: :koptum: 😆
Hangi sınırlar ? Avrupa'nın sınırları olamaz, e bizim sınırlar da zaten son 10 senedir yol geçen hanı gibi.
Şirket Alman şirketi olduğu için bir ayağımız yurtdışında arkadaşlar sıklıkla Almanya ya gidiyor ki bu pandemi olayları patlayınca tamamen elimiz ayağımız kesildi. Aşı olayları yayılınca Salı günü Almanya dan geldiler ufaktan biz de gitmeye başlarız diye düşünüyorum bahsettiğim sınır bu.

Geri