Adam pazarlamada çığır açmış,ürün tanıtımında artık konu mankeni kullanıyorlarDeğişik bir ilan
(link)
Adam pazarlamada çığır açmış,ürün tanıtımında artık konu mankeni kullanıyorlarGeçen gün biride ful artı ful yazmıştı bisiklet için
![]()
Bu bisikleti sanki atölye 25.4 satıyordu geçen sene 6 bine. Ya da çok benzeriydi.Son zamanlarda Facebook gruplarında ki ilanlar da coşmaya başladı.Adam milattan önce kalma 105 setli bisikleti 18 bin liraya satıyor.Hem de üzerinde “ayrodinamik telli Dt swiss” jantları varmış😂.İnanılacak gibi değil
269286 dosyayı görüntüle269287 dosyayı görüntüle269288 dosyayı görüntüle
bunu görmüştüm inanılmaz bir ilan... 18k'ya sıfır harika bi bisiklet alırsın bt'win yerine.Son zamanlarda Facebook gruplarında ki ilanlar da coşmaya başladı.Adam milattan önce kalma 105 setli bisikleti 18 bin liraya satıyor.Hem de üzerinde “ayrodinamik telli Dt swiss” jantları varmış😂.İnanılacak gibi değil
269286 dosyayı görüntüle269287 dosyayı görüntüle269288 dosyayı görüntüle

281 liraya Cervelo P5X var arkadaşlar kaçırmayın. Ben 30 tane sipariş verdim bekliyorum bakalım. Gelişmeleri yazarım
(link)
269824 dosyayı görüntüle
Diğer ürünlerin de yorumlarını okudum, oldukça iyi yorumlara sahip:
Fast delivery, product quality is also good, hope next time again!
Buy it for my birthday,it is great.I can not wait to get it on that day. Great seller. Would reccomend to anyone.
I got it with fast delivery,the quality was also very good,wonderful,if need,buy here again.
Ben de yorum yazdım:
Like free. I buy only 30 now. If good, i buy 30 more later. I am not seller, i am user. Very quality. Very cheap.
Fiyatta damping yapmış abimiz,7bine çekmiş rakamı,şimdi fırsat zamanı alacak olanlar kaçırmasınÇok acil enayi aranıyor! Kendi sitesinde 5400tl olan bisikleti 7300tl ye satmayanda ne bileyim! O değilde şu söz herhalde atasözü olacak bu gidişle ''daha ucuzuna sıfıra alacağıma,biraz daha fazla verip ikinci elini alırım''(link)
Sıfırdan azıcık eski.Gercekten çok temiz.
![]()
7.300 TL
Hayırlı satışlar küçük bir tavsiye vermek gerekirse bence tek fotoğraftan ziyade en azında 5 tane koyarsanız daha fazla kişi tarafınıza dönüş yapacaktır. Sizin için değil ama sahibinden de tek fotoğraf ile satış ilanı açıp kaparo alıp kaçan çok kişi var, güven ve konu hakkında bilgi verip aydınlatma için fotoğraflar daha fazla yardımcı oluyor. Tekrardan iyi satışlar.şuraya kendi ilanımı bırakıyım
(link)
telefonun kamerasında sıkıntı varda çekemedimHayırlı satışlar küçük bir tavsiye vermek gerekirse bence tek fotoğraftan ziyade en azında 5 tane koyarsanız daha fazla kişi tarafınıza dönüş yapacaktır. Sizin için değil ama sahibinden de tek fotoğraf ile satış ilanı açıp kaparo alıp kaçan çok kişi var, güven ve konu hakkında bilgi verip aydınlatma için fotoğraflar daha fazla yardımcı oluyor. Tekrardan iyi satışlar.