Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

(link)
Fiyat iyi gibi.

Scudo
(link) Ankara'da yol bisikleti arayan bakabilir. Geçenlerde Carraro 042 baktım ama iş durumumun belirsizliği sebebiyle bisiklet alamıyorum. Bu bisiklet şuan favori listemdeki tek ürün ve Ankara'da denk geldiğim F/P tarzı bir bisiklet. Geçen sene sıfır aldığımız fiyata ikinci el olması zoruma gidiyor ama yapacak bir şey yok.

Bir ilana çıktım. Rakibim 1900 lira. 1700 dedim 2 kişi markaja aldı. 1650 yaptım ses yok. 900 yaptım hemen lapin gibi bir atladı. 800 e olmaz mı dedi. Engelledik. Diğeri de hemen çıktı. Engelledik. 1700 den 1 hafta sessizliklerini bozmadan avını bekleyen vahşi büyük kediler gibi beklediler.

Bi de letli metli bir yer var. 200 lira sıfır olan ürüne 100 lira dedim. Tıs yok. 80. Ses yok 50 dedim. Hemen 10 kişi saldırdı. Son ne olur diyenlere 20 dedim bu sefer sağlam mı dediler. Son ne olur demeden garantisi varmıcılar var bi de. Var diyince son ne olur diye yapıştırıyorlar. Onlara da 10 lira dedim. Yanıt vermediler. Çok keyifli oluyor aslında insanın vakti olsa. Bir de öğrenciyimler var. Emekliyim ekibi var. Ülkemiz öğrencilerindeydik zamanında biz de ama ayağımızı yorgana göre uzatırdık. Şimdi emekli olmaya ramak kaldı, yine de gözümüz yükseklerde değil.

Son zamanlarda Facebook gruplarında ki ilanlar da coşmaya başladı.Adam milattan önce kalma 105 setli bisikleti 18 bin liraya satıyor.Hem de üzerinde “ayrodinamik telli Dt swiss” jantları varmış😂.İnanılacak gibi değil
9D92BE4A-C5E1-49A2-BBCC-72EEC8E68D12.png8CD55A2A-3066-4ADA-A872-70845BA9A646.pngAEB1468E-166B-4B49-B862-31BDBDCC638F.png

281 liraya Cervelo P5X var arkadaşlar kaçırmayın. Ben 30 tane sipariş verdim bekliyorum bakalım. Gelişmeleri yazarım :snzdglsn:

(link)

Screenshot_384.png

Diğer ürünlerin de yorumlarını okudum, oldukça iyi yorumlara sahip:
Fast delivery, product quality is also good, hope next time again!
Buy it for my birthday,it is great.I can not wait to get it on that day. Great seller. Would reccomend to anyone.
I got it with fast delivery,the quality was also very good,wonderful,if need,buy here again.

Ben de yorum yazdım:
Like free. I buy only 30 now. If good, i buy 30 more later. I am not seller, i am user. Very quality. Very cheap.

281 liraya Cervelo P5X var arkadaşlar kaçırmayın. Ben 30 tane sipariş verdim bekliyorum bakalım. Gelişmeleri yazarım :snzdglsn:

(link)

269824 dosyayı görüntüle

Diğer ürünlerin de yorumlarını okudum, oldukça iyi yorumlara sahip:
Fast delivery, product quality is also good, hope next time again!
Buy it for my birthday,it is great.I can not wait to get it on that day. Great seller. Would reccomend to anyone.
I got it with fast delivery,the quality was also very good,wonderful,if need,buy here again.

Ben de yorum yazdım:
Like free. I buy only 30 now. If good, i buy 30 more later. I am not seller, i am user. Very quality. Very cheap.

Bunun figur oyuncagini nerden alabilirim hocam cok begeniyorum bu kadroyu ben gercegine gucumuz yetmez zaten :D

Kendisini karavan işine başladığından beri takip ediyorum. Bir tane mosso gravel bisikleti var. Karavan için satışa çıkarmış 48 kadro gravel düşünenler ilaç gibi olabilir.
(link) İlan sahibinden değil ama dikkat çeken bir konu forumdan bir zamanlar küçük kadro gravel arayanlar vardı.

Çok acil enayi aranıyor! Kendi sitesinde 5400tl olan bisikleti 7300tl ye satmayanda ne bileyim! O değilde şu söz herhalde atasözü olacak bu gidişle ''daha ucuzuna sıfıra alacağıma,biraz daha fazla verip ikinci elini alırım'' :komik: (link)
Sıfırdan azıcık eski.Gercekten çok temiz.
  • İkinci El ve Sıfır Alışveriş / Spor / Bisiklet / Yarış & Yol Bisikleti

7.300 TL

Çok acil enayi aranıyor! Kendi sitesinde 5400tl olan bisikleti 7300tl ye satmayanda ne bileyim! O değilde şu söz herhalde atasözü olacak bu gidişle ''daha ucuzuna sıfıra alacağıma,biraz daha fazla verip ikinci elini alırım'' :komik: (link)
Sıfırdan azıcık eski.Gercekten çok temiz.
  • İkinci El ve Sıfır Alışveriş / Spor / Bisiklet / Yarış & Yol Bisikleti

7.300 TL
Fiyatta damping yapmış abimiz,7bine çekmiş rakamı,şimdi fırsat zamanı alacak olanlar kaçırmasın :koptum: yada bekleyin belki 5400 e düşer fiyat! (link)

şuraya kendi ilanımı bırakıyım
(link)
Hayırlı satışlar küçük bir tavsiye vermek gerekirse bence tek fotoğraftan ziyade en azında 5 tane koyarsanız daha fazla kişi tarafınıza dönüş yapacaktır. Sizin için değil ama sahibinden de tek fotoğraf ile satış ilanı açıp kaparo alıp kaçan çok kişi var, güven ve konu hakkında bilgi verip aydınlatma için fotoğraflar daha fazla yardımcı oluyor. Tekrardan iyi satışlar.

Hayırlı satışlar küçük bir tavsiye vermek gerekirse bence tek fotoğraftan ziyade en azında 5 tane koyarsanız daha fazla kişi tarafınıza dönüş yapacaktır. Sizin için değil ama sahibinden de tek fotoğraf ile satış ilanı açıp kaparo alıp kaçan çok kişi var, güven ve konu hakkında bilgi verip aydınlatma için fotoğraflar daha fazla yardımcı oluyor. Tekrardan iyi satışlar.
telefonun kamerasında sıkıntı varda çekemedim :huhuu: yakın zamanda bir video çekip koymayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Geri