Temiz derken, iç dış yıkamıştır onu ima etmiştirBiraz önce sahibinden'de bir otomobil ilanına baktım. Araç çok temizdir tavan değişti yazmışlartakla atan arabaya utanmadan temiz yazmışlar. Kapı altlarında da boya varmış. Şaka gibi ya...
Merak ettim linkini atabilirmisiniz?Bakalım benim ilan ne ara düşecek buraya 60 sayfa oldu ama daha atan olmamış 😀😀
O zaman sırrı kaçarMerak ettim linkini atabilirmisiniz?![]()
1 yıl önce satılsa bile +1 ay önce satıldı yazıyor.(link)
bu fiyattan mı satılmış bu şimdi![]()
Letgo'daki ilanlarda ilan tarihi görünmüyor 2 yıl geçmiş olsa da +1 ay olarak yazıyor. Örneğin bu ilan (link) demir torpido düz cam vosvos, şuanda sahibinden de bu fiyata boş kupa satıyorlar. hemen hemen aynı oranda bir araç 35bin liralarda başlıyor. Kasımda baktığım bir ekran kartı vardı sıfır fiyatı 1600 lirayken şuanda ikince el fiyatı 3100 lira. Her şeyin fiyatı uçmuş durumda. Fiyatlar düşeceği yerde sürekli tırmanıyor. Dolar yükselince fiyat artıyor, dolar düşünce de "dolar x para iken aldık şimdi satarsak zarar olur" diyerek yine pahalıdan satıyorlar. O ilandaki merdia ne zaman satıldı işin o kısmı önemli.(link)
bu fiyattan mı satılmış bu şimdi![]()
Çalmışlardır, XT'nin de değerini bilmiyorlardır.Arkadaşlar XT set ve 500tl?
1000 teklif edelim
Pazarlık sünnettir 450ye alalım beraber 🤭500'e alsak olmaz mı ?
Evet haklısınız yeni başlık açtım.Çalıntı değildir muhtemelen sahte ilandır. Altına da zaten yoğunluk sebebiyle cevap veremiyorum gibi birşeyler yazılmış. Bazı insanların niyetini anlamak güç.
Ek: Bu arada ilan sahibinden.com ilanı değil letgo ilanı. İkisinin kullanıcı profillerinde farklılıklar olduğunu düşünüyorum. letgo ilanı paylaşıcaksak bence bunun için ayrı bir başlık açılmalı.
Abi parayı dolara yatırmıştır belki, biraz yükselsin diye düşünüyordur🙂Adamın,benim ilanım için attığı ilk mesaj: "1 nisana kadar beklersen kesin alıcıyım"
Emredersin paşam,beklerim tabii ki![]()
Abi parayı dolara yatırmıştır belki, biraz yükselsin diye düşünüyordur🙂