Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Bu elemanın çok iyi ilanları oluyor, farklı üyeliklerden her dalda ilanlar koyuyor. Mobilya, ses sistemleri, otomobil aksesuarları, bisiklet vesaire. Her ilan piyasadan bariz ucuz oluyor, açıklamasında da Google'a bilmem ne taşımacılık yazın, depomuzda kalan son ürünler, açık artırma falan bir şeyler saçmalıyor. Hırsızlık olduğunu düşünmüyorum bariz sahte ilan.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve OmegA
Scudo
Adamın,benim ilanım için attığı ilk mesaj: "1 nisana kadar beklersen kesin alıcıyım"
Emredersin paşam,beklerim tabii ki :D
3bin lira yazmisim bisikletime 2bine olursa bir dusuneyim diyor 😂
Eskiden cok kizardim kaba bir sekilde ilan yazanlara adamlar cok hakliymis megersem.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve OmegA
3bin lira yazmisim bisikletime 2bine olursa bir dusuneyim diyor 😂
Eskiden cok kizardim kaba bir sekilde ilan yazanlara adamlar cok hakliymis megersem.
5 metre kaliteli bir HDMİ kablo satıyordum ve sadece 1 kere kullanılmıştı. Adam "10 lira kurtarıyorsa alayım" yazmış. Sövmemek içi zor tuttum kendimi:)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve MakRo
5 metre kaliteli bir HDMİ kablo satıyordum ve sadece 1 kere kullanılmıştı. Adam "10 lira kurtarıyorsa alayım" yazmış. Sövmemek içi zor tuttum kendimi:)
Ben de artik vazgectim sinirlenmekten siliyorum cevap bile yazmiyorum insanlar cok tuhaf olmus.Yuzyuze soyleyemeyecekleri seyler icin mesaj yolunu tercih etmeye baslamislar sanirim.

Ben de artik vazgectim sinirlenmekten siliyorum cevap bile yazmiyorum insanlar cok tuhaf olmus.Yuzyuze soyleyemeyecekleri seyler icin mesaj yolunu tercih etmeye baslamislar sanirim.
Ben de artık he he diyip,geçiyorum...

ben geçen 2500 tl olan bişeye 2 bin teklif ettim (2500 de iyi fiyatıydı aslında ama bende bütçe yok) adam bana "sence bu 2 bin edermi" dedi. etmez çok ucuz olur dedim :) kimse sinirlenmeden pazarlığı bitirdik :D

Pazarda kilosu 3.5 olan elmayı 3kg 10tl olur mu diyemeyen insanlar sosyal mecrada ölücü oluyor...

ben geçen 2500 tl olan bişeye 2 bin teklif ettim (2500 de iyi fiyatıydı aslında ama bende bütçe yok) adam bana "sence bu 2 bin edermi" dedi. etmez çok ucuz olur dedim :) kimse sinirlenmeden pazarlığı bitirdik :D
766DE60E-DCD5-450C-BF25-210442583DA2.pngSizinkisi tam olarak bu olmuş hocam:D

Satılık Carraro G2.
Cole Rollen Cx Disc Tlr jant setli.
Fizik Sele, 0 km Gravel King lastikler.
Fiyat 13,799. Lütfen pazarlık teklif etmeyin 😀

Şaka amaçlı :D

Dosyalar

• IMG_20210217_115006.jpg
    IMG_20210217_115006.jpg
    73 KB · Okunma: 75
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
2. El piyasası bir değişik ama fiyat bayağı iyi gibi geldi bana, eski 105 set de olsa..

Geri