Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

(link)

32 jant kron satan abimiz
Burada komik bir durum görmüyorum ? Bilmemek ayıp değil, insanların hatalarını böyle bir forumda ifşa etmek yanlış bir davranış. Ha ters bir durum vardır yanıltıcı yada keriz avlama ilanıdır o zaman bir şey demem. Yaşınıza veriyorum...

Scudo
Vaktim yok ders çalışıyorum teşekkürler 🤗@a.valverde

@a.valverde Teşekkürler. Elimizden geldiğince bu bayrağı en tepeye kadar dimdik şekilde eğilmeden taşıyacağız.

İlandaki sorun bisikletin özelliklerinin yanlış girilmesidir. Mesaj yoluyla bilgilendirilebilir demek ki özelliklerine hakim değil.

Ayrıca tavrınız da hiç hoş değil @Corelli Mağduru. Bir yanlış görüyorsanız açıklamalısınız aksi takdirde açıklayacak bir şeyinizin olmadığı anlaşılıyor.

Burada komik bir durum görmüyorum ? Bilmemek ayıp değil, insanların hatalarını böyle bir forumda ifşa etmek yanlış bir davranış. Ha ters bir durum vardır yanıltıcı yada keriz avlama ilanıdır o zaman bir şey demem. Yaşınıza veriyorum...
Bu çağda internet kullanıp bu ilanı da internete yükleyebiliyorsa bence bir bisikletin modelini üzerinden okuyup (ki o bile yanlış yazılmış) hakkındaki doğru bilgileri buraya girebilirdi ilanı koyan arkadaş. Kafasına göre karbon kadro, 32 jant, 64 kadro yazarsa bu tabiki komik bir şey. Zaten bu başlık da sahibinden sitesindeki ilanlar olarak açılmış. Burada garip, komik ya da uygun vs görülen ilanları paylaşıyor arkadaşlar. Herkese açık bir ilanın burada başlığıyla herhangi bir alay edici emojiyle veya kelime kullanılmadan paylaşılması neyin ifşalanması olarak algılanabilir ki. Arkadaşın dediği gibi duyardan başka bir şey değil yaptığınız.

Milletin canı sıkılmış forumda bulaşacak biri arıyorlar ahahahahahah. Bu başlık altında zaten onlarca satıcıyla maytap geçmişler bana bu şekilde yapışılması garip geldi. @Tolga_123

ZATEN açıklayacak bir durum da yok diye düşünüyorum efenim ilan komik geldi ben de bu başlık altında daha önce böyle şeyler görünce aklıma siz geldiniz gülürüz deyu atmıştım ama olsundu canınız sağ olsun 🤙🏻

@Tolga_123 bunu bile uygun gordgunuz icin saskinim ki , siz bir satici kanalisiniz.
bir satici sayet profesyonel bir satici degilse tum ozelliklerini bilmek zorunda mi? siz alici olarak bu urunu alirken yada almaya kararliysaniz urunun tum fonksiyonlarini arastiriyorsunuz oyle degil mi ?
paylasilan mesaj bu , ben de bunun ustune yaziyorum.
Yavuz , hakli , burada komik bir durum yok , belki bilgisizlik var ama buna "duyar kasiyorsun" demek ayiptir.

@Tolga_123 bunu bile uygun gordgunuz icin saskinim ki , siz bir satici kanalisiniz.
bir satici sayet profesyonel bir satici degilse tum ozelliklerini bilmek zorunda mi? siz alici olarak bu urunu alirken yada almaya kararliysaniz urunun tum fonksiyonlarini arastiriyorsunuz oyle degil mi ?

paylasilan mesaj bu , ben de bunun ustune yaziyorum.
Yavuz , hakli , burada komik bir durum yok , belki bilgisizlik var ama buna "duyar kasiyorsun" demek ayiptir.
Ben şahsen bir ürünü alacaksam araştırıyorum ama tx150 yerine xt150 yazarsa bunu arasam da bulamam. Bu çok zor bir iş değil ki kadroda yazıyor ve okuma bilmek yeterli. Zaten bunu bildikten sonra da kendisi her şeyini ezbere bilmek zorunda değil. Bende bilmiyorum kendi kullandığım bisikletin her özelliğini ezbere ama en azından model adını biliyorum internete yazıyorum çıkıyor. Bunu da ilana kopyala yapıştır yapabilir. Bu ilanı internete koymamış olsa diyeceğim ki internet kullanmayı bilmiyor tamam adam haklı ama bunu buraya atan şahış internette paylaşmış. Kaldı ki bunu paylaşan arkadaş üslup olarak bir aşağılamada veya dalga geçecek bir harekette bulunmamış. İlanı koyanın yazdığını yazmış. Bu ilanda komik hatalı bir yan yoksa bu arkadaşın yazdığında da yok o zaman.

@Tolga_123 Bu başlık hangi günden beri ilanlarla dalga geçme köşesi haline geldi ya hu? İnsanlar uygun gördükleri ilanları buraya atıp forum kullanıcılarının görüşlerini merak ediyorlar veya öneri almak istiyorlar. Ayrıca ilk yazdığınız cümleyi okurken 2006-2009 arası yazılan mesajları okur gibi hissettim. 3 yaşındaki çocuk bile kolayca erişebiliyor internete yüksek zeka gerektiren bir iş değil.

Ayrıca burada sergilemek ve "dalga geçmek" yerine özel mesaj yoluyla ilan sahibini bilgilendirebilirdiniz. "Kim bir kardeşinin ayıbını örterse Allah da onun ayıbını ahiret günü örter". Dini görüşleri farklı olanlar olabilir ama bu söz sadece İslam ahlakını değil tüm dünyadaki insanların ahlakını yansıtmalıdır.

@Tolga_123 buradaki konu , ilani verenin , kendi bisikleti ile ilgili yeterli bilgiyi verememesinden kaynaklaniyor.
@yavuzkosar dostumuzun da , bu konuda , o insani yermeyi yada kucuk gormeyi gerek olmadigini belirten meajindan sonra oluyor.
hemen bir klasik "duyar kasma" olayi gundeme geliyor.

ben de diyorum ki , @yavuzkosar haklidir , hemen bir gunah kecisi yaratip ustunden dalga gecilecek bir durum degildir.
begenmezsen yada sazan.avi saniyrosan almazsin bu kadar basit.
bunu dunya meselesi haline getirmeye de hic gerek yok.

ayrica , boyle bir konuda nasil bu kadar mesaj yazdik bunu da anlamiyorum .

Arkadaşlar bu elemanı şikayet edermisiniz.Sahtekarın teki,ben ara ara görüyorum ve şikayet ediyorum.Birini kandırmadan mümkünse siz de şikayet edin ki ilan kaldırılsın.Bu bisikletin bu fiyata satılması mümkün değil,herifin ismi de sahte,telefonu da gizli,bulunduğu şehri de sürekli farklı gösteriyor...
(link)

Arkadaşlar bu elemanı şikayet edermisiniz.Sahtekarın teki,ben ara ara görüyorum ve şikayet ediyorum.Birini kandırmadan mümkünse siz de şikayet edin ki ilan kaldırılsın.Bu bisikletin bu fiyata satılması mümkün değil,herifin ismi de sahte,telefonu da gizli,bulunduğu şehri de sürekli farklı gösteriyor...
(link)
Ben arattım adam ölmüş hem de baya olmuş. Vay üç kağıtçı.
Screenshot_20210214-210856_sahibindencom.jpg

Kullanıcı kitlesini düşündüğümde aklıma sadece fazla kilolu insanlar geliyor. Yine de istediği kadar amortisörlü olsun katlanır olmasından dolayı bunu dağa taşa vurmazdım. Yanlış mı düşünüyorum? Yeterince sağlam mıdır?

Son düzenleme:
Kullanıcı kitlesini düşündüğümde aklıma sadece fazla kilolu insanlar geliyor. Yine de istediği kadar amortisörlü olsun katlanır olmasından dolayı bunu dağa taşa vurmazdım. Yanlış mı düşünüyorum? Yeterince sağlam mıdır?

zannetmiyorum. ne amaçla üretildiği belli olmadığı için katlarken bile sorun çıkarabilir bence😁

garip bulduğum için paylaştım.

Geri