Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

alfine sistemli lefty maşalı cannondale bisiklet 1500 tl, görsellerden arama yaptığımda 3 yıl önce 3 bin tl ye bu forumda satışa sunulduğunu öğrendim.Adama kadro boyu ile ilgili mesaj yazdım ,mesajla cevap vermesini bekliyordum fakat bir kaç dk sonra telefonum çaldı, elden teslim etmek istediğini söyledi, muhtemelen dolandırıcılık amaçlı ilan , fakat emin olamadım.

Scudo
@emir yakup bulut Ya bisiklet elinde değil, sahte ilan; dolandırıcı yada bisiklet elinde, çalıntı; hırsız. O bisiklet o fiyata olamaz bence.

Arkadaşlar bende yeni bisiklet alacağım. O yüzden foruma üye oldum. Kazıklanmayalım diye uğraşıyoruz. Kurcaladıkça neler çıkıyor. Böyle dedektifliğe gönüllü arkadaşlar toplansak benim arkadaşım sahibinden.com da çalışıyor ona iletirim hızlıca dönüş alırız. Bir mesaj grubu yapmamız lazım ben gün sonu buraya bakıyorum. Bu işe niyetli arkadaşlar varsa bana ulaşın

Adam rastgele resimler koymus vermis ilani. (link)
Bu beyfendi de herhalde $2000'lik aleti hayrina veriuor. (link)

(link)

Bu fiyata almayanı dövüyorlarmış. Bir çapanoğlu olabilir.

@emir yakup bulut siz de geçen günkü cannondale bad boy lefty alfine ilanını gördünüz sanırım. 10 kağıtlık bisiklete 1.500 yazmış, akşam 8 gibi Düzce'ye gelir alırım dedim ilanı yayından kaldırdı, dediğiniz gibi diğer ilanlarının arasında tekne motoru vardı.
Bu tip adamları incelemekten havalimanlarında ki profil polisleri gibi sahte ilan verenleri nokta atışı tespit eder olduk.
Dikkat ederseniz sahte ilan verenlerin neredeyse tamamı küçük yerleri lokasyon gösteriyor, telefonlarını gizliyor ki malını satmak isteyen adam nosunu niye gizler, numarası görünenler de ne hikmetse 1 yada 0 rakamıyla başlıyor arayıncada biri daha gelecekti ciddi alıcıysanız kapora yollayın diyor.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Atasoy
Bu tekne motoru muhabbetini anlamayadim hic..

Bunlar da diğer tokatçılar, timsah gibi yatmış bekliyorlar

cann.PNG bir bitmediler.PNG

• Beğen
Tepkiler: denizaltay1970
@biozalp
Aynı zamanda tekneninde sezonu ordada yiyo demekki bu taktik. Ruhsat yok devir yok. Meblağlar doyurucu seviyelere çıkabiliyo. Arkadaş detayı iyi yakalamış.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bu ilanın gerçek olma ihtimali olabilir mi :D

(link)

Ultegra set, karbon kadro :D

@gokhantig

Bu bisiklet geçen ay Letgo da yine aynı fiyata satılmaya çalışıyordu. Bütün imkanları kullanıyorlar...

@anzolot evet o sahtekarla ben de iletişim kurdum, güya güven vermek için ve bunun için kalkıp oraya gelmeyeceğimi bildiği için Düzce'ye gelin elden alın diyor, ben de Samsun ile Düzce arasında bir yerde buluşup alayım dedim , karşı taraf hemen çark.Üstelik herife bi mesajla soru soruyorsun hemen bir kaç dk sonra tel açıyor, aga madem bir dolandırıcılık kariyeri yapmaya karar vermişsin bari soğukkanlı ol, mantıklı ol, muhatabın demez mi malını bu kadar ucuza sunan adam neden bu kadar hevesli?
Dün de yine başka bir kannondeyl ilanı..baktım ilan adresi komşu ilçe:Müsaitseniz gelip göreceğim,ses yok.Bence bu canno ilanlarını aynı kişi veriyor.

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticareti A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.
(link)
Site kapatılacak mı,ne oluyor arkadaşlar?

bu ilanları paylaşanları şikayet ediyoruz tamam ama sahibinden.com un buradaki rolü ney? dolandırıcılara bir yaptırımı var mı?

GET güvenli e ticaret yaparsanız var. O zaman ürünü geri gönderebiliyorsunuz. %10 komisyon kesmesin diye bizim ırk gerek yok diyor ama en güvenlisi get ile alışveriş bence

• Beğen
Tepkiler: seckinb
Belirli bir limit üzeri get üzerinden yapmayı zorunlu kılarak bir çözüm getirebilir aslında

Geri