Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
(link)
bende atlıyordum 5/6 bin gibi fiyatı olsa daha inandırıcı olurdu ;) uyardığınız için teşekürler

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
Arkadaslar kayitli tel noyu kontrol ettirin alisveris yapmadan once biriyle konustum whatsap profiline bakiyim dedim arapca harfler.. genelde hatlar suriye uyruklu sahislarin uzerine oluyor bu tur ilanlarda.. internet cafeden yapiliyor islemler. Ayni sehir de degilseniz ayni sehirdeyim
Gelip gorcem tarzinda muhabbet edin az cok anlasiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@fthgzl79 olmuş baksana:D hemde s-works tarmac
@oyungezer bravo orjinal ilanı bulmuşsun...uyanığa bak bir de kapıda ödeme ve GET ile satışım yok yazmış:)
@BarkinD aman dostum sakın yani bisiklet bu hani sahte ilan bir kenara, yani 2 el alırken çalıntı olma ihtimalini de devamlı göz önünde bulundur,malum çok kolay şekilde çalıp götürüyorlar...

bu arada benim bahsettiğim bisikletin orj ilanı
(link)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Memlekette afgan iranliyi kaçırıp fidye istiyor. Noluyoruzzzz

Sadece üstündeki set merlin'de bile kaç para. yazık, insanların emeklerini hayallerini çalmayı amaçlayanlara yazık.

• Beğen
Tepkiler: Galois
(link)
(link)
ikisinede yazdım 20 dk sonra ne hikmetse aynı anda cevap geldi

Gelip alıcam diyince de başkasıyla anlaştım diyor :)

Son mesajlardaki ilanlar yok olmuş ne hikmetse:hrkbuya:

@eatmc

Bir kısmını dün akşam şikayet etmiştim. O yüzden mi kaldırıldı bilemiyorum, ama işe yarıyor.

Kimmiş o ilanın sahibi gidip bulalım. Bayburt'ta s-works kullanan görmedim henüz.

"Görüntülemek istediğiniz ilan yayında değildir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz." yazıyor hocam verdiğiniz linke tıklayınca. Ben güvenmeyin derim.

@Exciting başka bir ilanı da kastamonudandı adamın. Açıklama kısımları falan kopyala yapıştır. iki hesapta da bir tane yüksek kalitede tam bisiklet bir tane de kaliteli kadro olmak üzere 2 ilanı vardı. Gerçekçi olsun diye yapmış ama nasıl bir kafaysa o ürünleri o fiyata koyunca gerçekçiliğinin kaybolduğunu çakamamış it.

Ben hemen mesaj attım geliyorum adres ver diye. :D Cevap bile veremedi piSLİK HERİF

bisikleti bana ayırın kim ne veriyorsa 100 tl fazlasını veriyorum yarın gelip elden alacağım yazmıştım dün baya sohbet çevirdikten sonra hiç cevap vermemiş sabah ta ilan kalkmış zaten işlevsiz herif

Geri