Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@Harun Yalçındağ
ben Samsundayım adam Manisa da yakın olsa bi dakka durmuycam var ya alacam dediği paraya eğer orjinalse 14-15 bine havada kaparlar bu yavruyu

Scudo
@Yıldıray55

O tarafta gidip görecek kimse yok mu? Ben de merak ettim şimdi. ;)

• Beğen
Tepkiler: Yıldıray55
@Harun Yalçındağ
ama çalıntı olma ihtimalide var sanki çünkü yakın zamanda Manisa da bi yarış yapıldığı gibi birşey duydum, hani oradan felan çalıntıysa felan... olamaz yani

Benim de aklıma çalıntı olduğu geldi, ancak böyle bir bisikleti çaldıran kişi tüm forumları, sosyal medyayı bilgilendirirdi bu zamana kadar.

Cervelo için get ilan açmayı kabul etmiyor. Kargodan gelsin para anında elinde olacak komisyonu bana ait diyorum yine kabul etmiyor.

@anzolot
Etmiyor adam bende teklif ettim, önce para diyor sonra düdük misali. Ama tehlikeli işler bunlar... Dolandırıcıyım ben der gibi bi hava var satıcıda

Arkadaşlar yazışmaları buradan okuma ihtimalleri var...

Virüslerin dnası değişiyor ve ilaçlara karşı bağışıklık kazanabiliyorlar...

photo.jpg

@Groims
evet haklısın bu da farklı bir bakış açısı... Olabilir yani...:harika:

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Yıldıray55 parayı yolla kargolayayım diyor, ilanı get aç karşılıklı güven olsun diyorum acil ihtiyacım var havale yap hemen kargolayayım diyor :)
Diğer specialized içinde psikopatlık yapıp aşağı yukarı 10 kişiye arattım, acil ihtiyacım var 250 yatır kapora çok isteyen var ilk parayı verene verecem diyor :D

Bu arada cervelo ilanı veren şahsın tüm ilanları dediğinizde trek lexa sl ilanı da var, aynı ilan ebayda var, linki: (link)

Arkadaşlar bulduğumuzu yayınlayıp şikayet edelim, kaldırılsın. Masum vatandaşın canı yanmasın.

Ben sahibindene ilanla ilgili şikayet açıp başka sitelerde yayınlanan ilan linkini de ekliyorum, mail adresi telefon nosu kara listeye alınır belki

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Faturasız bisiklet almayın arkadaşlar..Kapora vermekte,site de uyarıldığı gibi yanlış..
Önce faturasını sorun..Faturası yoksa,isterse bedava versin almayın..

internet kafe de sürekli pc başında olan biri vardı yıllar evvel. netten racing fotosu toplar kaparo alıp irtibatı kesermiş. arkadaşım öyle söylemişti.. yine aynı arkadaşım o çocuk vardı ya milleti tokatlayan o artık yok dedi.. sert kayaya toslamış.. peşine düşmüşler. ortadan kaybolmuş... 3 ve 4 ün tam ortası.. :) :) ve hızlı tekrarı... :)

arkadaşlar az önce CARVELO bisikleti satan Eyyüb Özbadem(2006 yılından beri üye idi) Kişi Telefon numarası bu: 0 553 162 79 89 polise gidip numarayı sorgulayın ciddiyim beyler

@avare

@tris evet birde carvelo vardı adamda gerçi ilanları göremiyorum şu anda.

• Beğen
Tepkiler: tris
valla sahibinden gibi sitelerinde buna önlem alması gerekiyor. bu tip ilanlar açmak bu kadar kolay olacaksa neden ilan onayı falan var. biz takip ettiğimiz için sadece bisiklette oluyoe sanmayalım bu işleri, muhtemelen diğer kategorilerde de oluyordur bu tip olaylar. ikinci el sitelerinde ilan onay mercileri kategorisinde ehil kişilerden seçilse. bu ilanlarda anormal bir durum gören yetkili, bizim burada yaptığımız incelemeyi önce yapıp ilana öyle onay verse ne güzel olur. ekstra maliyet midir?? muhakkak. ekstra müşteri memnuniyeti midir?? muhakkak.
bunlar hep temenni işte :) ŞU AN TEK GERÇEK DİKKAT

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Sahibinden.com'da ki Cervelo ilan sahibi Eyyüp... satıcısıydı yukarıda ebay ilanına baktım aynı kişi Trek'e 800 Tl yazmış. Cervelo S5 2300 TL... Neyse ki ilan yayından kaldırılmış... Aslında Sahibinden.com gibi sitelerin bu şekilde gönder parayı yollayayım ürünü gibi değilde GET özelliğini zorunlu kılması daha iyi olur...

Geri