Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@Murat B.

Haklısınız, Harris'den aldım:

The 630 mm/27 inch size was used on most sporty bikes in the U.S. up until the early 1980s, when it was gradually replaced by the slightly smaller 622 mm size also known as "700C. "

Scudo
(link)
Bu bisiklet bu para eder mi ? 11.000 euro istemiş. 28 bin Tl ye yakın bir rakam yapıyor. Bu ayarda MTB varsa da bu bisiklet olmadığına eminim.

Bu bisikletlere olduğundan fazla fiyat biçenlere nasıl ayar oluyorum anlatamam. Birşey söyleyince de öyle bi savunurlar ki mallarını. Satmaktan çok artislik yapmak için bu ilanları açtıklarını düşünüyorum. "Aaa bak bende 11bin euroluk bisiklet var, naber lan fakir" kafası bu.

@SerkanH

Akıntısında sorun olmayan koşu bisikleti. O parayı hak etmez mi abi :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Bu tarz ilanlar her yerde var, ebay de bile 10 dolarlık ürünü 300-400 dolardan satmaya çalışanlar var. Ya tutarsa ;)

Ilan sahıbındenden degıl Belcıka Ebaydan .Bisiklette , uzerındekı sette muthıs.Fıyatı ıse Salcano xrs 030 tan bıle ucuz ama Ultegra setlı :D (link)

(link)

@volkan a

Contador un yazın 70 km yokuş aşağı giderken yaptığı kaza geldi aklıma da. Altında öyle biri bisiklet varken yokuş aşağı giderken kırıldığını düşünemiyorum, sonra kimse hesap soracaksın,kime dava açacaksın. Benim alüminyüm Allez bile daha iyidir. En azından birşey olsa davayı açacağım yer belli.

@Çağrı Soylu
Bisikletin yarış kazanmaya etkisinin çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Doğru jant,lastik,hava basıncı bile daha etkilidir. Tom Boonen 2005 model Merkcx bisiklet ile yarış kazanmışlığı var. O zaman da Trek, Colnago, Pinarello vardı. Canyon maddi olaylardan başka ne kadar artısı var onu profesyonel takımlar bilir yada GCN videolarını daha iyi izlemek lazım

Ama bu fiyat açık arttırma fiyatı. Açık arttırma fiyatı kaçta biteceği belli değil. Muhtemelen değerini bulur...

@ebubekir sözbir

@Hasan SAYLIK

Cube ltd pro zaten 2014 yilinda sadece 27.5-29 olarak uretildi bi kere ilk yalan burda 26 uretildigi senelerde (sanirim 2012 ve oncesi) gold rengin filan yoktu yani kadro cakma aliexpress mali 1450 gr olucagini da sanmiyorum ama toplam agirlik pedalsizsa cok rahat tutturur ona da ladim yok

@Hasan SAYLIK

Contador'un bisikleti kaza sırasında kırılmadı.
Kazayı inişte beslenmeye çalışırken yaptığını kendisi de söyledi.

Kırılan bisiklet ise, arabanın üzerindeki bisiklet. Yanından geçen takım arabasındaki bisiklete takılıp kırılmış.
Onun da fotoğrafını yayımladı zaten takım facebook sayfasından :)

Öyle ek bilgi olarak yazayım dedim konuyu görünce.

@Gökhan Toros
Gökhan ben zaten yokuş aşağı giderken bisiklet kırıldı demedim. Adam 70 km hızla giderken kaza yapmış , ben o hızda giderken sahte bir kadronun kırılması ile başa gelebilecekleri haal ederek o cümleyi kurdum :) Yani o hızlara çıkıldığını düşünürsek , sahte bir bisiklet kırılırsa kimden hesap sorulacak gibisinden eleştirmiştim bisikleti. Biraz anlam kayması olmuş benim yazdığımda da normaldir.
Bir de o etap sırasında ben bitiş de bekliyordum son zirvede, televizyondan da izleyemedim. Taa ki grupetto geçince ve hala Contador gelmeyince bir aksilik olduğunu anlamıştım.

Geri