Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@Hasan SAYLIK

Anladım ben aslında öyle demek istediğini. O yüzden özellikle yazdım, konusu gelmişken belirteyim diye.
Çünkü Contador'un bisikletinin fotoğrafı yayımlandıktan sonra, çakma satan arkadaşlar hemen "bak orijinali de kırılıyor" tarzı savunmaya geçtiler. Çoğu kişi de öyle biliyordur.
O yüzden belirttim :)

• Beğen
Tepkiler: Serdar Unalan
Scudo
(link)

böyle bir ilan türemiş aralık ayında üye olan birisi tarafından :/ biraz fazla fazla düşük fiyatı.

@Özhan Akgöğ
Açıklama kısmında ben adi bir dolandırıcıyım diyor zaten. Ev değişimi sebebiyle bisiklet mi satılırmış, peh..

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
sahibinden.com da şikayet etme bölümü var arkadaşlar. bu CUBE gibi ilanları şikayet edinde millet yanmasın.

• Beğen
@Hasan SAYLIK

Takas tekliflerine açıktır diye yazmış. Merak ettim acaba cep telefonu ile takas eder misiniz diye mesaj yazan var mıdır? :koptum:

@Eren Can Güldalı
Adam galiba psikolik hasta ve hastanede yatan birisi

(link)
Bu bisikleti alacak olan araştırır ama yine de yazayım. Maliyet kısmı 4-5 milyar fazla yazılmış, olur da almayı düşünürseniz pazarlığı ona göre yapın.

• Beğen
Tepkiler: Arda_7
Sahibinden değil ama ilginç bir ilan Contador'un 2014 Vueltayı kazandığı S'Works Tarmac açık artırmada. 54 kadrosu ve Sram Red 22 seti var. 3000 Euro dan ilan verilmiş ama artırmalarla 10.000 euroya çıkmış.
(link)
(link)

Arkadaşlar bu ilana satıcı ya dikkat edin,benim 2012 yılında satılaya koyduğu bisikletin fotoğraflarını forumdan alıp ilan açmıştır.Sahibinden.com şikayet yazdım ilan hala aktif durumda,sizde şikayet edebilirmisiniz?
2012 yılında açtığım ilan;
Satılık Bianchi Champion Yol Bisikleti - BisikletForum
Sahte İlan;
https://i.hizliresim.com/vmb7AR.jpg

• Beğen
Evet ilanıda bugün açmış.

Arada sırada sırf bakınmak için ben de bakıyorum sahibindendeki bisiklet ilanlarına, benim en çok gıcık olduğum şey; yer uçağı ilanları. Adam bir anlatıyor bisikletini sanırsın Tour D' France koşmuş bisiklet. Tamam herkesin malı kendine kıymetlidir ama, yanlış bilgilendirme yapanlar dolu ve göz göre insanların kandırılmasına sebep oluyor. Belki 50 farklı ilan için şikayet bildir demişimdir bu güne kadar, ama hiçbirinde ne değişiklik yapıldı, ne de ilan kaldırıldı. Sırf bu adamlara para kazandırmamak için bisiklet.com a ilan açıyorum artık. Tamam sahibinden.com kadar ilanı ve hiti yok ama, zamanla o da olur hiç değilse bisiklet sporu içinde bizden bir firma kazanır. Biz de çerçöp ilanlarla kafayı yemekten kurtuluruz.

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
dikkat honda bisiklet sakın kaçırmayın :koptum: sticker yapıştırmış marketçi bisikletine istediği fiyata bak gelde küfür etme buna
(link)

@Eren Can Güldalı
Sanırım favori olmaya çalışıyor.

@Melih Çolak

Diğer ilanlarına da bakmak lazım :)

(link)

Geri