Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
@Ebubekir
9.000 olaymış satarmış da bu fiyata zor ya:krnz:

@Ebubekir

araba dahildir belki fiyata. Mesaj atıp sormak lazım :D

Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama ben bisikletimi satarken bisiklet forumdan o kadar komik teklifler geldi ki vallahi Sahibinden çok daha iyi bir yer bisiklet satmak için. Zaten bisikletimi de orada sattım. Neden kendi içimizde daha iyi bir piyasa oluşturamıyoruz???

@Veliuyar
Siz bir üstteki paylaşımda bulunan bisiklete o kadar parayı verilenbilir olarakmı görüyorsunuz onu tam anlayamadım mazur görün ?

Ben sadece bir ilanla ilgilenmiyorum, sahibinden.com'un daha ticari olduğunu ve şu an bisikletforum'un asla rakip olamadığını söylüyorum!!! O yüzden sahibinden.com'a çamur atarken daha insaflı olun ve varsa alternatifini söyleyin de bilelim!!! Maalesef bisikletle ilgili tüm satışlarımı sahibinden.com'da yaptım ve değerinde!!! Bence şu an alternatifsiz!!!

• Beğen
Tepkiler: olympos
Biri bana bu ilanı açıklasın .Aklım almıyor. :D
(link)

@Arda_7 Yukarılarda yazıyor bir yorumda. "Yanındaki araba ile veriyorlar galiba" şeklinde.. :koptum:

@SerkanH birde bu var bisikletin piyasası 15-20 bin civarıdır diye düşünüyorum adam 3.450 yl satıyor :D (link)

@Murat B.
Arkadas sanirim yanlis kategoriye bisikletlerini koyan qrkadaslardan bahsetmis :)

@Ahmet O
(link)

İlk sayfada çıkan 20 bisikletin sadece 2 tanesi yol bisikleti değil. cyclocross bisikletini ve düz gidonlu ktm'i yol bisikletinden saymasanız bile 15-16 tane yol-yarış bisikleti var ilk 20'de...

@Murat B.
Demek istedigim yol Bisikleti kategori sine dağ Bisiklet ilanlari uçmuş gidiyor bi 100 ve 250 arasi bi arama yapin demek istedigimi anlarsiniz

Adamın bisikletden anlamadığı aşikar. Hadi bisiklet özelliklerini bilemiyor olabilir tamam ama 4 kg olur mu bu ya? Full karbon mu ?Birde 5000 tl demiş :ckskc:
(link)

@D.Mustafa
Peugeot diyince otomobil sanmış o bence :p
ama 4 kilo kısmına ben de anlam veremedim :)
Bir şey daha dikkatimi çekti bisiklet tandem MİŞ

@Sozenen
Onu anlarım. Otomobillerde de ilan aramalarında çok çıksın diye ne bulurlarsa işaretliyorlar. 82 torosta cruzer sistemi var mış :acpsnr:.Buda aynı mantıkla yapmış olabilir. Tamam peugeot un full karbon bisikletleri var 1989 lu yıllarda ama eleman 40 yıl demiş ki o da 1975 yılı yapar.Halbuki bu model 1989 monaco PE 153Z 15 vites simplex sisteme sahip bir bisiklet. 1989fr_17.jpg

Geri