Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.943
- Bisiklet
- Cervélo
Gerçekten mantıklı, aynı zamanda yapıcı ve anlayışlı, konunun hassasiyetinin farkında olarak yazılmış yorumlar olduğu gibi tam aksine nefret dolu, kendi görüşünü %100 doğruymuş gibi empoze etmeye çalışan, yıkıcı, hakaret edici, tahrik edici yorumlar da geliyor.
İyi niyetli ve ortayı bulmaya çalışan, anlayışlı yorumların fazlalığı sebebiyle konuyu kilitlemek istemiyorum. Lütfen özenli olmaya gayret ediniz. Yorumlarınızdaki amaç, inandığınız şeyi okurlara pazarlamak değil, başlıkta bahsedilen konu hakkında ne düşündüğünüz, ve kendinizce bunun sebepleri olmalı bence...
IŞID'e nereden geldik Allah aşklına ya
Ne alakası var arkadaşım, tamam islamı kötüleyeceksin anladım, tamam ateistsin, bu da tamam, saygı duyarım. Ama lütfen yazdıklarınızı göndermeden önce son bir kez okuyun
Ben burada hangi örneği neden verdim? Ne anlatmaya çalışıyorum? Hangi görüşümü, nasıl desteklemeye çalışıyorum? Bunun için hangi örnekleri vermeye çalışıyorum? Okurların ulaşmasını istediğim sonuç nedir? Gibi sorulması gereken soruları mutlaka kendinize sorun ve eğer bu sorulara gerçekten uzaksanız (bazı yorumlar malesef çok uzak) elinizdeki klavyeyi lütfen yavaşça yere bırakın ve klasik bir müzik açıp sakinleşin 
Her görüşe saygım var, ama her cümleye(çok fazla art niyetli cümleler geçiyor) saygım yok arkadaşlar. Kimseyi konudan uzaklaştırmak istemiyorum. Lütfen gerçek (başlıktaki) konuyu tartışalım
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekleme:
@Bisikleteam Youtube 'nin affına sığınarak bir de anket ekledim. Bazı yorumlar serseri kurşun gibi havada kalıyor
Yorumlarımızı, anketteki cümleleri tamamlayacak şekilde yazmaya başlarsak kendimizi daha iyi ifade ederiz diye düşündüm 
İyi forumlar dilerim!
İyi niyetli ve ortayı bulmaya çalışan, anlayışlı yorumların fazlalığı sebebiyle konuyu kilitlemek istemiyorum. Lütfen özenli olmaya gayret ediniz. Yorumlarınızdaki amaç, inandığınız şeyi okurlara pazarlamak değil, başlıkta bahsedilen konu hakkında ne düşündüğünüz, ve kendinizce bunun sebepleri olmalı bence...
IŞID'e nereden geldik Allah aşklına ya
Her görüşe saygım var, ama her cümleye(çok fazla art niyetli cümleler geçiyor) saygım yok arkadaşlar. Kimseyi konudan uzaklaştırmak istemiyorum. Lütfen gerçek (başlıktaki) konuyu tartışalım
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekleme:
@Bisikleteam Youtube 'nin affına sığınarak bir de anket ekledim. Bazı yorumlar serseri kurşun gibi havada kalıyor
İyi forumlar dilerim!