Merhabalar. Biraz önce konveyör ruloları için aradım. 37 cm, daha doğrusu her boyda varmış ellerinde. Fakat çap olarak 80 mm'lik yok. Buna yakın olarak 79 mm ya da 86 mm var. Ayrıca ellerinde tek yokmuş, toplu sipariş alıp yapılıyormuş. Ama telefondaki arkadaş sağolsun, iyice anlattı durumu. Buraya gelebilirseniz dükkandan bulup ayarlarız ama tam ölçü olmaz 35 cm uzunluğunda falan bulabiliriz dedi. Fiyatı da 19 YTL. Tabi bu toptan alımlarda. Fakat bize de bu fiyattan verebilirler. Eğer 3 adet istediğim ölçüde bulamazsam başka nereden ayarlayabiliriz tek satan? Bu sorulara özellikle Tuğrul Abi'den bir cevap bekliyorum. Ayrıca eğer sipariş versek (toptan alır gibi) en az kaç tane siparişi alıyorlar? Bu durumda örneğin en az 10 tane satıyorlarsa kimler almak ister? 3 tane ben alıcam, 3 Murat Abi alsa, 3 de diğer arkadaş alsa bir şekilde hallederiz sanırım. Belki daha isteyen de çıkar, birlikte sipariş veririz. Durum bundan ibaret. İstediğimiz ölçüleri sadece sipariş üzerine alabiliyoruz. Tek olarak alınmıyor, bir parti mal şeklinde imal ediyorlar...