Merhaba. Başlıkdan da anlaşıldığı gibi, kışın evde antrenman yapmak için bir roller'a ihtiyacım var. Fakat fiyatların pahalı olması beni kendim yapma fikrine sürükledi. Merak ettiğim bunu yapabilir miyim? Daha doğrusu ben kendim yapmayacağım. Metal işleri yapan bir tanıdığıma aluminyumdan kenarları yaptıracağım, makaraları falan da bir şekilde ayarlayıp birleştireceğim. Daha önce hiç deneyen oldu mu? Ya da başarıyla kendisi bir roller yapan oldu mu?
Şimdi eğer yapmak mümkünse, benim ihtiyacım olan şeyler nelerdir? Bunlara yazabilir misiniz? Makaraları neyden yapabiliriz? Nasıl bir malzeme kullanabiliriz? En öndeki makarayla ortadaki makarayı birbirine bağlayan ip nasıldır? Ne işe yarar? Bu konuda bana kapsamlı bir bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Şimdi eğer yapmak mümkünse, benim ihtiyacım olan şeyler nelerdir? Bunlara yazabilir misiniz? Makaraları neyden yapabiliriz? Nasıl bir malzeme kullanabiliriz? En öndeki makarayla ortadaki makarayı birbirine bağlayan ip nasıldır? Ne işe yarar? Bu konuda bana kapsamlı bir bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...