Scudo Sports

rockrider 540?

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
http://www.decathlon.com.tr/media/829/8293149/big_7a59b80edd3f4c4d8b1a699244fa89c6.jpg
bugün dikkatimi çekti nasıl bi bisiklet sizce fiyatı da göz önünde bulundurularak.
(link)

Scudo
Bu parçalara bu bisiklet çok pahalı ...

@Atilla Gobel

neden böyle düşündünüz hocam peki o fiyat aralığında önerebileceğiniz bi bisiklet var mı

bunun yerine 8.1 daha iyi gibi bence

@mustafa.d

arasında 400 tl fark var? ben o kadar veremem en fazla verebileceğim bu oda sınırları zorluyorum

@Eren Can Güldalı

Ah be biraderim ben sana fazla araştırma demedim mi , bütçeyi arttıra arttıra 8.1 i alırsın sen parayı harcamaz isen. :)

@Buğrahan Özbilenler

Adam Troll yorum yapm na gerek yok Bugra . Bısıklet alacağı yok.Sadece birşeyler paylasıp duruyor.

@ebubekir sözbir

:D işim gücüm mü yok trolliyeyim burayı sadece ben birşey alırken çok araştırırım eskiden bunun zararını gördüm artık ne alırsam alayım araştırırım

@Eren Can Güldalı

O zaman net cevap almak ıcın googledan servıslerın numaralarını alıp bızzat servısle goruserek net cevap alabılırsın.Dag bısıkleti aldıktan sonra başın cok agrıyabılır.Onu da ıyıce arastır derım

@ebubekir sözbir

Triban çok yakışıklı abi maşallahı var hayırlı olsun.

Acera ve üstü donanımlı bir bisiklet bak yeterli dediğim gibi fazla kurcalama cınıcığı çıkıyor işin ben 3 aydır araştırıyorum şuan hiç bir fikrim yok.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
2. El araştırması yap bence, donanım ve kadro kalitesi daha üstün bir bisiklet alabilirsin o fiyata

Geri