Scudo Sports

Rize

@oyaa

hava ŞAHANE inşallah pazarda güzel olur musatafa abininde işi olmaz dolaşırız ama bi şey diyeyim mustafa abi asfalt seymez daha çok merdiven ve çamurlu yollar. geçen pazar gittiğimiz yollar hep çamurdu dönüşte bisikletleri araba yıkamacısının oraya koyduk elimize hortumları alıp su tuttuk bisikletlere ancak çamurları çıktı. çamurdu suydu farketmez diyorsan dolaşırız... Zaten MTB ile asfaltta dolaşmanın alemi ne ki:in:

• Beğen
Tepkiler: oyaa
Scudo
@roadrunner5353

olar olar,harika olar!
pazar boşum..hareket şart!:in:

@oyaa

hava şahane diye yazdım ama bugün hava ni anda bozdu umarım yarın hava yağmaz da dolaşırız... gerçi biz plan edince yağmur yağıyor.
umarım kar yağmadan bi kaç kez daha turlarız...;)

ya evet çaktırmadan yağmaya başladı..
karda sahile gidebiliriz bence, eğlenceli olabilir.ben niyetliyim bu kış :)

@oyaa

mustafa abi yarın yok nöbetci. yağmazsa dolaşırız ama yağmur pek keseceğe benzemiyor. yarın sabah ben sizinle tlden irtibata geçerim. havanın durumuna görede bi sonuca bağlarız.

turun ardından arkadaşımız muharrem bir kaza geçirmiş.sol bacakta kırık, 10 yakın dikiş,yüzünde çiziklerle taburcu oldu.kendisiyle ilgilenen doktor arkadaş genel durumunun iyi olduğunu söyleyerek bugün bir kez daha içimi rahatlattı. burdan muharreme tekrar geçmiş olsun diyorum..

• Beğen
Tepkiler: roadrunner5353
Merhaba arkadaşlar

26 veya 27 aralık 2009 tarihinde uzunluğu yaklaşık 28 km olan bir tur planladım, gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur.

Rize'de turlar yağmur yağarsa değil; sel, heyelan olursa iptal olur.

http://img6.imageshack.us/img6/8674/parkur2009aralk.jpg

@rizegrad

siz muharrem'in bahsettiği Mustafa olmalısınız. turun rotası yanılmıyorsam bol tırmanışlı. yerlerde sürünen kondisyonumla size ayak bağı olmak istemem :)
iyi turlar
selsiz ve heyelansız günler..

• Beğen
Tepkiler: roadrunner5353
http://img12.imageshack.us/img12/4024/29072007008.jpg
teşekkürler herkeze...

Arkadaşlar daha önce de defalarca kullandığım bir parkur için
zorluk derecesinin
yer yer 5 - 6
ortama olarakta 3
olduğunu söyleyebilirim.

Bu yıl çok parkur var arkadaşlar hepside bomba gibi...

Gelemeyenin canını yakacak,
Gelenin aklını kaçıracak...

Roadrunner ayağını kırdı arkadaşlar iyileşicek en kısa zamanda ve parçalıcaz dağları...

Tekrar herkeze teşekkür ederim.

""".Rize'de turlar yağmur yağarsa değil; sel, heyelan olursa iptal olur."""

@oyaa

arkadaşlara belirteyim ilk gittiğim doktor dizimde kırık var diye ameliyet etmek istedi başka bi doktora gitti o kırıkta dokunun oluştugunu bunun 4 günde olamayacağını çok onceden oldugunu soyledı yanı dizde bi şey yok Allah'a şükür gezebiliyorum

• Beğen
Tepkiler: oyaa
Geri