Scudo Sports

Rize

Scudo
@müslüm açar

söz konusu tura dikkatimi çektiğiniz için teşekkür ederim, umarım rizeye de uğrarlar :)
27 aralıkta faaliyet olursa bu başlıkta duyururum..
iyi seyirler

@oyaa

istanbul-sarıkamış tur güzergahının rizeden olacağını hiç sanmıyorum muhtemelen Trabzondan içeri bayburt gümüşhane erzurum ve sarıkamış olur diye düşünüyorum rize veya ikizdere güzergahından geçmeye çalışırlarsa yolu uzatırlar. bu yüzden pek ümitlenmeyelim buna... (trabzon'a gidip oradan katılacaksak başka):D

@eren yoloğlu

eşlik edelim derken oya abla ile bana mı yoksa istanbul sarıkamış turuna mı bende ktü de okuyorum daha yeniyim 1. sınıf

@oyaa

oya abla (biraz gaz vereyim bari) bırak bi dağcının dediği söz geliyor aklıma dağlar yerinde duruyor aceleye gerek yok. sen bi kenara bırak şimdi geziyi hafta sonu turlayalım bundan sonra hafta sonu güzel havayı zor buluruz gibi me geliyor.:eek:

@eren yoloğlu

yahu ktübis, var mı niyetiniz? bisikleti yüklenip gelirim ben de..güzel olurdu..

rizeliarkadaşlar atilla bisikletin düzenlemiş olduğu bu anlamlı tur rizedende gecerek hopaya cıkacak ordulu ve giresunlu arkadaşlar olarak onlara destek vereceğiz 20 aralıkta ordu ve giresunda olacaklar 21 aralıkta ise trabzon ve rize dıye biliyorum atilla bisiklet sayfasına girerseniz daha iyi bilgi alırsınız bu sebeplede tanışma fırsatı buluruz giresundan sevgiler

@soner çicekoğlu

Rizeden de sevgiler..bilgi için teşekkürler..21 aralık pazartesi olsa da işi asmanın bir yolunu bulacağıma inanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
@soner çicekoğlu

biz bu sabah arkadaşları istanbuldan yolcu ettik bisikletle köprüyü geçmek ayrı bir keyifti arkadaşları anlamlı sürüşlerinde tüm illerdeki pedalşörlerinde en iyi şekilde karşılayacakları ve destek vereceklerini umuyorum...

bol pedallı günler..

oya abla sen bugün bana eşilk edemesende ben Musatfa abiyi kandırıp biraz turladık. Çok iyi oldu bilmediğim yeni yerlere götürdü beni güzeldi MTB yi taşlık zor yollarda kullanmak gerektiğini daha iyi anladım asfaltta gitmek bize göre değil. Hani sana bahsettiğim uzungöl rotasını bugün inceledik google earth programından rota güzel. ilkbahar aylarında çıkmayı düşünüyoruz. 2800 metre rakıma kadar çıkacağız. Katılmak istemediğine emin misin?

• Beğen
Tepkiler: oyaa
@roadrunner5353

çocuğum,biri sana demiş olmalı,oya gazla çalışır diye.. :)
katılırım ya..sizi tur dönüşü gördüm,trabzon duraklarının önünde ama yetişemedim..gördüğüme de çok sevindim valla,aha dedim,sonunda rizede de bisikletçi var :)
taşa toprağa hasretim yahu,ben de bezdim asfalttan..
bu arada kaskın yakışmış, güle güle kullan :in:

ahh ahhh bu turu kaçırcam ona çok üzülüyorum ne yapayım kader işte belki sonra rizeye selamlar

@oyaa

oya abla benim bildiğim kadarıyla bi ayder gezisi var senın o da yolun yarısında bisikletleri arabanın arkasına atmıstınız yanlış hatırlamıyorsam. ondan baska dağlara doğru gittiğiniz bi tur oldu mu sizin. o kaskta benim değildi Mustafa abinindi sabahtan beri takıyordu bezdi sonunda. Benim ki nerede sorarsan sabah Mustafa abi aradı gel dedi ne bileyim turlayacağız. kaskı almadım. yani daha siftahını yapmadım. haftaya da hava güzelse yine turlayacağız. senide aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: oyaa
he bi aydere gitmiştik, çamlıhemşinden 7 km sonra falan otostopla devam etmiştik ama ayder yolu bizim mahallede yok,kaymak gibi asfalt :)
bu yaz da eski ispir yolundan (pehlivantaşı ortapazar vs oralar) kalkandereye inmiştim ama o yol da asfalt döşenmiş..
dağ bayırdan ziyade toz toprak diyeyim ben sana :)
bu pazar çıkacak olursanız beni de arayın..görüşürünk :)

• Beğen
Tepkiler: roadrunner5353
@soner çicekoğlu

görüşelim arkadaşlar, sizin 42 nolu tirebolu çayınızın üstüne tanımasam da adettendir bir rize çayı ikram ederiz
ne zaman turunuz?

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
Geri