Scudo Sports

Rize

kırıkbacak iyileşmiş demek ki... hııııı... bu cocuğun canını almak lazım...

yeni turlarda görüşmek dileğiyle kırk baçak

• Beğen
Tepkiler: roadrunner5353
Scudo
ROTA14 nolu tur bendeniz ve "makina"yla birlikte başarıyla gerçekleşmiştir.

Ne yazık ki arkadaşlar kamerayı almayı unuttuğumdan elimde hiç foto yok.
(yağmur yağdığı için geri dönüp alamadım da)

Bir de şunu eklemeliyim.......

Turumuz slogana uygun olmuştur yani "yağmur yağmış ama tur iptal edilmemiştir."

Herkeze teşekkürler.

Saygılarımla Rizegrad.

galiba rizede ki arkadaşlar kış geldi diye forumada uğramıyor arada bi buraya mesaj yazalımda sayfamız gerilerde kalmasın....:in:

kar yağdı mı rizeye giresun a hala yağmadı rizeye selam

@bisela

yok kardeş ne yağması yağacağada benzemıyorda ancak sıs ve yağmur var soğukta doğru duzgun etmedı buradan gıresunada selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Mustafa Abİ Neredesin Bi Ayder Yapsak Mi Diyorum Simdi Kar Vardir Oralarda Yollar Aciksa Gidelim Abi Fena Halde Bisiklet Aklima Vurdu...

• Beğen
Tepkiler: rizegrad
canavar mısın nesin anlamadım....
ne Ayder'i yavrum, bu soğukta çekili mi sence Ayder.

Heyecanlı kardeşim benim hevesini kırma yine ama zor be canım.
Koşullar elverişli değil sende taktir edersin.

Yaza deli gibi koşturacağız 2800 rakımlar bizimdir unutma.
En azından hedefimiz 5 farklı yaylayı dolaşmak.
Hazırlıkları şimdiden halletmek lazım.
Hem n'aptın makineyi tamam mı var mı eksiği.

@rizegrad

bi tane scud furc (link) aldım ama takamıyorum amortisörün borusu kısa kaldı. ya yeni bi amortisör almam lazım ya da boruyu uzatmak ıcın bı adaptor. yakın zamanda da scud gidon (link) ile gidon boğazı (link) alacağım daha alacak lıstesı uzunda sımdılık bunlar

nisan aylarında biz de yayla turları düzenliyoruz. fakat yayla geçitlerinde ve yollarda kar oluyor yürümek zorunda kalıyoruz ama çok büyük zevk alıyoruz, dönüş yolculuğu hızlı ve akşama kalıyor tek sıkıntısı bu oluyor. aynı çizgide bulunduğumuz için, bu yaz rize ye bir tur düzenleyip yaylalarınıza çıkmayı planlıyoruz. ama yollar hakkında bilgimiz yok yayla yolları asfalt mı stabilize mi bu konuları bizimle paylaşırsanız seviniriz rizee. teşekkürler.

@bisela

benım tek bıldıgım mıllı park olan ayder yaylasının yolu asfalt diğer buyuk yayların yolunun sadece bı kısmı asfalt gerısı stabılıze :in:

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Roadrunner Bırak ayder yolunu, asfaltı...... 0 dan 2800 metreye ve de 300 km...... Asfalt olsa ne yazar......

@rizegrad

o zaten bı heves ettım vıdeo ızledım bu kıs ayder yolunda seyahat eden bırı cekmıs hosuma gıttı de. abi sende turlamadan bı gun once bı haber et. gıdeceğimiz gunun sabahı arıyorsun. sen bana 5 tane yaylaya çıkacağız dedın hangı yaylalar bunlar.

en az 5 yayla dedim be çiçek .. öllee sınır filan yok. güzergâhlarıda beraber oturup karar vericek
hangisi yerse artık...

@rizegrad

umarım yaza doğru olurda bu işler hem bisiklete yeni parçaları alırım o zamana kadar hemde okulu aksatmak gıbı bı drdım olmaz...:in:

Geri