evet 82.yıl devlet hastahanesınde erkek hemsıre gıbı artık sız daha ıyı bılırsınız yanlış hatırlamıyorsam sızde psikologtunuz galıba... ama tlniz yok bende eskı numara ıse sıteden yıne bulurum. hafta sonları uzungol olmasada kısa turlar yapabılırız sıze uygunsa....
muharrem, hafta sonu yağmur yok gibi.. dmi.gov.tr de öyle diyor. gerçi biz plan yapmayalım, kesin yağar ama yağmazsa cumartesi bisikletlerin gönlünü alalım diyorum..ne dersin?
çok iyi olurduda cumartesi sınavım var benım haftayada doluyum kusura bakma hem soyledım hem gelemıyorum bos oldugumuz bı hafta sonu (tabıı yağmur veya kar yağmazsa) doyasıya gezerız... sizin tlnizin sonu 3992 mi?
valla yok muharrem, forumdan da bir iki kişi yazmıştı ama biri pazar(o da yazları), diğeri de ayder'dendi(o da yazları).ama onlarla da turlamadık hiç..
sen pazar kaçta çıkarsın? nereye gitmeyi düşünüyosun?
aklımda gidecek bi yer yok aslında saat kaçta çıkarım o da belli olmaz. aklıma gidcek bi yer olsa. uzak bi yerde istemiyorum tek başıma sarmıyor pek muhabbet edecek birisi olsaydı iyiydi. Yeni kaskımı da aldım onunla ilk seferim olacak kısmet olursa. sen muhakkak KDRK'nın gezisine katılacakmısın isminizi yazdırdınız mı?:rolleyes:
mehmet emin başkana dedim geliyorum diye ama onlar da kıble dağına gidiyorlarmış..gerçi merak ediyorum,gitmedim daha önce..kar bastırmadan da gideyim diyordum..gerçi tüm bunlar gribal belirtiler ortaya çıkmadan önceydi
ben de muallakta kaldım yahu..ömür törpüsü dostum bu şehir..insanda yaşama sevinci kalmıyor:ci:
merhaba rizeli bisiklet dostları
ben giresunda üniversite son sınıf öğrencisiyim ve diybilirimki bir bisiklet manyağıyım bu nedir KDRK? nasıl bir turdur? yönü ne tarafadır? eğer giresun tarafınaysa kesin katılmak isterim. eğer günü birlik bir tur ise onada elimden geldiğince katılmak isterim. çünkü daha önce rizeyi görmedim. giresundaki arkadaşlarla trabzona kadar gittik ama daha ileri geçemedim
merhaba pedal-dost!
bu KDRK Kaçkar Dağcılık Rafting ve Kayak İhtisas spor kulubünün kısaltmasıdır. bisikletten ziyade adında anılan sporlarla ilişkisi vardır, turları genelde günü birlik trekking turları olup güzel kamplı turların, zirve tırmanışlarının altında da imzası bulunmaktadır..Rizeye bekleriz,misafir eder,gezdiririz.Yeter ki gelmeden 1-2 hafta önce haber ver..
iyi seyirler
www.kdrk.org.tr internet sitesi.duyurular güncel olmayabiliyor.genelde cep telefonuna mesaj geliyor faaliyetlerin bilgisi.bunun için de kulübe tel no bırakmak gerekiyor.bu pazar kıble dağına günü birlik yürüyüş var.istersen katılabilirsin..
bu pazar arkadaşlarla bisiklet turumuz var, gelecek hafta ise istanbuldan kars-sarıkamışa giden bir gruba eşlik etmeyi düşünüyorum. sizinde dediğiniz gibi bu programlar bir kaç hafta öncesinden belirlenmeli. ki bunlarda öyle oldu. eğer 27 aralıkpazar günü bir program olursa katılabilirim.