@c33nk
Öncelikle herkese merhaba : Ne sizi kötülüyorum ne de Murat abiyi savunuyorum bu yazdığım ama
@Murat Cömez 'in yaptığı restorasyonlar, modifikasyonlar bu forumda herkes tarafından bilinir saygıyla hayranlıkla okunur, takip edilir. Siz de bi ara bakın derim
Bir de "Uzunca bir süre ilgilenemedim forumla" yazmışsınız da üyelik tarihiniz "17 mart 2016" 1 ay olmuş zaten üye olalı
10 liraya gri sprey astar alıp, kat kat vurmak profesyonellik değildir.
Astar havalı tabancayla atılır. zımpara atınca bozulan yerlere dolgu macunu / çelik macunu çekilir, suyla zımparalanır.
Tozsuz partikülsüz özel boyama alanları kullanılır.
Bu yaptığınız işlemi yakın tarihte trail bisikletimin arka üçgeninin rengi tutmadığı için beyaza boyayarak yaptım ve alttaki linkten bakın benim boyadığımı anlayamazsınız muhtemelen ama ben konu açıp "profesyonel sekilde kendim bisikletimi boyadim" demedim gerek de duymadım. Zira profesyonel'in anlamı : Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse), amatör karşıtı demektir.
Yeni Makinem 2010 Mondraker Factor 2.4.7 LSR
Ayrıca alttaki konuyu da takip ederseniz oto servisinde fırında boyanmış diğer bir bisikletimi de görebilirsiniz. Arazide / göl turlarında eşim de ben de kullanıyoruz. Pipirikli bir adam olduğumdan sürekli sağını solunu kontrol ediyorum bir sıkıntı yok
GT LTS3000DS Kadro
Yani yok statik boya şöyle, toz boya böyle, fırın da şu şekilde diye burada insanlara "kendinizce" tavsiyede bulunuyorsanız bu işin profesyoneli olmalısınız.
Profesyonel insan da 10 liralık sprey astarla bu işi yapmaz benden size söylemesi