Scudo Sports

Pompa tavsiyesi

IMG_20240329_170516.jpg

İlk geldiğinde de bu şekildeydi. O mekanizmayı açıp '0' noktasına getirdim ama ilk hava vuruşta yine aynı yere geldi. Elimde başka basınç ölçme aleti olmadığından yüksek basınçta doğruyu göstermeye başlıyor mu bilmiyorum belki gösteriyordur.

Şöyle bir foto daha ekleyeyim daha açıklayıcı olsun.IMG_20240329_171339.jpg

Dış lastik Max 70 psi diyor görüldüğü gibi. Ama ben pompadaki gösterge 70i gösterdiğinde parmaklarımla kontrol ediyorum, hafif sönük vaziyette oluyor. Gösterge bu şekilde 120yi gösterdiği zaman lastik kullanılabilir duruma geliyor. Ki bu görüldüğü gibi bir şehir bisikleti lastiği, yol bisikleti lastiği değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Amanita
Scudo
315936 dosyayı görüntüle

İlk geldiğinde de bu şekildeydi. O mekanizmayı açıp '0' noktasına getirdim ama ilk hava vuruşta yine aynı yere geldi. Elimde başka basınç ölçme aleti olmadığından yüksek basınçta doğruyu göstermeye başlıyor mu bilmiyorum belki gösteriyordur.

Şöyle bir foto daha ekleyeyim daha açıklayıcı olsun.315937 dosyayı görüntüle

Dış lastik Max 70 psi diyor görüldüğü gibi. Ama ben pompadaki gösterge 70i gösterdiğinde parmaklarımla kontrol ediyorum, hafif sönük vaziyette oluyor. Gösterge bu şekilde 120yi gösterdiği zaman lastik kullanılabilir duruma geliyor. Ki bu görüldüğü gibi bir şehir bisikleti lastiği, yol bisikleti lastiği değil.
Sorunlu ürün hocam garantiye yollayın değiştirsinler. Benimki geldiğinde direkt sıfırdaydı. Tabii kronik bi sorunsa sonradan benimkinde de çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Epeyce pahalı ama cücük kadar.
1711788312843.png
(link)

Selamlar. Aşırı pahalı olmayan ama iş görecek, presta sibop uyumlu bir PSI göstergesi olan elektrikli pompa önerebilir misiniz?

Selamlar. Aşırı pahalı olmayan ama iş görecek, presta sibop uyumlu bir PSI göstergesi olan elektrikli pompa önerebilir misiniz?
Ev için mi yanınızda taşımak için mi ?

Xiaomi mijia pompa. 2020 de aldim. 2023 de pili öldü.Elektronikcide Yeni pil taktırdım. Devam ediyorum.

Arkadaşlar, alttaki pompayı aldım, markette indirimdeydi. Taşınması kolay olur diye düşümdüm. Sonradan fark ettim schrader veya presta uç yokmuş. Yani sadece top şişirme amaçlı? Yanında gelen uçlar da var. Bisiklette schrader var, yani arabalarda kullanılan sistem. Bundan bir cacık olur mu, parça takılır mı?

Dosyalar

• 17331563161382683564742346270887.jpg
    17331563161382683564742346270887.jpg
    219,9 KB · Okunma: 24
  • 17331563600848393238126898949015.jpg
    17331563600848393238126898949015.jpg
    112,8 KB · Okunma: 26
RIVERSIDE Esnek Presta / Schrader Bağlantı 160,00₺
(link)1733160123200.png

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Arkadaşlar, alttaki pompayı aldım, markette indirimdeydi. Taşınması kolay olur diye düşümdüm. Sonradan fark ettim schrader veya presta uç yokmuş. Yani sadece top şişirme amaçlı? Yanında gelen uçlar da var. Bisiklette schrader var, yani arabalarda kullanılan sistem. Bundan bir cacık olur mu, parça takılır mı?
Bu pompa şişme yatak ve top şişirmek için. Basınç değerini kutu üstüne yazmamışlar galiba. Kutuyu kontrol edin. Yoksa ucuna aparat da taksanız, bisiklet lastiğinin basınçlarını göremeyecektir. Decathlon'un (link) pompasını 87 psi üstünü denedim basamıyor. Başka pompa aldım. Çok rahat basıyor. Elinizdeki 30 psi bile basamaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
RIVERSIDE Esnek Presta / Schrader Bağlantı 160,00₺
(link)323561 dosyayı görüntüle
70TL civarına almıştım. = ) İnternet fiyatı 200 civarıydı sanırım o zamanlar. Sanırım değmeyecek uğraşmaya.
Bu pompa şişme yatak ve top şişirmek için. Basınç değerini kutu üstüne yazmamışlar galiba. Kutuyu kontrol edin. Yoksa ucuna aparat da taksanız, bisiklet lastiğinin basınçlarını göremeyecektir. Decathlon'un (link) pompasını 87 psi üstünü denedim basamıyor. Başka pompa aldım. Çok rahat basıyor. Elinizdeki 30 psi bile basamaz diye düşünüyorum.
(link)
Sitelerden bakmıştım fiyat ve lastik şişirme bilgisine. Lastik şişirir yazıyordu. Kutuyu açtım fakat dikkat etmemişim demek. Üstteki adreste kutu var. Bendekini attım, fakat psi bilgi yoktu sanırım.

İyi akşamlar. Hem lastik hem de kamplarda şişme yatak yastık vb şişirmek için şarjlı mümkünse psi göstergeli bir pompa arayışım var. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

İyi akşamlar. Hem lastik hem de kamplarda şişme yatak yastık vb şişirmek için şarjlı mümkünse psi göstergeli bir pompa arayışım var. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Bosch easypump kullanıyorum öneririm.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Xiaomi de bakabilirsiniz fiyatı boscha göre biraz daha uygun ve boyut olarak daha küçük olabilir(emin değilim). Yorumları güzel görünüyor.

(link)

Satıcı incehesap teknolojik aletler konusunda bilindik bir firma.

• Beğen
Bosch easypump ve xiaomi arasında kaldım, gönlüm boschtan yana olsa da tercihim xiaomi oldu. Taşıma kolaylığı açısından xiaomi daha pratik tasarım olarak, çantaya rahat sığıyor hatta vakit bulsam suluk kafesi hazırlamayı düşünüyorum ikinci matara yerine takmak için.

• Beğen
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ürünlerin ikisinin de inceleme videolarını izledim. Taşıma kolaylığı açısından xiomi daha rahat gibi gözükse de sanırım Bosch bir tık daha kullanışlı ve dayanıklı duruyor. Sanırım Bosch siparişini vereceğim. Tek endişem şişme yatakla ilgili herhangi bir videoya ulaşamadım şişirir mi acaba diye düşünüyorum. Ona uygun uç var mı acaba

var tüm uçlar, hem de kendi içine konuluyor kaybolmuyorScreenshot 2025-01-22 at 22.06.04.png

Geri