Scudo Sports

Pompa tavsiyesi

Scudo
Bende Topeak Race Rocket Hp 160 psi var. İki tip subap uyuyor diye aklımda kalmış. Ama fiyat saçma yerlere gelmiş. Eskiden aldığımda koymamıştı fiyatı. Şimdi 2500 lira civarı olmuş.Şimdi zor

(link)
Yanımda taşırım derseniz bu güzel bir dönüştürücü, shraderı prestaya çevirip şişirebilirsiniz

(link)
Yanımda taşırım derseniz bu güzel bir dönüştürücü, shraderı prestaya çevirip şişirebilirsiniz
Bu ayrıca sibobu kırmamak içinde güzel bir alet. Ben vaktim olunca bunu takıp şişiriyorum lastiklerimi.

Bu ayrıca sibobu kırmamak içinde güzel bir alet. Ben vaktim olunca bunu takıp şişiriyorum lastiklerimi.
Bende bundan vardı evde bulayım da atayım çantaya. Eskiden btwin marka pompaların yanında beleş geliyordu :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Attığım piranhayı alacağım büyük ihtinal. Fakat ağırlık konusunu netleştiremedim. Firmayı arıyorum, ulaşamıyorum. Firmaya soru yazdım, öğrenip yazacağız diyorlar. Bu nasıl iş ben anlamadım, olmayan ürün de değil. Nasıl bir süreç bu, sanki ürün devre şemasını istedim¿!
Ağrılığını ölçmedim ama, 1-2kg arası olduğunu tahmin ediyorum.

Bu da iyiymiş
(link)

Piranha 11318 geldi. İlk izlenimim olarak iiyi bir cihaz seçimi yaptım sanırım. Ağırlık olarak, hortum ile birlikte 510 gr. Tek cihaz 465 gr. LCD ve dizayn hoş. Parmak izi kalıyor cihazda. Benzinlik aramaya son olacak gibi. Fakat malum biraz ağır. Fakat seçenekleri çok.Şehir içi turlara iyi gider. Pompa işlevi yapmadım daha, şarj ediyor diğer telefonu. Fakat hızlı şarj değil.
17501639648497268288124187582790.jpg

17501635974458291289405324584976.jpg

IMG_20250617_152540.jpg
Lambasında 3 mod bulunuyor. Gece tamir işi çıkarsa iş görür. Her parça mevcut, hatta kılıf bile var.

17501650769802930698665101226620.jpg

Dosyalar

• 17501649784025838889975035092616.jpg
    17501649784025838889975035092616.jpg
    43,6 KB · Okunma: 10
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet ve s0n3r
İlk olarak, konunun ismi bence sakat. Bisiklet Pompa Tavsiyeleri olabilir :koptum:
Devam edeyim;

Benim Xiaomi Mi portable şarjlı pompa çok memnundum ama zamanla kendi kendine biranda kapanmaya başladı. Bataryası öldü. Aspilsan 2 tane 18650 pil aldım. Pil değişimini yaptım ama lehim kısımları biraz fazla olunca tam yerine oturmadı. Hasta masada kaldı :D

Dış coverına sığmadı. Bende böyle sardım :koptum: El yapımı patlayıcı gibi oldu.
Bu şekilde kullanıyorum.

Şimdi tavsiye edermiyim, ederim ama belli bir süre sonra pilleri ölüyor. Dışarıda değiştirteyim desen dünya para. Aspilsan takınca kullanım süresi aşırı uzadı.
Bu olmadan 70-80 psi hava basmak aşırı zor.

Tavsiyem böyle bir pompa alın.
Bir de dümenden el pompası.
El pompası sizi en yakın benzinliğe götürecek kadar bassa yeter.
Evde filan tura çıkmadan önce bunla keyifle lastiğinizin havasını basarsınız.

WhatsApp Görsel 2025-06-17 saat 17.02.04_4d959001.jpg

Bazen yolda checkpoint noktasında terörist muamelesi görmeyin¿ = ))

• Hahaha
Tepkiler: s0n3r
Bugün uzun bi zamandan sonra lastik patlattım. Açıkça bu modeller biraz ağır geliyor bana.

İmkanınız varsa Cycleplus'ı şiddetle tavsiye ediyorum. 100 gram ve en ufak boy sele çantasına 2 TPU yedek lastikle ve şarj kablosuyla sığıyor. Gümrük limiti 30 Euroya inmeden önce almıitıö. Aliexpresste de benzerleri vardı daha uygun fiyatlı. Belki yurtdışına giden birinden falan Türkiyede biraz pahalı satıyorlar maalesef. Yine de bence kesinlikle her kuruşunu haketti. Ben indirimle birlikte 2bin lira gibi bi fiyata almıştım. Sıcak altında normal pompada lastik şişirmeye çabalarken bütün sürme hevesim kaçıyodu.

İlk bi geldiğinde şarj tutmama problemi vardı 3-4 günde bitiyordu şarjı kendiliğinden. İade almadan yeni bitane yolladılar ben de arızalı olanı bi arkadaşa verdim belki pil değişimi yaptırıp kullanırım falan dedi.

2 veya 3 defa hava basabiliyor. Toplamda 180 saniye gibi bi basım süresi var. İsterseniz 2x80(80psi) saniye veya kendinizi şanssız hissediyorsanız 3x60(psi) saniye kadar basabilirsiniz. Her saniye 1 psi gibi düşünebilirsiniz. Şarj süresi baya kısa 30 dakikada full şarj oluyor. Yolda bi yerler bulabilirsiniz şarj etmek için. Uzun turcular için yetersiz olabilir tabi. Ama imkanınız varsa cidden alın. Her kuruşuna değdiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Şu videoda deneme yaptım. Sorunsuz şişirdi. İlk lastik yarıdan, ikinci lastik sıfırdan şişirildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bikerman ve s0n3r
Geri