abidin3714
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.614
- İsim
- zeynel abidin ö
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bazen aşırı zorlanmada ısınınca kendini korumaya alıyor,şarjı olsa bile kapanıyor soğuyunca normale dönüyor.Dün Bosch siparişini verdim bugün elime ulaştı şarjı çok az bir şekilde geldi denemek için şişme yastık şişirdim problem yok ama yatağı şişirmedi uğraşırken şarjı bitti ve kapandı. Acaba şarj olmadığı için mi yoksa başka sorun mu var anlamadım. Şarj olsun sabah tekrar deneyeceğim.
Şehir, dağ veya katlanır bisikleti olanlara şiddetle tavsiye ederim. Hiç macera aramanıza gerek yok, fazlasıyla iş görürMerhabalar
dahon katlanır bisiklet sele pompam nedense tam şişirmiyor, tavsiyesi olan var mı?
KOBB KB3848 bu ürüne bakabilirsin. Tam bir fiyat performans ürünüdür.Metal, ayaklı pompam var. Fakat geçende bir lastik patlamasında çıldırttı. Lastik şişirmedi, yakında benzinliğe kadar yürüdüm. Biraz üst seviyelere bakmaya başladım. Decathlon da şu ürün var; (link)
N11, trendyol gibi sitelerde bataryalı cihazlar var, bundan düşük fiyat ve ufak. Fakat dezavantajı 500gr civarı cihazlar. Üstte attığım adresteki ürün 200gr. Göstergesi de var, o da önemli.
Bu elekronik cihazlardan kullanan var mı? İş görür mü, çantada taşınması ne derece kolay?
Ama sanki yol bisikleti için son psi değeri düşük kalıyor 🧐KOBB KB3848 bu ürüne bakabilirsin. Tam bir fiyat performans ürünüdür.
Fiyat performans ürünlerin de PSI değeri genelde bu seviyelerdedir. Rakiplerine göre malzeme kalitesi ve işlevi daha iyi bir ürün.Ama sanki yol bisikleti için son psi değeri düşük kalıyor 🧐
sadece acil durum için yanında taşımak istiyorsan günlük kullanmayacaksan co2 kartujlu mini pompa da alabilirsin kaç kez patlayacak ki zatenMetal, ayaklı pompam var. Fakat geçende bir lastik patlamasında çıldırttı. Lastik şişirmedi, yakında benzinliğe kadar yürüdüm. Biraz üst seviyelere bakmaya başladım. Decathlon da şu ürün var; (link)
N11, trendyol gibi sitelerde bataryalı cihazlar var, bundan düşük fiyat ve ufak. Fakat dezavantajı 500gr civarı cihazlar. Üstte attığım adresteki ürün 200gr. Göstergesi de var, o da önemli.
Bu elekronik cihazlardan kullanan var mı? İş görür mü, çantada taşınması ne derece kolay?
Ama sanki yol bisikleti için son psi değeri düşük kalıyor 🧐
Yapıştır geç o zaman üstad, hayırlı olsun.Bende şehir bisikleti var hocam. Genelde tur tarzı kullandığımdan, (link) şu ürünü düşünmeye başladım. Özellikleri de tura gider gibi. Tabi şehir içi tarzı, kısa turlar.
Manuel pompa fiyatları, dijital yanında çok saçma görünüyor. Halbuki 500TL bandında olması gereken manuel fakat kaliteli ürünler, özellikli, dijital ürünlerle aynı fiyatta. Öbürünü almak çok saçma geliyor.Yapıştır geç o zaman üstad, hayırlı olsun.
iyi kalite manuel pompanın maliyeti daha yüksek olabilir, dijital ürünler çinde çok ucuza malediliyorManuel pompa fiyatları, dijital yanında çok saçma görünüyor. Halbuki 500TL bandında olması gereken manuel fakat kaliteli ürünler, özellikli, dijital ürünlerle aynı fiyatta. Öbürünü almak çok saçma geliyor.
Bende şundan var çok memnunumDediğim gyo marka yı da değerlendirebilirsiniz manuel istiyorsanız, göstergeli ve üst düzeye yakın performans sunar. Ama dijital, dijitaldir. 👌
Başkan yolda bırakmasın yeterAma sanki yol bisikleti için son psi değeri düşük kalıyor 🧐
Duruma göre değişir "REİS"Başkan yolda bırakmasın yeter
Zırhlı lastik kullanmadan önce başım çok ağrıdı, yolda kaldım dandik pompa vardı yine, ufak bir şey almıştım. Şu an mevcut olan, etrafı metal olanı aldım sonra, şu an 100-200 bandında olan, ayaklı pompa. Zırhlı lastik kullanmaya başlayınca patlama fazla olmuyor. Fazla hava basmamışım ondan yırtıldı bir kere. Yakın zamanda yine hava bastım, sönmeye başladı birden lastik. 70 gösteriyor lastikte, ben 65 civarı yaptım, belki cihaz hatalıydı. Kaldırımda uğraştım bir sürü, pompa hava basamadı iki iç lastiğe de, insan sinirleniyor tabi. Yanımda yedek lastik vardı, uğraşmadım taktım. Fakat pompa iptal oldu. Lastikçiye kadar yürüdüm, yakın olmasına rağmen 5-10 dakika yürümüşümdür. Eve gelince iç lastiği kontrol ettim hiç bir yerden hava kaçırmıyor. Çözemedim bu işi, neden olabilir?Başkan yolda bırakmasın yeter