Scudo Sports

Pompa tavsiyesi

Zırhlı lastik kullanmadan önce başım ağrıdı, yolda kaldım dandik pompa vardı yine ufak bir şey almıştım. Şu an mevcut olan etrafı metal olanı almıştım, şu an 100-200 bandında olan, ayaklı pompayı almıştım. Zırhlı lastik kullanmaya başlayınca patlama fazla olmuyor. Fazla hava basmamışım ondan yırtıldı bir kere. Yakın zamanda yine hava bastım, sönmeye başlamış yine. 70 gösteriyor lastikte, ben 65 civarı yaptım, belki cihaz hatalıydı. Kaldırımda uğraştım, pompa hava basamadı ikisine de, insan sinirleniyor tabi. Yanımda yedek lastikte vardı, uğraşmadım taktım. Fakat pompa iptal oldu. Lastikçiye kadar yürüdüm, yakın olmasına rağmen 5-10 dakika yürümüşümdür.
Bazen araziye çıkıyorum, ilçe yollarında sıkıntı yapar. Ufak pompalara ve ucuzlara güvenim hiç kalmadı. Şu an piranhanın ağırlığını öğrenmeye çalışıyorum. Hoşuma gitti şekil ve özellikleri. Zaten decathlondan alacağım ürün 200 gr. civarı. Bir 200 gr. daha yük yapmaz bence. : ))
Ben impact marka dandik bı el pombası aldım. Bı kere arkadaşımı bı kere beni bı kere de tanımadığım birini kurtardı. Biraz güç gerekiyor ama günü kurtarıyor. Bedavanin biraz üstüne almıştım.

Scudo
Ben impact marka dandik bı el pombası aldım. Bı kere arkadaşımı bı kere beni bı kere de tanımadığım birini kurtardı. Biraz güç gerekiyor ama günü kurtarıyor. Bedavanin biraz üstüne almıştım.
Dediğim gibi, spor yapmaya, eğlenmeye çıktığım gün beni tersine strese sokacak olduklarını anladım artık o ürünlerin. Bazen yanımda çocuk da oluyor, onun lastikler zırhlı değil. O vakit hepten adamı kanser eder, böyle durumlarda. O yüzden bin TL civarını zaten gözden çıkarmıştım. Şu an önemli olan ağırlık az olsun, fakat elektronik olsuna geldi iş. Çünkü fiyat-ürün karşılığı çok saçma. Yanında da bir sürü özellikle geliyor olması da başka avantajı. Hatta benzinlikte ekranlı, çalışan pompa aramaya da son vermiş olacağım.

Dediğim gibi, spor yapmaya, eğlenmeye çıktığım gün beni tersine strese sokacak olduklarını anladım artık o ürünlerin. Bazen yanımda çocuk da oluyor, onun lastikler zırhlı değil. O vakit hepten adamı kanser eder, böyle durumlarda. O yüzden bin TL civarını zaten gözden çıkarmıştım. Şu an önemli olan ağırlık az olsun, fakat elektronik olsuna geldi iş. Çünkü fiyat-ürün karşılığı çok saçma. Yanında da bir sürü özellikle geliyor olması da başka avantajı. Hatta benzinlikte ekranlı, çalışan pompa aramaya da son vermiş olacağım.
Kişisel tercih yadirgamam. Benim aldığım buydu. Kaliteli alan da haklı benim gibi param gitmesin günü kurtarsın diyen de.

Fiyatlar cidden çok saçma katılıyorum

Dosyalar

• 110000398587266.jpg
    110000398587266.jpg
    10,6 KB · Okunma: 3
  • Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Bendekiler bunlar, bu tarz ürünler genelde mahalle arası kullanıcılar için bence, bunu öğrendim. Hatta metal olanın alt tarafı bozuk geldi. İtne satıcı geri almadı. N11 şikayet ettim, kupon vermişlerdi. Bunu yine silikon yapmıştım. Şimdi aklıma geldi, zırhlı lastik almadan önce lastik patladı, metalle hava bastım, alt taraftaki beyaz silikon görünen plastik açıldı, hani zorlamadım da, daha ilk kullandığım ve acil lazım olan gün. Evde topla filan deneme yapmıştım. Fakat onlara zorlanmadığı için açılmamış demek ki. Ne sövmüştüm itneye...

Dosyalar

• pom.jpg
    pom.jpg
    66 KB · Okunma: 10
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: brk34
Bendekiler bunlar, bu tarz ürünler genelde mahalle arası kullanıcılar için bence bunu öğrendim. Hatta metal olanın alt tarafı bozuk geldi. İtne satıcı geri almadı. N11 şikayet ettim, kupon vermişlerdi. Bunu yine silikon yapmıştım. Şimdi aklıma geldi, zırhlı olmadan önce lastik patladı, metalle hava bastım, orası açıldı, hava gönderemedim. Ne sövmüştüm itneye...
Valla yok bisikletine basıyor tam istediğim basınç olmuyor ama kötü de değil.

Sizinki biraz şanssızlik olmuş. Defolu mal satmışlar

Günaydın,
yol bisikletim için Xlc Delta PU-S04 Basınç Göstergeli Ayaklı Pompa siyah renk mavi desenleri ve çift ağzı var. Hem ince hem de kalın sibop için kullanılabiliyor.
Diğer tüm şişirme ilemi için de Piranha mini kompresör var. Arabamın bagajında duruyor. Her iki rünü de tavsiye ederim.

• Beğen
Ayak pompası var evde ama tatile yarışa gidince şunu yanıma alıyorum, canavar gibi. 120'yi gayet rahat basıyor gerektiğinde

(link)

1749711814437.png

Günaydın,
yol bisikletim için Xlc Delta PU-S04 Basınç Göstergeli Ayaklı Pompa siyah renk mavi desenleri ve çift ağzı var. Hem ince hem de kalın sibop için kullanılabiliyor.
Diğer tüm şişirme ilemi için de Piranha mini kompresör var. Arabamın bagajında duruyor. Her iki rünü de tavsiye ederim.
Attığım piranhayı alacağım büyük ihtinal. Fakat ağırlık konusunu netleştiremedim. Firmayı arıyorum, ulaşamıyorum. Firmaya soru yazdım, öğrenip yazacağız diyorlar. Bu nasıl iş ben anlamadım, olmayan ürün de değil. Nasıl bir süreç bu, sanki ürün devre şemasını istedim¿!

• Hahaha
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Attığım piranhayı alacağım büyük ihtinal. Fakat ağırlık konusunu netleştiremedim. Firmayı arıyorum, ulaşamıyorum. Firmaya soru yazdım, öğrenip yazacağız diyorlar. Bu nasıl iş ben anlamadım, olmayan ürün de değil. Nasıl bir süreç bu, sanki ürün devre şemasını istedim¿!
Fiyatı ve kullanım kolaylığı bakımından klasik pompalara göre gayet avantajlı ama ağırlık ve sıvı dayanımı konusu problemli. Forma cebinde taşınacaksa terden etkilenebilir diye düşünüyorum.

Kadroya bağlamak için 3d yazıcıda bir aparat yapılırsa belki mantıklı olabilir.

• Beğen
Evde büyük pompayı, araçta Bosch, bisikletteyken Cycplus ve/ya CO2 tüpü kullanıyorum. Yerinde kullandığım sürece hepsinden çok memnunum.

*Tubeless için Shimano(Pro) nun önden dolumlu basınç tüpünü almıştım, hiçbir işe yaramadığı için iade ettim.
1000028646.jpg

Evde büyük pompayı, araçta Bosch, bisikletteyken Cycplus ve/ya CO2 tüpü kullanıyorum. Yerinde kullandığım sürece hepsinden çok memnunum.

*Tubeless için Shimano(Pro) nun önden dolumlu basınç tüpünü almıştım, hiçbir işe yaramadığı için iade ettim.
327878 dosyayı görüntüle

hocam yol bisikleti için kaç gr lık tüp kullanıyorsunuz?

327878 dosyayı görüntüle
easypump bende de var çok memnunum

Bende ayakli pompa veya elektronikte olabilir pompa arayisindayim tek kriterim uzun ömürlü olsun. Elimdeki giyo marka pompaya ne olduysa artik 60psi basarken bile üzerine resmen oturmak zorunda kaliyorum.

Fiyatı ve kullanım kolaylığı bakımından klasik pompalara göre gayet avantajlı ama ağırlık ve sıvı dayanımı konusu problemli. Forma cebinde taşınacaksa terden etkilenebilir diye düşünüyorum.

Kadroya bağlamak için 3d yazıcıda bir aparat yapılırsa belki mantıklı olabilir.
Şehir bisikleti ve tur tarzı kullanıyorum. Sırt çantası, kadro üstü çanta vs. buluruz bir yer. Yeter ki spor, eğlence amaçlı çıkılan günde kabus yaratmasın. Sırt çantasında taşırım uygun ağırlık olursa. Bazen çok dolduruyorum zaten çantamı. Gerekirse ona kadar yer açarım.

Şehir bisikleti ve tur tarzı kullanıyorum. Sırt çantası, kadro üstü çanta vs. buluruz bir yer. Yeter ki spor, eğlence amaçlı çıkılan günde kabus yaratmasın. Sırt çantasında taşırım uygun ağırlık olursa. Bazen çok dolduruyorum zaten çantamı. Gerekirse ona kadar yer açarım.
Nefret ediyorum sürerken çanta takmaktan, bu yüzden kadroya montajı her zaman yeğ tutarım 🤷‍♂️

Şehir bisikleti ya da dağ bisikleti kullanan arkadaşlara kısa ve net tavsiyemdir. Hiç macera aramayın. Sedona pompa alın geçin

Yol bisikleti işi biraz karışık. Eğer bütçe ile sıkıntım yok diyorsanız Topeak Hp 160 psi pompayı alın.

• Beğen
Şehir bisikleti ya da dağ bisikleti kullanan arkadaşlara kısa ve net tavsiyemdir. Hiç macera aramayın. Sedona pompa alın geçin

Yol bisikleti işi biraz karışık. Eğer bütçe ile sıkıntım yok diyorsanız Topeak Hp 160 psi pompayı alın.
Sedona pompa olmuş 450, (link) 950 TL ye bunu alın ne gam kalsın ne kasavet diyeceğim ama bu sadece yol bisikleti sibop girişli olabilir.

• Beğen
Geri