Scudo Sports

Peugeot Mosaique 1998 restorasyon

Reiss lastiği öldürdün mahvettin parça pinçik ettin
Janta pılastik poşet takıp gitmek daha mantıklı geliyor artık

• Beğen
Tepkiler: halil halil
Scudo
109 yaşında her gün 12 puro içiyor.: D geçen sene vefat etmiş. İçine çekmiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
Evet gidonumuz çok kısa olduğu için çok eğilmek zorunda kalıyordum ve bir süredir açı ayarlı gidon boğazı arıyordum ve, piyasada 80-90 lira aşağısında bulunmayan bir boğazı kargo hariç 30tl ye buldum
Ve hemen sipariş ettim inşallah hıyar çıkmaz,
Gönderici firma "şişman bisiklet"
7CE5A7E0-EA2B-48EB-9D9A-8ADEA1146B13.jpeg

Şişman bisiklet kaliteli bir firmadır. Sanırım Emre idi sahibi, çok alışveriş yaptım, çok da memnun kaldım.

Güncelleme; şişman bisikletten sipariş ettiğimiz açı ayarlı gidon boğazımız geldi, ben fiyatın düşüklüğünden dolayı bir eksiklik bir sorun olacağını düşünüyordum fakat sorunsuz bir şekilde gelmesi şaşırttı ve iyi oldu, fakat ürünün üstünde kılcal çizikler mevcut ama işlevselliği ile ilgili bir sorun yok.
4E4DD7A1-47F3-4851-AAF5-24BAF007E5BB.jpeg

Yeni lastiğimize uygun 1.75 swan marka iç lastiklerimiz de geldi. Subap kapaklarımızı jantla uyumlu ve sexy bir hale getirmek için aynı boya ile boyadım :)8C808D73-89C7-4D4D-9B13-C5FE9D56AE60.jpeg

Ve kadro daki, göbek bölümündeki (ismini tam olarak bilmediğim parçayı) günlerdir sökemediğim için bisikletpro mağazasına götürdüm ne yazık ki ellerinde gerekli aparat yokmuş ama yardımcı olmak için fabrikadan aparat alıp sökmeye çalışacaklarmış, mağazada ki usta da, satış personeli de çok iyi niyetli ve güzel insanlar, yarın sökülüp sökülmeyeceği belli olacakmış. İnş bir sorun olmadan hallederiz. Bugünlük bu kadar iyi akşamlar herkese :)

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
10 eylül salı; göbek vidası söküldü, aynakolu göbeğe bağlayan parça kargoya verilmiş, perşembe günü gelmesi lazım, bir aksilik çıkmas ise bu hafta projenin bitmesi lazım

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Akord yapılamıyormuş derken ben anlamadım hocam ? Usta ellemek mi istemedi yoksa farklı bir durum mu var :)

Aynakol ile göbek sorunsuz takıldı ama jant olayı çok üzdü beni bi 200 lük daha girdi ve proje gene uzayacak herhalde ):

@yavuzkosar hocam aldı jantı, koydu jant ayarı yapma aparatına jantı, biraz akord yaptı falan sonra bunlardan adam olmaz dedi

Vardır bir bildiği diyelim o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
Vel hasıl kelam eve elimiz boş döndük, aynakol ile göbeği taktırdım, artık jant aranacaz ):

Geri