Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasip Çehre

son durum vaziyeti haberi aldım aytek işe girdi ondanmı vahimdir, geçmişin yeter siler süpürür dağları işte o kadar ..aytek babo,,

Scudo
sayın Kaya Bilir
I take in"e söyle Hasip"i de alıp edirneye gelsin.
Aytekin"le beraber orda olcaz
Benim üstadımdır
rüzgarını koklamak istiyorum

@hasan zora

hasan bey ,,,bu topiği açan genç bi arkadaşımız idi ama kala kala ben 54 lük yaşlı fosil ile aytekin erzan kaldı aytekin erzan bi günde 19 saatte 400 km yi devirdi performansını yol bisikletinde gösterdi ama ben 200 km de kaldım ve sekiz saatte tamamladım .. bi günde ,,evet ben performansa hazırlık antremanlarını sürekli yapıyorum ,etrafımda bu aralar gençler olmaya başladı hepside çok hevesli evet ne varsa gençlerde var ,,,ama önemli olan bi olayı sonuna kadar götürmek asla bırakmamak bisiklete biniş şeklimiz genelde iki ana başlık altında toplanıyor ya performans amaçlı yada gezi amaçlı .....
evet isteyen bu dallardan birini seçer önemli olan devamlılıktır asla bırakmamaktır ayrıca bu topikte aytekin erzan sürekli kendi değerlerini yazmıştırki an ve an takip ettim kendisi çok çalışmıştır ....evet bunu neden yapıyoruz kendimiz için yapıyoruz aslında, ama ben bu forumda gezi organizasyonlarında bir çok ağır tura imza attım bir çok antreman turlarına ayrıca düşük tempolu turlar düzenledim ama benim bu misyon anlayışım bitmeyecektir burada ben antreman turlarını sürekli devreye sokacağım artık bundan sonra çalışma zamanı ve antreman zamanı ...

@Kudret Kurtcebe

Çavuş şu aralar gurup olarak kamptayız ancak bir birimizin harekelerini görebildiğimiz bi yerde takılıyoruz... bir müddet böyle daha sonra paylaşımlar devam edecek....durmak yok yola devam...

@Hasip Çehre

aytek bu pazar gençler ile o malum kurtdoğmuş denilen ölüm yolunda antremanda olacağız gençleri iznik e biliyorsun o tavşanlıya sokma durumu ama bunun için bu pazar kurtdoğmuş offroad ve 16 sında ise şileden sıkı bir bıçkıdere olacak ki adamlar parçalasın tavşanlı yolunu evet aytek kışında ben iznikte olacağım o tavşanlı yolu gerçekten güzel idi....30 ekime hazırlık yapıyoruz aytek,,,

triatlona hazırlanırken de forumda ses seda yokdu
kimse ilgi göstermiyordu.
zannettin ki
kimsecikler katılmayacak

anacum bir de ne görelim
yer gök triatlet

performanstabulcuların sayısı fazla değil
onu biliyorum
ama
aktiviteleri bol olsun bari
sevgiler

mustafa dostum.....anadolu yaka performanstanbul dün çalıştı offroad alan ,paso rampa eğimler 9- 11 arası değişti son derece zor bi yer ora 1.50 silik teker ile üstelik amortisörsüz durmadan 10 km yi tam 43 dakikada aldım iki dakika fark arttı ekrem genç dostum ,,,41 dakika da aldı....dönüşe geçmeden önce epey saat beklendiği için kaslar benim soğudu tam 14.00 de daldık tekrar offroada dönüş çok çetin idi bunu biliyorduk ...ve 34 dakikada bitirdi ekrem adem dualı 39 dakika, ben
41 dakika....sadece gidiş hesaplanacak bu durumda çünki durmayacaktık ama ekip koptu tabi onları bekledik taşdelenin orda ,,,,,
şimdi bunu niye yaptık iznik tavşanlının o meşhur 19 eğimlerini gebertmek için dönüş grup kararı ile ya boyalıca ya orhangazi durum iznikte belli olacak boyalıcada rakım 1500 lerde rampa paso var orda ,şu bi gerçekki ben fazla durduğum zaman bitiyorum ..bi daha toparlanmam zor oluyor bu nedenle tavşanlıyı süratle alacağım ve iznikte yarım saat sonra tekrar atağa geçeceğim bu nedenle orda et yemeyeceğim ayak sütü kalori olayına yöneleceğiz.....mecburen ....valla grup ne yapar artık bilemem çünki ben dalacağım boyalıcaya....1000 kalorilik olaylar var bisiklet mağazalarında dönüşte onu götüreceğim açıkçası ...

çalışıyoruz çalışıyoruz çalışıyoruz....merak buyurmayın....:):):):):):):)

@Hasip Çehre

aytek avatar dehşet ..anadolu yaka kardeş performastanbul alkışlar,,,

değişiklik zorunlu galiba :)

akşam aytekini ziyarete gitmeyi planlıyorum
katılmak isteyen?
biraz pedallamak isteyen?

avatar değişikliği zorunlu değil...
ama PerformanStanbul ruhunu taşımak zorunlu....:):):):):)

@Hasip Çehre

yah ........aynen......

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

@mustafa akman

Gelmek isterim ama hayırdır mustafa hocam siz böyle havalarda pek çıkmak istemezdiniz?

AAA mesaj eskiymiş. :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
bu çalışma temposunda performansımın en üstündeyim heralde
1-2 kilo da vereceğim
akşam koşmak
hafta sonu avrasyaya katılmak istiyorum
bisiklete zarar vereceğini biliyorum
ama
o da ayrı bir zevkim

@mustafa akman

mustafa dost avatar güzel ,,evet bu cumartesi bıçkıderenin rampalarını devireceğiz bir saat yağmur var,,, anadolu yaka performans hazır, iznik e hazırlanıyoruz,,,,ve pazar gelebilirim yalnız 5 saat yağmur var ve bayağı etkili olacak...bizim anadolu yakadan start yapılacak....yalnız yağmur nedeni ile ertelenebilir ..pazar 5 saat yağmur ve sağanak dolu var,,,,tabi şimdilik....

edirne ekibi çalışıyor
ben de bitirmek ve
MADALYA"mı almak üzere çalışıyorum

hadi hayırlısı

formalarımızı inş giyip performanstanbulu ilk ke zorada tanıtacağız

ancak
bu pazar avrasya maratonu var
ve
orada 15 k koşma planım var
aşil tendonum müsaade ederse orada olacağım

bu pazar iki adam fena halde basacak yağmura rağmen evet iznik bizi bekleyecek....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri