aytek teşekkürler tüm teknik ayrıntıları aldım ayaklarına sağlık bu tur hem senin için hemde benim için gerçekten yararlı oldu,,demekki tavşanlı yolunu tersten almak dehşet zor 2266 rakım ,,,
burada benim zicir kopuyor ilerideki otobüs durağına kadar itiyolar arkadaşlar sonra ben oradan (koç üniversitesi ) otostopla Sarıyere oradan otobüsle Levent sonra Metro ile Taksim ,Finiküler ile Kabataş oradan Tramwayla Karaköy orodan vapurla Hayardarpaşa ve Trenle Bostancı Cadde bisiklete yeni zincir ve geri...
Çavuş ne pil bitmesi yaw bende durasel var on katakadar daha uzun ömürlü herkesin bittiği yerde ben başlarım ama senin pedallı kaşiflerinle başa çıkamam...
Abi ben onu iteklemekten bıktım, ben yokum diye iki kişi bulmuş bu sefer
Ayrıca Hasip bey fotolarınızı ve turlarınızı zevkle takip ediyoruz ama
fotoğrafların altındaki ve üstündeki yazılar sinir bozucu
valla arkadaş her yere nokta atışları yapıyor ve bu konuda acaip bilgili ama polineze gelince dağıldı ve bütün grubu bekletti herkez biraz kızdı tabi....
ayrıca köfteci yusufa anket açmış ben kendisinin verdiği bilgilerin değerli olduğunu iki tabele resmi göstererek arkadaşların motivasyonunu arttıracağını söyledim, kimsenin kalbi kırılmasın diye ama doğru değil tabi sonunda kafama taşı attın kafam yarıldı yahu,, ama biliyorsunki doğru olmadığını ve bende biliyorum doğru olmadığını ama en iyisini cem yazdı tabi cemo ,,,,keşif yaptığın yerlerin resimlerini yayınla diye arkadaş inşallah dedi ama biliyorsunki cemo bıçkıdere gibi zor etabı şileden yaptı ve resimleri paylaştı valla bence benim en iyi keşifcim cemooooooooo
Sen ikeanın köftelerinede soya basıyolar demiştin....ama bence yusufun kilerine 5 basar içeriğini bilemem hem ortam avrupai...
Geçen Hamdi kuzu pirzola yemişti hatırlarsan bende tadına bakmıştım çok kötüydü...biz oraya gittiğimizde köfteyi beğendiğimizden değil rahat bi ortamı olduğu için köfte yiyoruz ayrıca kaymaklı ekmek kadayıfıda iyi sayılmaz bence ,yoğurt ve ayranı güzel...
Onur Berberci ile Edirne turu yaptığımızda Lüleburgaz da bi köfte yemiştik çok güzeldi...Tekirdağ da köfteyi Özcanlarda yiyoruz Türkiyede köfteci sıralamasında Sirkecideki Filibe Köftecisi 1 numarada Tekirdağ ÖzcanlaR 5. iZNİK Yusuf u duymadım....
neyse bu konuyu burada kapatılm yeme içme muhabbetlerini aypg ni sayfasında devam ederiz burada rakkamlar konuşur..
malum
iznik turunda arkada kalmıştım
bacak antrenmanlarına başladım
ilk gün
3*100 çekebildimdi
dün 3* 500 yaptım
3x2000 hedefim
o zaman seni ben iticem
Bu Sabah sert rüzgara karşı taktik uyguladık tempomuzu 30km/h ların üstüne çok fazla çıkartmadık asıl hedef rampalarda tempolu çıkmaktı taktik işe yaradı ve rampaları uygun hızlarda çıkabilmek için gücümüzü koruduk tabii ekibin güçlü olması çok önemli...
Etap ; Florya ,Bakırköy sahil yolundan ,Eminönü,Beşiktaş,Boğaz hattı,Bahçeköy yolundan yukarı ,Bahçeköyün içinden Demirciköy ,Uzunya Plajına in çık ,Kilyos oradan Garipçe geri Rumeli Kavağı, Sarıyer ve Sahil hattından Florya.