@Hasip Çehre
yav gardaş,,,,bi tek sen gelirsin o yola hemide yolla ama haklısın sana bi partner lazım idi...ve tabi ayarlayamadın ,,,sahil olmuş ,,,,,,biliyorsun ben yol alsam işim olmaz sabiha ile ben tatlı su bisikletçisi değilim ...benim işim acımasız 10-19 eğim rampalar dehşet zevk aldım gene ,,evet tavşanlı yolu bi daha gideceğim ve hatta 1000 defa evet ekrem ve adem dualı çok iyi idiler,,,gençler yetişiyor orda ,,,sonra altlarına yol çekecekler düzde kimse yakalayamayacak onları,,,evet aytek durum şudur,,,iki kez lastik patladı,,,,
vakit bayağı gitti ayaz var idi....iğne sorun yarattı,,,iğneli iç lastik,,,evet öyle babayiğit yok biliyorsun yol kullanan ve o tavşanlı yoluna yolla girecek,,ne hikmetse yolcu göremedim orda bi iki adet olur zannettik bomboş idi yollar,,,geçen seferin acısını çıkardım ama tabi gene teknik arıza oldu teker patlama üstelik iki kez önemli değil önemli olan en zor yola daldık dönüşte daha fazla rampa biliyorsun 10 km orhangazi,,,,,
evet kimse kimseyi beklemedi kural öyle idi herkez kendisi ile yarıştı,,,benim arkamdan gelen emiri uyardım durur gibi oldu devam et dedim ..tekeri yapıyordum sonra onu yakaladım fakat o an tekerin arkadan indiğini gördüm ikinci patlama,,emirin iç lastiğini aldım çok uğraştırdı iğnesi,,,
saat 10.30 tavşanlı giriş start tavşanlı-ahmediye-örencik-mahmudiye -çakırlı ve orhangazi ve yalova ve topçular 100 km ye denk tempo 20 düşük yaşıtlarıma göre iyidir,,,saat tam 17.00 de diğer ekip ile birleştik,,,ekrem çok önde idi adem dualı ile cepten onlara ulaştım boyalıcadan devam diye ben o ara çakırlıda idim 1 sat 40 dakika iki patlama ile uğraştım daha çok kamçılandım...ve boyalıcadan ekrem ve adem devam ederken biz orhangaziden devam ettik topçularda buluştuk 7 dakika sonra biz geldik..saat 17.00 tur bitti ve topçulardan geçtik saat 20.00 e kadar ,gebze tren istasyonunda ağaç olduk yasak dediler,,,
bu arada ekrem bana rapor verdi boyalıca çıkışı 3 km rampa dedi ayrıca çok daha kolay dedi ve uzun rampa yokmuş o yolda ...demekki dönüş tavşanlı her baba yiğidin yiyeceği halt değil volkan ve sen dışında bide ben diyeceğim ama yaşıtlarıma göre orayı öyle böyle 3 kez ele almak ile başardık 2266 rakım tatlı su bisikletçilerin ne demek istediğimi anlamaları için dabıl tavşanlıyı bi yapsınlar bakalım,,,ağzı olan konuşuyor iş pedalda kasta güçte teknikte adam gibi beslenmede akılda ,,,,sakalım yok ki dinleteyim evet aytek kilo ver biraz tek zaafın yeme olayı kes artık şu yemeği..