Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ich bin Krank..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Çavuş yorgan döşek yatıyorum...

immer Radfahren....

kolaygelsin...

Scudo
@Hasip Çehre

yav gardaş,,,,bi tek sen gelirsin o yola hemide yolla ama haklısın sana bi partner lazım idi...ve tabi ayarlayamadın ,,,sahil olmuş ,,,,,,biliyorsun ben yol alsam işim olmaz sabiha ile ben tatlı su bisikletçisi değilim ...benim işim acımasız 10-19 eğim rampalar dehşet zevk aldım gene ,,evet tavşanlı yolu bi daha gideceğim ve hatta 1000 defa evet ekrem ve adem dualı çok iyi idiler,,,gençler yetişiyor orda ,,,sonra altlarına yol çekecekler düzde kimse yakalayamayacak onları,,,evet aytek durum şudur,,,iki kez lastik patladı,,,,
vakit bayağı gitti ayaz var idi....iğne sorun yarattı,,,iğneli iç lastik,,,evet öyle babayiğit yok biliyorsun yol kullanan ve o tavşanlı yoluna yolla girecek,,ne hikmetse yolcu göremedim orda bi iki adet olur zannettik bomboş idi yollar,,,geçen seferin acısını çıkardım ama tabi gene teknik arıza oldu teker patlama üstelik iki kez önemli değil önemli olan en zor yola daldık dönüşte daha fazla rampa biliyorsun 10 km orhangazi,,,,,
evet kimse kimseyi beklemedi kural öyle idi herkez kendisi ile yarıştı,,,benim arkamdan gelen emiri uyardım durur gibi oldu devam et dedim ..tekeri yapıyordum sonra onu yakaladım fakat o an tekerin arkadan indiğini gördüm ikinci patlama,,emirin iç lastiğini aldım çok uğraştırdı iğnesi,,,
saat 10.30 tavşanlı giriş start tavşanlı-ahmediye-örencik-mahmudiye -çakırlı ve orhangazi ve yalova ve topçular 100 km ye denk tempo 20 düşük yaşıtlarıma göre iyidir,,,saat tam 17.00 de diğer ekip ile birleştik,,,ekrem çok önde idi adem dualı ile cepten onlara ulaştım boyalıcadan devam diye ben o ara çakırlıda idim 1 sat 40 dakika iki patlama ile uğraştım daha çok kamçılandım...ve boyalıcadan ekrem ve adem devam ederken biz orhangaziden devam ettik topçularda buluştuk 7 dakika sonra biz geldik..saat 17.00 tur bitti ve topçulardan geçtik saat 20.00 e kadar ,gebze tren istasyonunda ağaç olduk yasak dediler,,,
bu arada ekrem bana rapor verdi boyalıca çıkışı 3 km rampa dedi ayrıca çok daha kolay dedi ve uzun rampa yokmuş o yolda ...demekki dönüş tavşanlı her baba yiğidin yiyeceği halt değil volkan ve sen dışında bide ben diyeceğim ama yaşıtlarıma göre orayı öyle böyle 3 kez ele almak ile başardık 2266 rakım tatlı su bisikletçilerin ne demek istediğimi anlamaları için dabıl tavşanlıyı bi yapsınlar bakalım,,,ağzı olan konuşuyor iş pedalda kasta güçte teknikte adam gibi beslenmede akılda ,,,,sakalım yok ki dinleteyim evet aytek kilo ver biraz tek zaafın yeme olayı kes artık şu yemeği..

:) :) :)

Çavuş...
Kartepeden sonra İzniğide meşhur ettik bu hafta sonu Kartepeye gitmiş Alpler tabii Alp donmuş hala sobanın yanında çözülmeyi bekliyomu..:):):):)

Çavuş biliyosun İznik turlarını hiç kaçırmak istemem ama harbiden değşet hastayım acayip bi şekilde yakalanmışım dün kendimi biraz iyi hissettim ve çocuklarda haftayı boş geçirmesin diye kalktık Sabihacılara gittik...

yav arkadaş orasıda bi acayip olmuş kim kime dumduma herkes bi havalarda ki zaten hep öyleydi ama artık hiç bi espirisi kalmamış sadece bizim Sn.İçdağ ve Muhammed falan hani Alpler falan olurda biraz makara kukara da yarız dedik ama yoklardı zaten tur biter bitmez oyalanmadan döndük ben hala yatmaktayım...yarında yatayım diyorum aslında yarın bi asıolacaktım ama iyice dinleneyim diyorum bakalım....
evet artık taş devri diyetine başlamaın zamanı geldi...Kuzey gibi olacağımm:):):):):)

@Hasip Çehre

aytek sarımsak ye çiğ,,antibiyotik,,,,tabi bol bol portakal,,,,
taş devri kitabını kap babo,,,,,,,

:in: :in: :in:

http://img196.imageshack.us/img196/2843/37564523786939626850820.jpg

şu güzelliğe bakar mısınız
ekibin güzelliği
mekanın güzelliği
formanın güzelliği
kaptanın duruşundaki güzellik
.
.
.(daha var da abartmamak için yazmadım)
edirne de olduğuma
bu ekipte yer aldığıma son derece mutluyum

ancak
hanımın rahatsızlığı sebebi ile
evden çıkamıyorum

@Hasip Çehre

Geçmiş olsun Aytekin Abi. Bence hastalığın geçene kadar iyice bir dinlen. Hatta ıhlamur içip yatakta terle. Hastalıktan kurtulduktan sonra çayına limon sık. Ben de 2 hafta önceki yakalandığım grip nedeniyle vermek zorunda kaldığım 1 hafta boyunca biraz güç kaybı yaşadım. Ama 29-30 Ekim arasında Cengiz Abi'yle birlikte yaptığım İznik turunu tamamlamayı başardım. Hatta 84 kiloya (yemekten sonra) düştüm.

(link)

dostlar
uzun süredir pedaldan uzağım
malum sebepten dolayı

ancak bu güzel etkinliğe katılmak istiyorum
htc colombia treni gibi
PerformanStanbul treni yapalım kısmet olursa

selam aytek,,,,

kış geldi,,,

hava ,,,-lerin altına düştüğü an çiğerler yanabilir,,,,,
bu nedenle ben anadolu yakada kısa olaylar yapacağım artık,,,,evet bisiklet forumun bi topiğinde, moderatör olduk ,,,,,,orda iş artık ticari,,,,,,senin anlayacağın artık iş adamı oldum.......
volki duymasın -20 lerde antreman yapıyor adam almanyada ama ekipmanlar var tabi onlar ateş pahası ,,,,,, artık iş adamı olduğum için teker teker kış eksiklerimi alacağım o vakit dert kalmayacak,,,

:) :) :) :)

aytek öneriler,,,,

1- aytekin erzan
2- onur berberci
3- soner
4- hasan zora,,,

bu dörtlü performanstanbulun elemanları yarışlarda koşacak arkalarında sponsör olacak diyelim uluslararası antalya yol bisikletinde görev alacak sponsörün sağlam olması lazım ,ve bu sponsör sizleri paris rubelere kadar götürecek ....fransa etaplarında boy göstereceksiniz....herşey çalışma ile olur ,,,,bu bir hayal değil sponsöre bakar,,,,,,,

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

selam arkadaşlar

izleyicilerimiz sanmasınlar ki (sayıları az biliyorum)
PerformanStabul çalışmıyor zannedilmesin
istanbul içinde etap bulmak bir sorun
ki
birkaç tane bulundu

ekip bulmak belki daha zor
ki o da mevcut

herşey daha iyi olacak

@mustafa akman

mustafa dost ben senelerdir performans yapıyorumda ne oluyor elime paramı geçti yok ama sadece zevk için yaptım ben bu olayı, hızlı ve süratli bisiklet kullanmak zevkli ama rüzgara karşı yengen oluyorsun ,ayrıca son iznik dönüşü orhangaziden yaptım kuzey doğudan esen rüzgara karşı ,,,yandan vuran rüzgara karşı son 12 km boyunca ikili sistem yapmak lazımdı 3 kişi idik ama partnerler yorgundu çünki acımasız tavşanlı yolunda yoruldular durmak yok idi orda ,,,evet benim derdim doğa koşulları karşısında sistemi oturtmak rüzgara karşı ekip çalışmasıda bi türlü başaramadık ,,,sistem tam oturmuyor partnerlerin aynı güce sahip olması lazım ,,,şimdi benim açtığım performans topiği kısa zamanda 1000 gösterimi geçti demekki beni seven bi kesim var ,sahada kalp kırmadım çünki,ama bazen sertleştiğim olmuştur,,anlamayanlara karşı gezi ile performansı karıştırıp antremana gelenlere karşı, hiç kimse ile dalga geçmedim ama herkeze hatasını tatlı dille anlattım bak sonere birinci oldu soner 200 km lik etapta benle idi bıçkıdere etabı ,şileden kömürlük yolları amansız rampaları yolla aldı hak etti o birinciliği ama karşılığı maddi olacak yarış düzenleyen hangi sponsör olursa olsun para verecek yok öyle yağma bedava iş yok bunu sonerede söyledim madem birinci oldun edirnede sana en çok 3000 lira vereceklerdi elin oğlu dışarda 2 milyon yuro götürüyor bu ülkenin bisikletçilerinin onlardan ne eksiği var ayrıca kemik yapımız bozukmuş felan filan ben bunlara katılmıyorum bak bilal güle adam mtb dağ yarışlarında ortalığı kırıp geçiyor ve diğerleri var tabi bu ülkede önce üniversite olacak spor akademisi ve yetenekli gençler uzman antrenörler dahilinde yetiştirilecek çok güçlü sponsörlere sahip bisiklet takımları kurulacak aynı leopar trek gibi ondan sonra gelsin belçika gelsin fransa gelsin ispanya ve italya yarışları bu iş proluk böyle olur yoksa hikaye oluruz bu alandada ,,,

Duyuru...!

8 Kasım Salı günü Belgrad ormanında çekilmiş olan PerformanStanbul fotoları gönüllü ve rızalı çekilmiş fotolar olmayıp oradaki guruplarla hiç bir alakamız yoktur...

8 Kasım sabahı Kemerburgaz Yol Bisikleti gurubu ile yaptığımız sürüşten sonra Belgrad Ormanında piknik yapacağını düşündüğümüz A.Y.P.G üyelerinden gönül dostlarımızla buluşmayı beklerken tamamen tesadüfen kalabalı bir bisikletli güruhun içinde bulduk kendimizi...
Oysa biz antreman bitiş saatimiz ve yeri A.Y.P.G NİN MANGAL SAATİ VE YERİNE yakın olacağını düşünerek o günün sabahı Can Ayan la yaptığımız tel görüşmesinde uğrayıp yemeğe katılmaktı niyetimiz...
Dolayısıyla bir çeşit aypg nin oyununa geldiğimiz aşikardır...

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
aytekin mastürbasyonu bırak artık ,,performans olayını proluğa çek amatör kafa bitsin ,,,,parasal alanda boy göstereceksin ,,,
evet performans topiği şahit olsun aytek e sahada aynı şeyleri söyleyeceğim artık olay daha üste taşınmalı,,,,,senden cacık olmaz değil olur benden olmaz ömrünün son kalan halkasında adam gibi cebine para girecek yarışlara katıl ve cumhurbaşkanlığı için kapı ara oraya zıpla bırak bu amatör kafayı artık performanstanbul sana bi maddiyat karşılamaz,,,sana saygı duyan bi arkadaşın olarak senin her zaman iyiliğini istedim ,,,ama gördüğüm olay şu oldu artık onca çalışmalar sonucunda akıntıya kürek çekilmiyor ,,evet misyon ne idi ben mtb de hazırlayacaktım sana transfer edecektim ama herkezin maddi gücü yok okulu var ,,,,bi sürü imkansızlıklar var attila atay seni tanımıyor attila atay milli bisikletçi senin onların arasında boy göstermen lazım yoksa dar bi alanfa kalır unutulur gidersin çıtayı yükselteceksin paran olursa trilyonların bu performanstanbul olayının tek sponsörü olur ve ekibin ile gider belçikada fransada kapışırsın prolar ile büyük oynamak budur ,,,artık senin misyonun bu daha üste çıkmak ,,,,,,,,,,,,,,,benim misyon ise artık emekli oldu çünki genç yok artık ,,,olanlarda gelemiyor ve çalışamıyor insanların mesleği bu olsa bu işten para kazansalar bak nasıl geliyorlar kimse bedava iş yapmaz bu dünyada
evet sonuçta gene ağır turlarım olacak bıçkıdere gibi ama gene az insan ile görüyorsun kimse performansı sevmiyor sempati ile bakmıyor ,,,,,,,,,

@Ayetkin Erzan

Aytekin Abi, Belgrat Ormanı'nda AYPG'yle eğlendin mi eğlenmedin mi ? O halde ne diye oyuna geldim diyorsun :eek: Temiz havada yemek yedin ve Mehmet Abi'nin faslından keyif aldın. Bundan daha ötesi var mı ? :D :D :D

ayıpsın Cemocum zaten seni görmeseydim direkt olarak uzayacaktık ama sen ve aypg nin hatrına takıldık bize çektiğin müzik ziyafetine lafımız yok ama aypg mangal demişti yapmadı ve o kadar kalabaalık beklemiyorduk üç - beş kişi oluruz diye düşünüyorduk, evet maalesef o kalabalık bisikletlilerin bisiklete binmelerii kendi adıma talihsizlik olarak nitelendiriyorum...buda benim fikrim dostluğumuz bakii.:):):)):):):):)

@Kudret Kurtcebe

bu mesaja atılacak cevaben şu olacak artık,,,,,,,,,,,,,ne senin performas formana ve de takımına nede benim formaya ihtiyacımız var evet gerçi scott forma var bende yaz kış o olmakta , çok sıcaklarda sarı velespit var bende ama velespit diye bi bisiklet grubu yok,,
inanmadık bisiklet gruplarına çünki biliyorduk ki bu camiada ne bisiklet grupları geldi geçti ve 6 senedir, şimdi yeni yeni, papatya çicekleri nasıl açar onun gibi bisiklet grupları var çeşitli adlar altında ,,face de ,,,,,,,,,,,evet sahada söyledim aytek para basacak diye o gün orda,,,,bu çıkışı sen bulacan ya da bulamayacan ama bi şey var bulamasanda önemli değil aytek yoluna tek olarak gidecek aynı benim gibi sen avrupa yakasının tek başına kalan bi bisiklet sürücüsü ben de anadolu yakanın,,,evet onca antremanlar bana şu gerçeği gösterdi bu işe inanmış yok bahane çok o zaman ,misyon emekliye ayrıldı derken ben değil ben devam yola devam,,,,,,,,,,,çizgi değişecek artık,,,,,,,,,,isteyen gelir bu kış istemeyen gelmez ,,,,,,,kısa uzun mesafe çünki ben tek olacağım artık,,,,,,,,,,,,,

aşağıda ağbimin yazdığı şarkı sözü tam bizlik,,,

Tek Başına
Kim olursan ol, ne istersen yap
Sen de bu dünyada tek başınasın
Anne kolunda
Baba yolunda
Kardeş yanında tek başınasın

Tek başımıza, tek başımıza hep tekbaşımıza

Sözler altında
Gözler altında
Yaşam kavganda tek başınasın
Nefes alırken, nefes verirken