mustafa akman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.617
@Sabri Atalay
bu konuda ido ve beltura mesaj attım
gelen cevap şu arkadaşlar
artık neye nasıl inanacağınıza kendiniz karar verin
no polemicus

---------------------------------------------------------------
Sayın Mustafa Akman,
Konuyla alakalı Deniz İşletmeleri Müdürümüz ve yöneticilerimizle görüşülmüştür.Alınan bilgi şu doğrultudadır:
“Söz konusu tespitin Beltur’un işletmesindeki büfelerden yapılması mümkün değildir.Büfelerimizde satışa sunulan kaşarlı tost 1.50 tl,karışık tost 1.75 tl ve içecek gruplarının en pahalısı 1.75 tl’dir.Şikayete konu olan mail’de verilen fiyatlar feribotlarda bulunan büfelerdeki fiyatlar olabilir.Feribotlardaki büfeler ise tarafımızdan işletilmemektedir.Ayrıca Beltur büfelerinde satılan tostlar kendi üretim yerlerinde imal edilmekte olup içlerine konulan kaşar piyasada isim yapmış,kendini ispat etmiş firmalardan satın alınmaktadır” bilgisi alınmıştır.
Kurumumuzun daha iyi hizmet vermesi adına yapmış olduğunuz şikayete teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..
BELTUR A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
444 66 44
--------------------------------------------------------------------------------
From: SBak@ido.com.tr [mailto:SBak@ido.com.tr]
Sent: Thursday, March 31, 2011 10:49 AM
To: musterihizmetleri@beltur.com.tr
Subject: İlet: büfeler hk
bu konuda ido ve beltura mesaj attım
gelen cevap şu arkadaşlar
artık neye nasıl inanacağınıza kendiniz karar verin
no polemicus
---------------------------------------------------------------
Sayın Mustafa Akman,
Konuyla alakalı Deniz İşletmeleri Müdürümüz ve yöneticilerimizle görüşülmüştür.Alınan bilgi şu doğrultudadır:
“Söz konusu tespitin Beltur’un işletmesindeki büfelerden yapılması mümkün değildir.Büfelerimizde satışa sunulan kaşarlı tost 1.50 tl,karışık tost 1.75 tl ve içecek gruplarının en pahalısı 1.75 tl’dir.Şikayete konu olan mail’de verilen fiyatlar feribotlarda bulunan büfelerdeki fiyatlar olabilir.Feribotlardaki büfeler ise tarafımızdan işletilmemektedir.Ayrıca Beltur büfelerinde satılan tostlar kendi üretim yerlerinde imal edilmekte olup içlerine konulan kaşar piyasada isim yapmış,kendini ispat etmiş firmalardan satın alınmaktadır” bilgisi alınmıştır.
Kurumumuzun daha iyi hizmet vermesi adına yapmış olduğunuz şikayete teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..
BELTUR A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
444 66 44
--------------------------------------------------------------------------------
From: SBak@ido.com.tr [mailto:SBak@ido.com.tr]
Sent: Thursday, March 31, 2011 10:49 AM
To: musterihizmetleri@beltur.com.tr
Subject: İlet: büfeler hk