Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Sabri Atalay

bu konuda ido ve beltura mesaj attım
gelen cevap şu arkadaşlar
artık neye nasıl inanacağınıza kendiniz karar verin
no polemicus
:)
---------------------------------------------------------------
Sayın Mustafa Akman,

Konuyla alakalı Deniz İşletmeleri Müdürümüz ve yöneticilerimizle görüşülmüştür.Alınan bilgi şu doğrultudadır:

“Söz konusu tespitin Beltur’un işletmesindeki büfelerden yapılması mümkün değildir.Büfelerimizde satışa sunulan kaşarlı tost 1.50 tl,karışık tost 1.75 tl ve içecek gruplarının en pahalısı 1.75 tl’dir.Şikayete konu olan mail’de verilen fiyatlar feribotlarda bulunan büfelerdeki fiyatlar olabilir.Feribotlardaki büfeler ise tarafımızdan işletilmemektedir.Ayrıca Beltur büfelerinde satılan tostlar kendi üretim yerlerinde imal edilmekte olup içlerine konulan kaşar piyasada isim yapmış,kendini ispat etmiş firmalardan satın alınmaktadır” bilgisi alınmıştır.

Kurumumuzun daha iyi hizmet vermesi adına yapmış olduğunuz şikayete teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..

BELTUR A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

444 66 44

--------------------------------------------------------------------------------

From: SBak@ido.com.tr [mailto:SBak@ido.com.tr]
Sent: Thursday, March 31, 2011 10:49 AM
To: musterihizmetleri@beltur.com.tr
Subject: İlet: büfeler hk

Scudo
selam aytek....
şimdi senin iç lastikler çok ince o gün sen ben onur sirkecide baktık ama yoktu....
şimdi muhanmedde benim 1.50 tekere göre iç astik 5 adet vardı 3 ünü kaptım bunlar uzun zaman gider...sonra ne olacak toplam 14 x 3 eşittir 42 ytl verdik bu ne yahu.... emekli maaş alıyoz gardaş bizim etimiz ne budumuz ne bu sezon kırptılar paramı valla ...512 ytl düştü üç aylık valla ımf abla yardım ediyor ev masrafına ayda 70 ytl gerçi en çok,,,,,
bi şey değil ..gırtlak 160 a bağlandık ayda ,,,,
senin anlayacağın ben uzaklara gidemem artık yol para yok yahu....
duruma bak iyimi ......bende acısını kilyos rampalardan bebek rampalardan çıkarırırm istanbulda rampamı yok bana
uzak olarak anadoluda bıçkıdereye giderim .....

:D :D :D :D :D

piyasanın en köklü süt ve süt ürünleri üreticisinde çalışmış bir asker arkadaşım vardı ve verdiği bilgileri duyunca ağzım açık kalmıştı.....

valla arabalı vapura binince kendiniz görün yıllar önce bir arkadaşımın mideside kaşarlı tottan dolayı duman olmuş Bursada iskender yiyememiştik hala hatırlarım belki ozamanlar beltur değildi yada benim arkadaşımın midesi çok hassastı neyse ben kaliteyi ve fiyatları çok fazla eleştirmiyorum benim hatam yanıma çıkın almamaktı...

beltur a hayırlı işler bol güneşler dilerim

buarada arkadaşlar hayırlı cumalar...

selam aytek.......
bu gün tek olacağımı bilerek gittim ve zulaya yattım..

:) :) :) :) :)

oooooooooo,,,,,,3 kişiye düşmüş birileri,,,,,,,geçen sefer 5 idi,,,,,,,,
ne oluyor dersin .........
şimdi esas bomba geliyor sinyale göre patlama olacak vede topik açılacak,,,garipçe performas durmak yok mola az beşiktaş sarıyere garipçe ve dönüş beşiktaş ...bakalım kaç kişi gelecek ......hiç kimse gelmez ise bebek rampa yapar kısa yoldan dönerim bu gün bi arkadaş geldi........ve de bebek i aldık boş durmadık...yalnız enteresan bi şey oldu bu gün benim tekerler 80 havada vallada kaydırmadı virajlarda şaşırdım kaldım .....üstelik yerler ıslaktı...

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/200313_198534886845760_100000677512973_567255_2384201_n.jpg

alo alo aytek bu pazar iki saat yağmur 10 nisan ....
yağmur dolu bi hafta geçireceğiz.....
kalabalık istiyordun ....
belgrad var bu pazara ayrıca başka bi grupta var yeni bisiklete başlayanlar ....
09.30 da beşiktaşta toplanacaklar ve mangal yapılacak ...emme ben tavşanı yakalamaya çalışacağım

:) :) :) :)

tavşan istanbul dışına kaçarsa belki belgrada mangala eşlik ederem emme yemem bilirsin...

:D :D :D :D :D :D

tavşan kaç tazı tut hesabı yani...:):):):):):)

Çavuş bilemiyorum kafam karmakarışık Sadri Alışık....

bakalım kuru kalabalığada gerenk yok...
Boğaz hattının dönüşünü sevmemeye başladım otarafa gidince ertesi gün döneceksin ::):):):):):) ama nerede konaklayacağız..:):):):)

neyse şuaralar bitkisel takılıyorum..bakalım kısmet..:):):):)

günaydın performas ultra ıron man topiği biz burda konuşmuyoruz ve sahada çalışıyoruz bütün kış yatanlar bizi ilgilendirmiyor ben yatmadım göktürkte orda burda var olduk biz....
evet performans turu açık bakalım ne olacak herkes konuşsun ve forum görsün ....

:in: :in: :in: :in: :in:

alo alo......aytek bu pazar benim, iç işleri kanlıca vaziyetleri yemek molası var.....sen gene tek tabanca gebertirsin yol ile bi yerleri yada sağlam ekip muzaffer ,bora tirki, fatih ,gürkan özgür nevres ile ....
muzaffer dostun bisikleti görmüştüm muhanmedde tesadüf oldu, valla acaipti,,,
valla bi ben yazıyorum gardaş buraya ..ne iş........

:in: :in: :in: :in: :in:

Çavuş kusura bakma burada fazla yazmak taraftarı değilim daha çok tur hakkında buraya yazmak istiyorum..
şuan çok feci acılar içindeyim sakatlandım sağ ön üst ve sol üst arka baldırlar acayip bir ağrı var ters hareketlerden dolayı çok feci durumdayım moralmen çökmüşüm...:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(
sana iyi eğlenceler sabah bakalım nolacak...

Abi geçmiş olsun. Kime ters hareket yaptın?

@Hasip Çehre

ne yaptın yahu top felanmı oynadın .....
neyse geçmiş olsun evet ben yarın bu anadoluda pedala bi çivi çakacam ..sıkıldım üç gündür evdeyiz....

Çok üzüldüm.. Nazara mı geldin yoksa....! :(

Geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar diliyorum..................
.
.

@Hasip Çehre

Sevindim...
bahar geldi bak , keyifli geziler, güzel foto.paylaşımları bekliyorum...

İyi bak kendine............
.
.

aytek kesin olarak kafaya yazıldı tabi hava durumu yağış olmaz ise .....
haydarpaşaya tek olarak gideceğim trene bineceğim 07.00 derbentte ineceğim...
otele çıkacağım suadiyeye ineceğim ve 103 km kalacak bostancıya bakalım tek başıma ,,,,
,karanlığa kalmadan bu işi başarabilecekmiyim evet ben gidiyorum aytek hakkını helal et babo.......

15 mayıs pazar....

:D :D :D :D :D :D :in: :in: :in: :in: :in:

@Hasip Çehre

nazarlara geliyorsun kardeşim geçmiş olsun :(

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri