Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
müdür kim ,neden nazar etsin ki?? anlamıyorum ben dikkatsizlik olarak yorumluyorum...tamda havalar böyle iyiyken sakatlanmak büyük talihsizlik....:(:(:(:(:(:(:(:(

Scudo
selam performans.....
anadolu raporu......
bu rapor 1000 yıl verilecek bizde anadoluda pedaldan ayak düşmez....
gerçi anadolu yaka sorumlusu benim ama anadolu sınıfta kaldı performans olarak ...bizim gibi işi bu olaya bağlamış deli yok....
avrupa sorumlusu dostum aytek.....durum bu
tavuk hafif yumurtladı ......
bu iyiye işaret ..işaret belgrad ve garipçeden el mahkum gelecek o vakit topik açılacak kontenjan 10 kişi olacak belgrad ve garipçe performans olarak no mola no mangal no köfte no balık geliyorum dolu dizgin avrupa yakaya ....
hele bi yumurtlasın tavuk......

:) :) :) :) :) :) :)

@Hasip Çehre

Bu ne be??? 30 km antremanmı olur ben onu antreman oncesı ısınma olarak yapıyorum:D :D :D

yarın hava iyi çalayım kendimi başıbüyük e ordan kayışdağı ordan aydos .....

Kademeli ve Kıdemeli arttırıyorum rüzgara karşı..:):):):):)
(link)

(link)

(link)

(link)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215742_166207330099878_100001318357031_340438_805240_n.jpg

anadolu raporu.......

engin dost ile hafif bi antreman yaptık rampalar iyi idi evet başıbüyükten kayışdağı ve aydos .....
yalnız hala daha havalar soğuk ormanlık bölgeler daha soğuk kar maske şart....mayıs gelmeden rahatlayamıyacağız.....

:in: :in: :in:

avrupa merkez yan gelmesin herkez...

:) :) :) :) :) :) :D :D

anadolu raporu tek takılındı çamlıca küçükten dönüldü .....
hava güzel idi yalnız kar maske takdım 13 derece bu güneş yalancı güneş...
muhanmede rasladım yol bisiklet vardı dükkana kadar bastık sahilden 35 tempo yaptı önde ,ben ensesinde idim, turun sonuna doğru ona ras gelmem iyi oldu cila çektik muhanmed ile bu yarış muhanmedlerin dükkanı önünden olacak direk oraya gideceğim ve muhanmed hocam dışarıya tv koyacak ....
valla 24 nisanda cümbüş varda ben şu kilyos rampalarını özledim ordan garipçe rampaları sonra kokoyu özledim.......

:in: :in: :in: :in:

Çavuş bugün Onur beni uyardı çok rüzgar var dedi Karaburun etabında uçarsın dedi ozaman sahilde dolanayım dedim ama Karaburun beni bende onu özlemişim...
125+kmde25+km/h ortalama toplamda 1470m irtifa toplanmış ve 4083kalori yakılmış nasıl Çavuş ???

Bugün Rüzgara Karşı Binmekle İşemek Arasındaki Farkı Çok İyi Anladım..:):):):)

Altınşehir Mağaraları...
(link)

Kayabaşına Tırmanış...:):):):):)):) Sabiha Tırmanışı geldi aklıma..:):):):)
(link)

Şamlar Barajı
(link)

Yassıören Yolu Vibrasyon tavan yapıyor burada rüzgar karşıdan ve tırmanış oldıuğu için hız düşük titreşimi çok fazla hissediyorsunuz..
(link)

Durusu civarında ilk mamamı yiyorum rüzgar erken acıktırdı beni..:(
(link)

Durusudan gidişte yol değişmiş geçen sefer burayı kaçırmıştım. Öncedn burada kavşak yoktu...
(link)

Buranın dönüşü çok keyifli asfalt kaymak virajlar sert ve hafif eğimli iki tarafta yem yeşil özellikle kenardaki çalılara yakın geçiyorum onlara hafif hafif sürtünüyorum hızla geçerken keyifli oluyor daha bir çok keyifli alanlar var fakat onları geçerken ya hızım çok fazla yada viraj falan illa bir risk var benim için önce emniyet olduğu için riske girmeden hızımıda kesmeden ne kadar çekebildiysem işte..:):):):)
(link)

Karaburun'da ikinci mamamıda yiyorum aslında çok daha fazlasına ihtiyacım var ama durmayı bakkala girmeyi sevmiyorum yanıma bukadar almışım aslında bir kaç parça bişey daha almıştım ama son anda geri bıraktım keşke bırakmasaymışım...:):):):)
(link)

Bu rampanın eğimi %12ye kadar çıkıyor..
(link)

Terkos Gölünden bir görünüm buralarda Nilüfer çiçekleri verdı bir zamanlar hatta geçen yıla kadar vardı onlara noldu şimdi bilmiyorum :(:acaba mevsimden mi???
(link)

Dönüşü bir alt yoldan yapıyorum bu yol çok keyifli üç tane köy geçiyorsunuz ; Baklalı,Boyalık ve Dursunköy sonra sola Arnavutköye dönüyorsunuz...Hadımköy ile işimiz yok...
(link)

İite bu yol güzel dimi tempoda yükseliyor burada 40+km civarları..:):):):)
(link)

İşte buradan sola rampaya..:)
(link)

bu rampayı 70+km hızla inmiştim şimdi çıkarken neredeyse tek rakkama düştüm ama kafadan öyle bir rüzgar varki dehşet bişeydi..:(:(
(link)

son mamamıda Arnavutköyde indiriyorum gitti 5 kaat daha..:((link)

ve turun değerleri...
(link)

(link)

bana ne ben bundan isterem .....
yok yok power bar gel

çok güzel hareketlerin serileri devam ediyor.......
gerek avrupa yakada gerekse anadolu yakada, hazırlık okulu çalışıyor.....
yalnız yeni arkadaşlarımın sorunları oluyor eksikleri var yol kullanan arkadaşımın spd ye geçmesi gerekiyor, diğer arkadaşımın ise bisikleti çok eski bi kadro ama zamanla bu arkadaşlar eksikliklerini tamamlayacak sanırım....

bu gün derneğe rasladım pendiğe kadar gidiyorlardı arkadaşı bekledim ve 17 dakika sonra harekete geçtim poyraz 24 km rüzgar evet duvar idi partnerde yoktu üç kişiydik , önden gidiyorum ama rüzgar tutuyor, dedim şimdi aytek olsa idi arkasına yapışırdım sonra o da kanceralla gibi bana kızardı çalışmıyorsun enseme yapışıyorsun derdi.

ne yapalım yani., gardaş ben moruğum sonra kalbim durur...

:) :) :) :) :) :)

@Hasip Çehre

doğrudur ...
bu gün sahil pendik taraflarıda dehşetti hiç farketmedi gerek gidiş ve dönüşte yalnız iki arkadaştan bir arkadaş yetişemedi kaynarcadan dernekle döndük arkadaş pendiğe yeni geliyordu, diğer arkadaşın iç lastik güm olunca pendiğe girmiş onu göremedim dönüşte derneğin gençleri arkasından rüzgara karşı kendimi korumaya aldım .......

ne vakit gelecek yaz.........

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

anadolu raporu ...tam beş yıllıktır.........

yapılan etaplar .......
anadolu yaka--avrupa yaka....istanbul dışı etaplar...

1- şile 135 km toplam ..... toplam 2 kez yapıldı....
2- şile eski yoldan 206 km ......iki kez yapıldı
3- bıçkıdere 145 km sayısını unuttum......
4- bostancı izmit -iki tur
5- kartepe 9 tur .......
6- iznik turları iki adet ....
7- su düşen turları sayıyı unuttum
8- erikli şelale aynı şekilde.....
9- sapanca --bir kez
10- göktürk yolu bir kez....
11- kilyos sahil 4 kez
12 sayısız belgrad turları...
13- sayısız garipçe turları....
14- sayısız poyraz turları....
15- kurtköy stabilize antremanları sayısını unuttum....
16- sayısız büyük çamlıca rampa turu....
17 -gene sayısız aydos rampaları........
18 - sayısız polinez turları.....en çok polinez yaptım beş senede diiyebilirim.....
19- ve yeni parkurumuz antreman yerimiz bol rampalı başıbüyük kayış dağı ve aydos rampaları 3 kez......
20- bebek rampa iki kez alındı ......daha da alınacak toplam 12 km lik kısa mesafe ama durmadan tempo ve bebek rampa....
21- esen köy şelale bir kez yapıldı....

bu beş senede 3 bisiklet eskitildi.......

1- gıant 840 atx midyum kadro
2- şehir bisikleti salcano 28 jant seramik jant takıldı xt ruble takıldı lx ayna kol deore fren ve vites sistemleri.......komple revizyona girdi
3- scott scale 30 karbon large kadro 5. 250 ytl ye mal oldu ......10 kilo.....

evet durmak yok pedallamaya devam ........

dondurmacı güzeli bağlı bulunduğu gruptan emekliye ayrılmış aytek bunu kutlamalıyız bu pazar...

:D :D :) :) :)

çok güzel hareketlerin ev içi treynır muhabbetleri....

:in: :in: :in: :in:

aytek bura açık kanal konuşma yeri...
face --orta kanal........özel mesaj gizli görüşmeler.....olağanüstü planlar...
kapalı kapılar ardında sahada konuşmak durumu...

Çavuş sen tablodan bişey anlamadın sanırım.......:(:(:(:(
trainer değil bu sahide takıldım ve 105+km ortalama 30,66km/h

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri