Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Ben de patlak sanmıştım. Neyse geçmiş olsun ama zamanlama manidar hem de tam yağmurda... :))

Bu arada bugün Bıçkıdere yoluna gidelim mi diye niyetlenmiştik, gitsek rastlaşabilirmişiz belki.

@irfanyazicitunc

arka bitmiş vaziyette irfan bey, uçlar okside olmuş alacağız 32 adet yeni tel el mahkum

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p417x417/10600598_835536629812246_8589469704221738120_n.jpg?oh=91b5d0c566902ae301b603bdb82b4e00&oe=54827AF1

berkant beyin 2 kez iç lastiği patladı,,,,benim jant deli koptu bunlar işin çilvesi,,

@Hüseyin Gündoğdu

ben bile söyliycek bi'şey bulamadım, o derece : )))) -- neyse... bi bitsin bakalım, son halini görelim... o zaman bulurum elbet bi'şeyler : ))

@CandanC

ben candan bey dedim acaba yalnışmı söyledim furkan dostum size candan hanım dedi kafam karıştı,hangisi doğru

@Kurtuluş E.

irfan bey altımdaki mtb iken bu yolda çok fazla bulunmuş idim gidiş ve gelişi 20 km 'dir çok sert zeminleri vardır ve sert eğimleri,ideal mtb güzergahıdır

@Kudret Kurtcebe

normal şartlarda "hanım"ım :) forum şartlarında ise, hani burda genelde erkek arkadaşlar aktif ya o yüzden bana da genellikle bey ve abi diyolar... takılmıyorum, düzeltmiyorum :)

o yüzden önemli diil kudret abim, istediğini söyleyebilirsin... ama sadece candan dersen daha mutlu olurum :)

günaydın a-takım,
irfan bey anladığım kadarı ile siz bu topiği götüreceksiniz,partneriniz kurtuluş dostum,zafer bey,kenan bey herhalde burayı unuttular,topiğin amacı anadolu performans grubuna eleman kazandırmak idi,görebildiğim kadarı ile spor yapmak istemiyor pedalşörler,belli bir zor etap hedefleri yok ,kartepe örneği,evet mevcut b -takımda furkan ve korcan öne geçtiler ikili oluşturdular bile,önemli olan aynı kondüsyona sahip insanların uzun yollarda birbirlerini rüzgara karşı korumaları,torku şekerin formula yarışında sert rüzgara karşı tren gibi hareket ettiklerini gördüm, benim derdim o da, biraz zor olacak gibi,takım disiplinini sahada uygulamak son derece zordur, ve çok çalışma gerektiren bi anlayıştır,kartepeye yaklaşırken son non stop sürüşlerde durumlar belli olacak 21 eylül-5 ekim,b takımda şu anda kartepeye hazır elemanlar pisikolojik olarak korcan-furkandır erkan zati eski kartepe kurdu,keza kerim 240 km bi günde yaptı bu ekibin eski elemanları oldukça iyidir,bisiklet sporu nankördür,1 ay binmeyin geride kalırsınız,çağrının durumu ise 21 eylül 5 ekim sonuçlarına bakıyor.evet kıssadan hisse bu topik 1 yıl burada,yaptıracağımız formalarda anadolu performans yazacak çok fazla lokanta-mangal ve lay lom lom yapacak isek formaların pek bi anlamı kalacağını zannetmiyorum.

Evet aynen hocam ozveri ve istek olmadikca biz zorlasakta kimseyi mecbur tutamayiz ama kurtulus olsun ben olayım hafta ici antreman yapiyoruz ve ustune pazar gununu iple cekiyoruz egim olunca bazi arkadaş lar geri duruyor anladigim kadariyle ,

(link)

Yolda jant teli koparsa ne yapılacak :)
Kopan tel ile aynı tarafta yanlarında kalan teller sıkılacak ve tam karşısındaki teller yumuşatılacak. Bu şekilde eve gidebilirsiniz ama çok fazla güç uygulamamaya, çukurlara girmemeye ve fazla fren yapmamaya özen gösterin.

@Çağrı Soylu

evet iş tamam bugün hallettik,açıkçası dt swiss teller paslanmıyor çok uzun zaman dayanıyor ama 180 lira toplam iki jant telleriki , bana dayanmaz ,cross jantın arka telini çok kullanmaktan koparmış idim,pahalıya gerek yok tayland malı buldum çarşamba operasyon tamam .

bütün kış boyunca gerek bu topik gerekse diğer topik(anadolu performans kış sezon topiği)devam edecek,çok çalışacağız bu kış,durmayacağız,bizler zati mevsimlik bisikletçi değil idik,evet herkes spd'ye geçti,ekibe artı ile geldi,bisiklet ağırlıklarımız genelde 12 kilo sınırda kaldı,evet kartepe topiği 13 ekim pt kapanır, geriye kalan iki topikte a takımı bu topikte çalışmalarını sürdürürken diğer kış topiğinde b takımı kısa mola tempolu sürüşlere devam eder,yalnız,kış sezon topiği içinde bi adet kurtdoğmuş offroad olacak kasımda,evet toprağa dalacağız.

evet irfan bey 26 ekim pazar tavşanlı olacak saat 08.00 bostancı berkant dostumuz var kurtuluş dostum gelemiyor,non stop olmayacak,

İyi geceler,

A-takımına bu pazar için naçizane iki adet çalışma güzergahı önerisi. B-takımı'nın Teke programından ilham aldım... :)

1. Viaport - Teke
(link)

2. Alemdağ - Teke
(link)

Kağıt üzerinde mesafeler aşağı yukarı aynı ama elevation gain'de epey fark var. Ama neticede bolca rampalı. Gidiş dönüş 100 km civarı...

Tabii olay kağıt üzerindeki gibi basit değil, Kudret abi sen ne dersin? Siz buralara gittiniz, daha iyi bilirsiniz. İrfan hocamın farklı önerileri olursa onlar da olabilir tabii...

bisiklet forumda bir misyonu vizyon edindik,
bu nedir
amatör performans sürücülüğü
kısa mola -tempo

katılım azda olsa bu bizim için asla engel teşkil etmez
20 adam bu forumda öyle bi yere geldilerki tabi çalışarak
ama bu 20 adamdan hangileri devam ediyor derseniz

1- aytekin erzan
2-korsan hasan
3-kanki özkan
4- yener er
5-evren tuğutlu
6-adem dualı
7-ogün- bugsbunny

haberlerini aldığım,,,,,

sayı az olabilir durmak yok performansa devam,,,

@Kudret Kurtcebe

Teşekkür Kudret abi :in:

Alemdağ güzergahını çizerken manuel modda çizmek zorunda kaldım, "popularity" kapalı olduğu için merak ettim: bu yol stabilize mi diye. Gerçi senin verdiğin Google map linki aynen bu yol ama yine de sorayım dedim.

Akşama biraz daha çalışıp bakayım farklı ne etaplar çıkabilir :)

Siz bu hafta yine aynı güzergahta mısınız?

@Kurtuluş E.

günaydın kurtuluş dostum,
şimdi açıkça b -takımının işi zor,bu pazar nadasa çekileceğiz isteyen b takımdan ferdi çalışabilir,bi şey kalmadı 21 eylüle ,58 km durmadan basacağız ve saatleri yazacağız ,aynı etapta 5 ekim son çalışma olacak,ver elini kartepe 11 ekim ct,,,,

Kurtulus dun aksam gocbeyli koyune gittim aracla sebze almak icin koylulerle gorustum Bickidere yolu gittiğimiz yol hani geri geldik devam edersek sile otoyolu ve sileye gidiyor koydeki darlik yolu ayrimi olan yoldan daha temiz oldugunu söylediler biz Bickidere ve yolun devamini gidebiliriz yinede bir inceleriz bi ara bu gun bisikleti cevdet ustaya goturdum ilave gidon bogazi eklenecek biraz kucuk geliyor kadro. bileklere cok yuk biniyor agri yapiyor yukselince farkeder sanirim ragatligi

Bu hafta b takimi mola almisken forma isini bitirsek firsattan istifade nasil olur ne dersiniz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri