Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@irfanyazicitunc

ödemeyi anca 1 ekimde yapabilirim irfan bey,
açıkça ben limiti 55 lirada tutuyorum en fazla 60 olur yukarısı zor benim için.

Scudo
Biz de fahri üye olalım Kudret Abi. Bana da yaptırırsanız bir tane, ben 5 tane parası öderim. Çorbada bizim de tuzumuz olsun. Bedenim XL

Havale bilgilerini özelden bildirebilirsiniz.

@Raşit S

valla kasamız irfan bey ben ona ödeme yapacağım,
raşit bey benim için mahsur yok ,çok memnun olurum fahri üyeliğiniz için.

Erdal in forma calismasi 60 tl gecer gibi geliyor detay oldukca fiyat artar aslinda bu cumartesi musait olan arkadaş olursa sirkecide ki konustugum forma firmasina gidip kumas a bakip model falan on arastirma yapmis oluruz ne dersin kudret abi

Ben gelebilrim abi cumartesi bir işim yok, zaten tura çıkacağım karşıya da bisikletle geçeriz istersen?

Ben calisiyorum gelemem gelen arkadaş lar buradan yazarsa ekip olusturabiliriz

@irfanyazicitunc

irfan bey,
bence bu pazar saat 09.00 da bostancıda buluşup oradan karşıya geçeriz
yalnız tam adresi alalım ,gelmek isteyen pazar gelir bisiklet ile,oradan bi belgrad olur.

Bence forma firmasi pazar kapalidir ama yinede bi konusmak lazim acikmisiz diye

@berkant kızık

berkant dostum,
beraber bu ct geçelim,saat 09.00 da direk kadıköye gel
eminönü iskelesinin önünde buluşuruz,eminönüne geçeriz
irfan bey tam adres ne idi ?

@berkant kızık

berkant dostum,
beraber bu ct geçelim,saat 09.00 da direk kadıköye gel
eminönü iskelesinin önünde buluşuruz,eminönüne geçeriz
irfan bey tam adres ne idi ?

Dogrudur o adres ben aramistim 0536 581 91 04
Adamin adi serdar

İrfan kaptanın önerileri doğrultusunda Strava'da pazar günü etabı güncelledim. Bu sefer tam cycle-tur oldu, Viaport'da başlangıç, Göçbeyli üzerinden Bıçkıdere, Oruçoğlu-Kömürlü hattı üzerinden Ömerli, Şile yoluna çıkış ve Paşaköy yolundan geri Viaport...

(link)

Toplam 70 km civarı (Strava'daki manuel girişlerden dolayı), en baba rampa da 5,5 km mesafe ve %4,4 eğim ile Ömerli rampası görünüyor.

Şile ve Paşaköy yollarında hafriyat kamyonu trafiği olabilir ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Paşaköy yolu henüz trafiğe açılmamış şeritleri bisiklet için uygun ama hala çift yönlü olan yerleri var. Ama bu yolda çok pedalşör var... Hava güzel de olursa bir energel ile etabı tamamlarız, ne dersin İrfan hocam?

Tekrar merhaba sevgili dostlar
Görev nedeniyle bir süre şehir ve forum dışında kaldım ama Eylül'ün ikinci yarısından itibaren ekibe geri döneceğimi belirtmiştim.
Forma girişimine elbette varım. Önümüz kış olduğundan formayı uzun kollu düşünmek daha doğru olmazmı?
Spordan kopmadığımı da özellikle belirtmek isterim kudret hocam, 13 eylülde kilyos çamur yarışı 28 inde nike run istanbula katılacağım, bu nedenle bu hafta sonlarında ekibe dahil olup olamayacağımı tam bilemiyorum.
20-21 hafta sonunda kesinlikle
Merida T2 ile aranızda olacağım.

Kudret bey rublede bir değişiklik yapmadım şimdilik. Çünkü tavsiye ettiğiniz dilimleri (11-32 veya 11-34) yol setlerinde bulamadım. MTB setlerinde olan rublelerin uyum sorunlarından bahsettiler, bu nedenle daha fazla masrafa girmeden önce 50-39-30 aynakol ve 11-28 rubleyi malum eğimlerde bir denemek istiyorum. MTB ayakkabılar ve kilitli pedallar hazır ama ben hazır değilim, çünkü deneme imkanım olmadı henüz. Zaman ve donanım olarak hazır olduğumda çok sıkı bir şekilde aranızda olacağım umarım.

@kenan.bozkurt.1969

kenan bey,
irtibat burası tabi,formalar yazlık bilare üzerine kışlık bisiklet formaları giyeriz,spd pedallar ile önce düz bi yerde trafiğin olmadığı yerlerde tak-çıkar yapmak lazım,b -takım bu pazar ferdi çalışma yapacak ,a -takımının çıkış noktası viaport olmakta,21 eylülde b-takım dudullu-teke arası pedal kesmeyecek,28 eylül b -takım ferdi takılacak 5 ekim son çalışma tekede olacak ve 11 ekim ct kartepe alınacak,58 km non stop olayında kurallar malesef sert ,lastiği patlayan kendi değiştirecek ve ekibe yetişecek
kenan bey antreman açığınız var bu nedenle kaptan irfan beyin a-takımı ile çalışmalarınızın olması artı hanenize yazılacak,

güncelleme

anadolu performans hazırlık a- grubuna gelecek yeni pedalşörler için katılma koşulları,,,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş olanların önce düz yollarda çalışmalarını tavsiye ediyoruz
2- bisiklet sporundan başka dalda spor yapanların ilk antremanlarımıza katılmalarında mahsur yoktur örnek maraton artı yüzme,
3- herhangi bir rahatsızlıkları olmaması ilaca bağlı olmamak,
4-18 yaş altı olanlardan kesinlikle veli izin kağıdı istenmektedir.
5-anadolu performansın etapları sert eğimlerdir,bu nedenle kilitli pedal şarttır
6-beslenmeye önem veririz, erken yatıp kalkmak,
7-bisikletlerinizin aşırı ağır olması sert eğimlerde sıkıntı yaratır ağırlık limiti 12 kilodur
8-mtb kullananlar ile kısa mesafede çalışma olabilir ama uzunlarda mtb kişiye traktör hissi verir teker inceldikçe hız gelir.

önemli dip not

a-takım kaptanı irfan beydir,a takım çalışmaları viaport başlangıc olacaktır,
b- takım çalışmalarından artan zamanda a-takım çalışmalarına katılacağım.

@Kurtuluş E.
Bence guzel dusunmussun kurtulus iyi bir surus rutu zaten egim calismasi icin bu tarafi secmemiz arazi kosullarinin ram bizlik etap lar hadi bakalim pazar bizle gelen olursada buyursunlar

evet bu pazar erkan hazırım dedi evet non stop 58 km çalışması yapacağız yağmur yok.

Bu arada kudret abi cumartesi forma icin sirkeciye gidiyormusunuz giderseniz kumas cesitlerine de bakarsiniz zaten olay asagi yukari siz gidince netlesir

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri