günaydın a-takım,
irfan bey anladığım kadarı ile siz bu topiği götüreceksiniz,partneriniz kurtuluş dostum,zafer bey,kenan bey herhalde burayı unuttular,topiğin amacı anadolu performans grubuna eleman kazandırmak idi,görebildiğim kadarı ile spor yapmak istemiyor pedalşörler,belli bir zor etap hedefleri yok ,kartepe örneği,evet mevcut b -takımda furkan ve korcan öne geçtiler ikili oluşturdular bile,önemli olan aynı kondüsyona sahip insanların uzun yollarda birbirlerini rüzgara karşı korumaları,torku şekerin formula yarışında sert rüzgara karşı tren gibi hareket ettiklerini gördüm, benim derdim o da, biraz zor olacak gibi,takım disiplinini sahada uygulamak son derece zordur, ve çok çalışma gerektiren bi anlayıştır,kartepeye yaklaşırken son non stop sürüşlerde durumlar belli olacak 21 eylül-5 ekim,b takımda şu anda kartepeye hazır elemanlar pisikolojik olarak korcan-furkandır erkan zati eski kartepe kurdu,keza kerim 240 km bi günde yaptı bu ekibin eski elemanları oldukça iyidir,bisiklet sporu nankördür,1 ay binmeyin geride kalırsınız,çağrının durumu ise 21 eylül 5 ekim sonuçlarına bakıyor.evet kıssadan hisse bu topik 1 yıl burada,yaptıracağımız formalarda anadolu performans yazacak çok fazla lokanta-mangal ve lay lom lom yapacak isek formaların pek bi anlamı kalacağını zannetmiyorum.