Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@irfanyazicitunc

tabi irfan bey ,bakacağız, ben kesin gideceğim,şimdi bizi asla terletmeyecek kumaş olmalı .

Scudo
a-takımı için route, bu sefer cycle route'da; bu strava'dan çok daha kolay ve basit, eğimleri de renkli gösteriyor...

(link)

belki b-takımı ile yolda rastlaşırız :)

B takim dinlenecek galiba bu hafta dinlensinlerde klavye leri dinlenmesin yorum .gelisme. haber kaynagimiz burasi ses olsun beyler klavye sesi saglicakla kalin

@irfanyazicitunc

kartepe topiğine bakmıyorsunuz irfan bey,ora hareketli,mesajları oraya atıyorum
bu pazar 58 km durmadan gideceğiz ,bunun faydasını ekip topçular -suadiye arası görecek accuya göre yağmur sağanak windguruya göre yok,keşişme olur ise ekip durmayacak çünki zamana karşı basacaklar,raslama olur ise durmayacağız ama a-takımına selam edeceğiz.

@Fatih Tepeköy

fatih bey

a-takımı çalışmalarını takip edebilirsiniz ,kaptan irfan beydir.

güncelleme

anadolu performans hazırlık a- grubuna gelecek yeni pedalşörler için katılma koşulları,,,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş olanların önce düz yollarda çalışmalarını tavsiye ediyoruz
2- bisiklet sporundan başka dalda spor yapanların ilk antremanlarımıza katılmalarında mahsur yoktur örnek maraton artı yüzme,
3- herhangi bir rahatsızlıkları olmaması ilaca bağlı olmamak,
4-18 yaş altı olanlardan kesinlikle veli izin kağıdı istenmektedir.
5-anadolu performansın etapları sert eğimlerdir,bu nedenle kilitli pedal şarttır
6-beslenmeye önem veririz, erken yatıp kalkmak,
7-bisikletlerinizin aşırı ağır olması sert eğimlerde sıkıntı yaratır ağırlık limiti 12 kilodur
8-mtb kullananlar ile kısa mesafede çalışma olabilir ama uzunlarda mtb kişiye traktör hissi verir teker inceldikçe hız gelir.

önemli dip not

a-takım kaptanı irfan beydir,a takım çalışmaları viaport başlangıc olacaktır,
b- takım çalışmalarından artan zamanda a-takım çalışmalarına katılacağım.

(link)

irfan bey,
paşaköyden çıktıktan sonra ömerliye gelmeden uzun bi eğim alacaksınız ,akabinde ömerliye doğru iniş uzundur,kömürlük tabelasından sağ yan yola gireceksiniz ,köy içinde kısa etkili eğimler mevcuttur,özellikle bıçkıdereden sonra sert eğimler üst üste gelecek,taşdelen su dolum tesisinde piskopat köpeğe dikkat edin bazen zincirlidir,göçbeyli çıkışı formulaya doğru eğim var,köpekler o yörede çoktur onları beslemek için bence yedek bisküvi alın.

irfan bey bura taşdelen eğimi oldukça diktir azgın köpek burada bağlı olabilir olmayabilir buraya dikkat edin.

https://www.bisikletforum.com/a/img822/1740/ocs1.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005273_605077536191491_18346989_n.jpg

ayrıca kurtdoğmuş offroad gündeme gelecek kasım ayının ilk haftası,çağrıda cyclo crossvar,korcanda mtb yedek var,erkan gelmez çünki yol burada işlemez city -bike 'ların şansı var non- stop yok ekipçe gidilecek,

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998528_611798482186063_1939213286_n.jpg

evet kurtdoğmuşun bisikleti,,
focus-cyclo cross

a -takım

1- irfan bey-kaptan
2- kurtuluş
3- kenan
4- zafer
5- berkant
6-taskin

a-takım az sayılmaz tebrikler,

bu arada ekim sonuna var daha gerçi a- takımdan sadece berkant dostum o.k
evet meşhur eğimleri ile tavşanlı 140 km,,,

@Kudret Kurtcebe

Benim eski Salcano bu yola gelir mi Kudret abi ne dersin.

@Kurtuluş E.

gelir, fakat ağır olduğu için eğimlerde sıkıntı olur ,toplamı gidiş ve dönüşü 20 km ,dönüş çok sert , zati non stop yok,ben burada çatal ile çok yavaş iniyor idim, yavaş inince sorun yok ,kafa dinleriz ve hatta mola fazla yaparız

(link)

dostum kurtuluş
bu etabı 26 ekimde a -takım ile yapmayı düşünüyorum
ben kesin olarak paşaköy çıkışına gelirim orada buluşuruz

Kudrer abi a takim 6 kisi listede ama antremana gelince 2 kisiyiz diger aekadaslar ne zaman katilacak bizlere merak ediyorum

@Kudret Kurtcebe

26'sından bir sonraki hafta sonu olursa ben çok istiyorum katılmak...

(link)

26 ekim-buluşma yeri emirli köy kavşağı,,şile yolu bağlantısı,

@irfanyazicitunc

irfan bey ,takım kaptanları olarak kimseyi zati zorlamıyoruz kenan bey kesin gelir önümüz kış burayı patlatırız,
zafer bey galba ayrıldı, bu arada berkant dostumda gelir,taskin dostumuzda katılır ,

@Kurtuluş E.

o.k kurtuluş dostum 19 ekim tavşanlı olur

@Kudret Kurtcebe

Çok teşekkürler Kudret abi, o günü iple çekeceğim, yaşasın :)

tavşanlı -boyalıca kısa mola tempo olmayacak etabı çözeceğiz,

(link)

tavşanlı.....

(link)

dönüş....

,,,,,,,19 ekim pazar

a-takım

1-kaptan irfan bey
2-berkant
3-kurtuluş

b-takım

1-erkan
2-kerim
3-çağrı
4-korcan
5- hüseyin
6- furkan

etabı çözeceğiz ,kısa mola ve tempo olmayacak,dönüşte mecburen pendik feribotu ile yalova
14 lira dönüş

saat 08.00 bostancı

@irfanyazicitunc

Abi ben acibademde oturuyorum biliyosun , viaport a geldikten sonra daha fazla gidecek canim kalmaz ,kalsa da donmem zor olur o yuzden katilamiyorum:) Son 3 gundur basibuyukte calisiyorum oraya cikip asagiya inince tuzla yapip eve donuyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri