Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
24 ağustos,

başıbüyük eğim çalışması,,

1-kudret
2-kurtuluş

saat 09.00 bostancı deniz otobüsleri terminal önü

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

NameDistanceElev. Diff.Avg. Grade
(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

Kurtuluş E. demiş ki; Bir de acemi sorusu sorayım; genel eğilim buluşma noktasına bisikletle gelmek mi yoksa oraya kadar araçla getirmek şeklinde midir? Ben Alemdağ'da oturuyorum, ama bisikletle oraya gelmek çok zorlayıcı olur sanırım.

bence araç ile gelmek mantıklı.

Scudo
kudret abii çok güzel bi günmüş valla lastikler başıma bela olduğu için kaçırdık sinanım da gelmiş, bugün lastik işini hallettim inş artık inmeyecek, eylül de geriye kalanlarla şilede görüşürüz artık sonra gelsin kartepe, sinanın dediği gibi bizim 14 kiloluk sıpalarla kartepe zor iş ama şimdilik elimizde bu var bu sefer 16 km yi tırmanıcaz kaçışı yok :)

@Çağrı Soylu

valla gelirsen bence iyi olur

@Kerim A.

kerim,7 eylüle daha var 09.00 da dudulluda olursun, 14 eylül tavşanlı 21 eylül şile-teke gene,27 eylül ct günü hava müsiat olur ise o gün kartepe olur

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır yaz beni de Kudret abi.
Gözümü korkutan iki segment var. Başıbüyük 3 ve Aydos Caddesi.
Bu sefer Energel ile geliyorum.

Arkadaşlar dun ne kadar su kaybetmisiz aksamdan beri suya doyamadim bacaklarim iyi agri yok ta vucudum biraz yorgun alisicaz ama dun yapilan tur ccok guzel oldu herkez sicacik capcanli insanlardi son donuste Fenerbahçe'de kudret abi beni toparladi sagolsyn herkesin ilgi ve alakasina teşekkür ediyorum

24 ağustos,

1-kudret
2-kurtuluş
3- çağrı

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

@irfanyazicitunc

irfan bey,
ikinci polinez olacak ama şimdi değil,24 ağustos başı büyük ve 31 ağustos polinez olacak

dostlarım arkadaşlarım
evet kartepe savaşı yaklaşıyor,bu nedenle çalışmalar ferdi olarak devam eder ise sevinirim
7 eylül 160 km ye hazır olanlar korcan-hüseyin-ikan-sinan-ve furkandır ,furkan sürekli patlayan tekerini değiştirecek,ayrıca yetiştirebilirse kilitli pedala kavuşacak,kerim kartepeye hazır,erkan ferdi çalışıyor,erdal ister ise 7 eylülde katılır ama kendi karar verecek,7 eylülde antremanda olacaklar kartepede serbettir ,şile -teke antreman tarihleri aşağıda

1-7 eylül şile-teke
2- 21 eylül şile teke

14 eylülde ben adem erkan tavşanlı yapacağız kısa mola tempolu sürüş olacak,kerim gelebilir keza sinan ,furkan durumunu tahlil edecek tekede ona göre tavşanlı diyecek,korcan ile hüseyinin ve ikanın bisikleti yol için riskli.

27 eylül ct kartepe olabilir eğer olur ise ekimde klasik etaplarda yeni katılımcılar ile birlikte bu topikte çalışmalar devam edecek

Organizasyonlarda her daim olmak istiyorum bunun için güven vermeyen slick lastiğimi değiştiriyorum önümüzdeki turlarda marathon racer lastiğimle ve yeni edinmeyi düşündüğüm spd pedal ekipmanımla birlikte daha performanslı bir şekilde aranızda olmaya çalışıcağım.

Ayrıca İrfan abimi tebrik ediyorum yılmıyor, durmuyor zorda olsa turu bitiriyor ve bunları eğim çıkmaya çok müsait olmayan bir sistemle yapıyor spd pedal kullanmadan. Önümüzdeki zamanlarda gençlere taş çıkaracaktır.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/18/ffc075bfb93a7cff501409bba1e36f09.jpg

Ben de hazirim basi buyuge))

@Çağrı Soylu

çağrı çok kuvvetli bunlar, yalnız durarak az iç üstüne matarandan su iç kapağını iyi kapa akmasın.

24 ağustos,

1-kudret
2-kurtuluş
3- çağrı
4- irfan
5-ikan

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

furkan,hüseyin,erdal bekleniyorsunuz,korcan özelden diğer arkadaşlar ile olmak istedi ama tekeye varım dedi.

kudret abi senin dediğin gibi biz bu rotaları düzenli çalışırsak
şile teke tanımayız
emeğine sağlık

@irfanyazicitunc

Kanyon GNC kampanya olduğu için 3 tane alınca 4. yü bedava verdi. Size 4. yü vermediyse GNC isteyin bence :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri