24 ağustos,
başıbüyük eğim çalışması,,
1-kudret
2-kurtuluş
saat 09.00 bostancı deniz otobüsleri terminal önü
gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir
etap,,,
(link)
strava,,
(link)
Kurtuluş E. demiş ki; ↑Bir de acemi sorusu sorayım; genel eğilim buluşma noktasına bisikletle gelmek mi yoksa oraya kadar araçla getirmek şeklinde midir? Ben Alemdağ'da oturuyorum, ama bisikletle oraya gelmek çok zorlayıcı olur sanırım.
bence araç ile gelmek mantıklı.
başıbüyük eğim çalışması,,
1-kudret
2-kurtuluş
saat 09.00 bostancı deniz otobüsleri terminal önü
gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir
| Name | Distance | Elev. Diff. | Avg. Grade |
|---|---|---|---|
| (link) | 1.2 km | 68 m | 5.7% |
| (link) | 1.4 km | 109 m | 7.9% |
| (link) | 0.6 km | 47 m | 8.5% |
| (link) | 2.1 km | 44 m | 1.8% |
| (link) | 6.1 km | 72 m | 0.7% |
| (link) | 1.0 km | 84 m | 8.8% |
| (link) | 0.5 km | 41 m | 7.9% |
| (link) | 2.3 km | 55 m | 2.0% |
etap,,,
(link)
strava,,
(link)
Kurtuluş E. demiş ki; ↑Bir de acemi sorusu sorayım; genel eğilim buluşma noktasına bisikletle gelmek mi yoksa oraya kadar araçla getirmek şeklinde midir? Ben Alemdağ'da oturuyorum, ama bisikletle oraya gelmek çok zorlayıcı olur sanırım.
bence araç ile gelmek mantıklı.