Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Korcan F.

aynen,,,,,

şile-teke 7 eylül-çıkış bostancı saat 08.00

1-kudret
2-korcan

iç lastik kask-pompa

güzergah 160 km'ye eşdeğerdir,6 adet şile eğimleri-biri uzun oruçoğlu köyü eğim sert, dönüş darlık eğimleri-ovacık köy-mudarlı-formula-aydos-temden ideal tepe ve bostancı.bu antremana katılacak olanlar kartepede bulunmak zorunda değildir,ismini yazdığım arkadaşlarımı gerek başıbüyükte ve polinez eğimlerimde gördüm bu arkadaşların kesin şile-tekeyi alacağına eminim,

(İKAN-HÜSEYİN-SİNAN-FURKAN)

Scudo

önemlidir,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş arkadaşları ilk başıbüyük eğimlerinde yormak istemiyoruz bu nedenle bu arkadaşların düz yolda ferdi çalışmaları mantıklıdır
2-yapılan çalışmalarda görüldiki bisikletlerin teknik eksiklikleri vardır ,ağır tur bisikletleri ile performans yapılması bence sakıncalıdır,
3-26 jantta kondüsyonlu olanlar uzun mesaferlerde tercihimizdir
4-kompenantların değiştirilmesi bisikletlerin performansını artırır.

Bir aksilik olmaz ise Şile turuna katılarak sizinle tanışmak isterim ama başlangıç seviyesindeki birisi için uygun mudur? Ev Alemdağ'da olduğu için direk oradan katılabilirim...

önemlidir,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş arkadaşları ilk başıbüyük eğimlerinde yormak istemiyoruz bu nedenle bu arkadaşların düz yolda ferdi çalışmaları mantıklıdır
2-yapılan çalışmalarda görüldiki bisikletlerin teknik eksiklikleri vardır ,ağır tur bisikletleri ile performans yapılması bence sakıncalıdır,
3-26 jantta kondüsyonlu olanlar uzun mesaferlerde tercihimizdir
4-kompenantların değiştirilmesi bisikletlerin performansını artırır.

@Kurtuluş E.

malesef şile turu öncesi başıbüyükte sizinle tanışacağız ilk gelenler ile orada çalışıyoruz, yalnız uzun zaman bisiklete binmedi iseniz, ferdi olarak düz yolda çalışmanızı tavsiye ederim .

bugün sizin grubu polenezköyden beykoz yönüne olan inişinin düzünde gördüm 10 kişi civarıydı. Ordan sonra tekrar bir yokuş vardı sanıyorum istanbulda öylesi başka yerde yok. Acaba orayı bisikletten inmeden çıkan arkadaş oldumu merak ettim. Gerçi sıcak vardı zor tabi..

@z. usta

topiğin arka sayfasında isimler yazıldı bazı arkadaşlarımız elle çıktı, aşağıdaki arkadaşlar sıkı çıktılar

1-ikan
2-hüseyin
3-korcan
4-furkan

sinan ben ile şile eğimlerinde çok çalışmıştır 26 jantta çok süratlidir,gerçi onlara ödül olarak kartepeyi sunuyorum ,bu topiğin amacı baştan beri bu idi,sinan haklı 26 ile gitmek istemiyor

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi hangi eğimden bahsettiğini hatırlayamadım. Lastiği patlattığım son eğimden söz ediyor olabilir misin? :) Bu arada ekipte benim dışımda 53-39 aynakol, 11-25 ruble kullanan var mı bilmiyorum.

@z. usta

kask takıyormuydunuz

@Erdal YILMAZ

dönüşte çavuş başı köyden çıkarken önümde idin ama sonra durdun durum değişti,çağrı elle çıkıyor idi sana cube kardeşliği diye takıldı ,hatırlar isen ,sonra durdun ben devam ettim, önden kopanlar ile bekledik eğim sonu sen sonra geldin,yorgun olduğu yazmış idin, dostum erdal devamlılık isterim, bana inanmış insan lazım ,kendini geliştirecek insan lazım ,yani hırslı adamları severim, evet o ayna kol ile gerçekten zor iş

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi emeğin büyük senle çalışarak bu performansları elde ettim, altımda 14 kilo bisiklet var ama iş kondisyona bakıyor tabi ki
Kartepe bu bisikletle hamallık abi hep diyorum, yapılır mı yapılır ama bacaklara yazık

@Kudret Kurtcebe
helal olsun valla
Daha çıkamadım orayı inmeden. Ama bugün kilitli pedala geçtim baya farkediyor özellikle yokuşlarda, Sizin indiğiniz yokuşu çok rahat çıktım.
Önümüzdeki zamanlarda orayı tekrar denerim heralde.

@Kudret Kurtcebe

Doğrudur abi, yalnız o kadar çok iniş çıkış oldu ki o sıcağı yedikten sonra hatırlayamadım. Devamlılık konusunda en başından geleceğim diyerek gelmeyenler yada ayrılanlar oldu. Ben söz vermeyi pek sevmiyorum. Geliyorum derim başka bir şey çıkar bu yüzden de mahcup olmak istemem. Anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. :)

@Sinan Çakır

orda haklısın sinan, ama kartepe için bi kapı açık bırak ,belli olmaz bir gün bi 28 olur altında, seni anca izlerinden takip ederim:)

@Erdal YILMAZ

bu yola baş koyduk erdal ,yıkıp geçeceğiz şileyi sen genede düşün şile-tekeyi

@Kudret Kurtcebe

yola geçicem hep aklımda
eylülden sonra yaklaşık 1 sene ara verme durumu var o yüzden bunla idare etmece

@Kudret Kurtcebe

Bir ay kadar süredir en fazlası 17 km olan düz (ya da çok rampa olmayan) yerlerde çalışıyorum ama daha ziyade şehir trafiğine alışma amaçlı. Başıbüyük turu duyurunuzu bekliyorum.

İlginize teşekkürler,

@Kurtuluş E.

gayet iyi,o vakit bir ön çalışma yapabiliriz ,70 km 'lik başıbüyük-viaport ,tarih belli 24 ağustos pazar saat 09.00 bostancı deniz otobüsleri terminal önü.

(link)

Kudret abi yeni gelecekler icin strava linki atarsan daha iyi olur sonra tur suresi cok uzuyor gelecek arkadaslar bakar datalara ona gore karar verirler..derim ben.)

@Kudret Kurtcebe

Bir de acemi sorusu sorayım; genel eğilim buluşma noktasına bisikletle gelmek mi yoksa oraya kadar araçla getirmek şeklinde midir? Ben Alemdağ'da oturuyorum, ama bisikletle oraya gelmek çok zorlayıcı olur sanırım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri