erdem abi bırak ya o adamı ne dediğini bilmiyo sinirimi bozdu üstüne sürünce tabi korktu bey amca ondan ne dediğini bilmiyo hızlıydımda biras

geçen hafta çınarcık esenköy yapmıştık süper resimleride gördünüz zaten o yol yormaz ama ordan sonrasını bilemem ama o kadar güzel yerler varki tadı damağımızda kalır o kadar söylüyorum

dere kenarları ormanlar sera yok

sinek yok

artı olarak çardak altlarında çay yapanlar var
sedat abi yorulmazsın ya sen baya bi antrenman yaptın hafta içi ufak çaplı binersen kendini yormadan seni hiç kasmaz o yol
ahmet abi armutluya gidemezsek bile çınarcık teşvikiye delmece yaylası şelaleler falan ordada çok güzel yerler var

teşvikiyenin biraz üst tarafı orda sucuk bile yapabiliriz
özcan abi ekipmanlarımız zaten var tek eksiğimiz iç lastik yok heralde benim bildiğim ben yama seti pompa alyan düz yıldız bulunduruyorum yanımda sendede var ahmet abidede var fazla olarak

bunun dışında ne gerekebilir ki? akort anahtarı falanmı lazım olur?
umutcan benim aldığım kask 45 tl sirkeciden aldım delta bisikletde sirkecide yine 20 euro ya yani 40 liraya geotech ler var korcandaki kasklardan onlarada bakabilirsin bunun dışında eldiven alman iyi olur düştüğün zaman ilk zarar görcek yerlerin başında geliyo avuç için bunun dışında ufak tefek şeyler pompa yama seti alyan takımı falan