sedat abi sen bu hırsla azimle verirsin kiloları abi bence haftaiçide binebilirsen bence performansında çok iyi düzeyde olur 1 ayda bu kadarsa 3 4 ay sorna süper olur
bisikleti naptın abi götürdünmü? hallettilermi?
Buraklardan ayrıldıktan sonra baktırdım bir daha bu sefer iyi ilgilendiler. Yarın sabah bakıcam Asfaltta tempo yapıp yalpa varmı bakıcam. bu arada aras sıra gelen vıyk vıyk sesleri ayakkabıdanmış
Teşekküre gerek yok, görevim. Özelilikle Mass'ta ki çoğu resmi koymadım, aralarından bizim olduklarımızı ve iyi çıkmış olanları ayıkladım, bazılarında makina (Ben değil ) iyi çekememiş; o nedenle koymadım. Unutmadan 180 adet resim çekmişim (bi kısmını eren) mass ta
Sedat abi karizma gitti olur mu rampayı ilk çıkann sensin o fotoda (Benden sonra- resmi çektiğime göre)
Ses ile ilgili olarak, bende bisikleti ilk aldığım gün aynakoldan ses geliyor diye sinirim bozulmuştu. Bi baktım ayakkabının bağı her turda aynakola sürtüp ses yapıyor. Güldüm sonra kendi kendime
abi resimler çok gzelde son resim ne öyle yaw benim göbek çıkmış 1 metre ötede açlıktan midem sırtıma yapışmıştı yaw altıma giydiğim tişört katlandı heralde göbek kısmında
ahahah tabi tabi o mini minnacık köpek tabi kovalayan özellikle temdeki uzun süre bizi kovalayan köpek yakalasaydı heralde parçalardı diğer beni kovalayan salak köpek üstüme atlar oyun isterdi heralde oda ısırma kabiliyeti olacağını sanmıyorum o köpeğin o kadar akıllı bi köpek nie peşime koştu onuda anlamış değilim duruncada bıraktı gitti yanlız iyi gaza gelmiştim peşine koşuyodum hayvanın
en güzel köpek kovalamasını biz yaptık yanlız sabiha gökçenin ordan aşağı inerken köpek gördük yavaşladık köpek bizi görünce kaçtı önümüzde 500 metre kadar koştu sonra kesildi heralde tepe vardı oraya tırmandı kurtardı kendini
Fotoğraflar için Erdem ve Ahmete teşekkür ederim. Güzel kareler paylaşmışsınız.
Sabah 08:30da İzmite Ballıkayalar Kanyonuna gitmek için Neomarin önünde Ümit ve Volkan ile buluşacağız. Görüşmek üzere iyi geceler.
gözlüğe 70 lria verenler var şimdi onlar dururken 50 ye verirmiyim hiç avatarımıda değiştirmiştim değiştire değiştire kullanırım artık bol avatarlık resmim var
özcan abi o manada söylemedim yani iyiliğin abiliğin büyüklük anlamında söylemiştim tekerlerden olabilir evet ama abi içim gitti bi kere bindim senin bisiklete bi yol bisikleti istiyoum şimdi mtb yle hamallık yapıyomuşuz